Rio, ir nepārāk daudz cilvēku iekš LV, kas labi pārzin eholotes - tiešām pārzin, nevis tikai ieslēdz un izslēdz. Neticu, ka Salmo kāds man varēs tikpat detalizēti apsmadzeņot par Eho, kā to spēj eholotes.lv
Ja es kļūdos, tad pasaki man, kurš no Salmo man apgaismos šai sakarā ?
Mani neaizskāri, esmu tikai cilvēks no malas, bet ja man būtu līdzīgs kantoris, tad gan būtu aizsskāris, jo nepārtāk korekts ''jociņš''.
brekingems, 9.novembris 2015, 19:17
dargais anoniimais cilveek, ceru ka tu speej saprast ka,dotajaa situacijaa runa nebija par TEVI!!!!bet par cilveku kuram vajag pirmo ehaloti par noteiktu budzetu,tici man par Raimariine ehalotiem kuri ir mums veikalaa ,SALMO.pardeveeji parzin diezgan augstaa liimenii,tadam iespeejams advanceetam cilveekam kaads esat juus es visdriizaak nepiedaavaatu raimarine vienkarsaakos modeljus,ja juus izradiitu interesi par augstaaka limenja aparaatiem kurus es noteikti pilniibaa nepaarzinu noteikti tev ieteiktu velaak griezties visdriizaak pie Eboat.lv .absoluuti arii neapstriidu Martinja zinasanas par eholoteem. bet nedaudz kaitinaaja vinja?iespeejams augstpraatiigais posts peec maneejaa ar domu ka naac pie mums mees esam gudraaki:),un raimarine vietaa 100 punkti:)klientam noteikti paardotu LOWRANCE...bet kaa jau mineeju dotaa budzeta gadijumaa Raimarine atteela kvalitaate ir paraaka un skaidraak izprotama(kas iesaaceejam ir ljoti svariigi!!!!),resp,sajaa gad mees pilniibaa speejam apkalpot klientu atbilstosi vinja prasiibaam.
p.s.pasam uz laivas atrodas divi raimarine 4 dvs un huminbird 798 ci hd.raimarine man huminbird manam advanceetaakajam laivas biedram nu katram savs:)peec speejaam:)
9.novembris 2015, 20:26 | links