Precizeju: echomap uhd 92sv
27.marts 2023, 13:55 | links
sigi [13.03.23]: Vai kāds šeit izmanto Garmin Echomap UHD 92/93sv ar GT94? Gribētu pakonsultēties PM. Esmu noksatījies visus iespējamos video, bet joprojām netieku skaidrs vai vērts ņemt.PM :)
Iztērēt 800+ eur, lai sānskatos redzētu lielu graudu un zīlētu biezumos, īsti negribas. Saprotu, ka vecajā Elite Ti2 pat labāk var redzēt sānskatus, nerunājot par FS9, kas gan ir nedaudz dārgāks par UHD.
Driftingo [11.03.23]: sigi [Vakar]: Ok, laikam jau neies del lowrance geofence ierobežojuma.. Saprotu, ka tas pazinojums, kas lec uz ekrana ir parak traucejos, lai eholoti pilnībā izmantotu, pat neskatoties uz citiem sikumiem. Garminam laikam sads ierobezojums nav.20-30 eiro uztaisīt lai strādātu viss, neredzu problēmu nepirktTev PM
sigi [11.03.23]: Ok, laikam jau neies del lowrance geofence ierobežojuma.. Saprotu, ka tas pazinojums, kas lec uz ekrana ir parak traucejos, lai eholoti pilnībā izmantotu, pat neskatoties uz citiem sikumiem. Garminam laikam sads ierobezojums nav.20-30 eiro uztaisīt lai strādātu viss, neredzu problēmu nepirkt
AT15 [16.02.23]: Iekšā viss smuks tīrs, viņš ieslēdzas tikkai kad ir ūdenī un pievieno lādētāju. Tikkai tad wifi viņu atrod. Meiģināju no vairākām ierīcēm viņu meklēt.Saremontēji diiperīti ?
RaimisD [06.02.23]: Ne reizi ziemas copē neesmu lādējis uz ūdens bumbu.Te veči es sa...dirsu bišķi.
Pa 3-4 h parasti pietiek copes emociju.
23:22nepareizi,12,7v,14 tev rādīs tiko atvienots no lādētāja
udens2, 16.februāris 2023, 15:42
udens2 [Vakar]: gan jau tur arī ir tā problēma3,7v vairāk nedrīkst būt12v aķīši uzlādētā veidā rāda 14+vnepareizi,12,7v,14 tev rādīs tiko atvienots no lādētāja
MT9, 15.februāris 2023, 23:22
AT15 [16.02.23]: Iekšā viss smuks tīrs, viņš ieslēdzas tikkai kad ir ūdenī un pievieno lādētāju. Tikkai tad wifi viņu atrod. Meiģināju no vairākām ierīcēm viņu meklēt.Pamēgini kāda veca vada galu nogriezt un ielikt portā un vāku ciet !!! Es šādi bērna planšetu palaidu arī slēdzās iekšā tikaj kad lādētājs klāt