nu to var raut nost - es pielodēju galā ūdensdrošu savienotāju-tur nav jābūt elektriķim.

31.oktobris 2013, 12:47 | links
Vai kādam pažobelē nemētājas dvašu izlaidis Fishin Buddy 1200? Noslīcināju no čoma aizlienēta Fishin Buddy 1200 ručku, vajadzētu atrast ko likt vietā?
Jebšu kādam ir padoms, kā tādas ručkas izveidi izpīpēt pašam?
Pats Fishin Buddy 1200 ir pie vietas un vesels, tikai baču turētājs krīt ārā un tas caurums nesniedz pārliecību par lietus noturību. Nedomāju, ka papildus ventilācijas lūka čomam liksies saprātīgs upgreids.
Donka, 26.oktobris 2013, 20:35
Man ir parastais - 570x
Donka, 22.oktobris 2013, 23:12
Es darbā ierāvu nāsīs vienu nevajadzīgu APC 350VA upsi ar tādu pašvaku akumulatoru. Ar viņu arī lādēju akumulatorus. Nomaiņa viegla - apakšā parauj vaļā vāciņu, izvelk aķi, noņem klemmes, un to pašu otrādi. Vēl viens svaigs akumulators nāca līdzi upsim. Abi aķi, ja nemaldos 7AH. Humminbird 170 uz viena aķa var braukt mierīgi kādas 6 h nonstopā neizslēdzot, un tikai pāris reizes ir sanācis likt lietā otru aķi, par cik pirmais piebeidzies. Šis komplekts vienas dienas izbraukuma copei ir ok, ja divdiennieks ar pieeju elektrībai - var pa nakti palādēties arī ok, nu, ja piknikā, tad tā pašvaki varētu sanākt. Abi aķi un eholote ar visām šnurkām salien Depo nopērkamā instrumentu kastē par 2,5 Ls, ar šo arī ērti nēsāt - uzstādu eholoti, kaste paliek laivā ar aķiem tajā, līdz ar to arī paši aķi neripinās pa laivu...ja nu vienīgi ar visu kasti.
Senkjū!Vēl jautājums - vai tiem aķiem, kurus parasti lieto priekš eholotēm, ir vajadzīgs kāds speciāls lādētājs, vai arī tos var lādēt ar mašīnas aķu lādējamo? Ā, un principā tur der jebkurš ~12v aķis? Vienk. ir pāris 5Ah LiPo aķi no lidmodeļa - varētu moš tos lietot- samērā kompakti, saimniecībā ir vairāki, lādētājs arī ir..AndrisCopee, 7.oktobris 2013, 20:13
mix-master, 8.oktobris 2013, 20:40
Kāds var ieteikt, kur var dabūt otru pričendāļu komplektu Humminbird 570 bez pašas gudrības kastes?
Man šobrīd viss stacionāri piemontēts laivai, bet ir doma samontēt otru komplektu pānēsājamā versijā, lai nepieciešamības gadījumā var ar to pašu eholoti (gudrības kasti) strādāt citā (nomātā) laivā.
Tobish lai būtu gan stacionārā, gan mobilā versija.
Donka, 22.oktobris 2013, 22:33