Jurik [11.09.19]: [19:42]: Jurik Dievs! Dod mums livescope un pasargā mūs no 5G!āmen!
11.septembris 2019, 21:08 | links
Jurik [11.09.19]: [19:42]: Jurik Dievs! Dod mums livescope un pasargā mūs no 5G!āmen!
dr.laiva [11.09.19]: Erudzi! Nespried pēc sevis, visiem nav vadoņa, tāpat kā visiem nav jāsaskaņo komentāra teksts pirmsBravo, pazīstama skola, sveiciens audzinātājai.
urmaas [11.09.19]: Jurik [16m]: urmaas [9m]: JurikDievs! Dod mums livescope un pasargā mūs no 5G!
Pamēģini kādreiz 3,6m pūslī pacopēt trijatā! :)
Nesaku ka traucē. Bet savas neērtības rada.Bet ne eholohiem ne jebotiem nav pūšļi. Viņi tak ar glaunām aizjūru tupelītēm. Un es nesaprotu kādēļ tā traucēšana ir vienvirziena - drošvien pārak tālu no augstā sporta esmu.Tiesnesis watsap grupā nosūtot katru noķerto zivi, uz ko un koordinātes! :)
Tiesnešiem pirms mačiem telefoni jāņem nost? Vai arī tiesnesis nav vēlama persona laivā? Izvēlies ko vēlies. Sūdzības un nevēlamo attieksmi pašlaik esmu dzirdējis tikai no vienas komandas.:)
Jurik [11.09.19]: urmaas [9m]: JurikTiesnesis watsap grupā nosūtot katru noķerto zivi, uz ko un koordinātes! :)
Nesaku ka traucē. Bet savas neērtības rada.Bet ne eholohiem ne jebotiem nav pūšļi. Viņi tak ar glaunām aizjūru tupelītēm. Un es nesaprotu kādēļ tā traucēšana ir vienvirziena - drošvien pārak tālu no augstā sporta esmu.
urmaas [11.09.19]: P. S.Nu man mācīja ar ēdienu nespēlēties :)
Pats spiningošanas sacensībās nepiedalos. Man cope ir atpūta. :)
urmaas [11.09.19]: JurikBet ne eholohiem ne jebotiem nav pūšļi. Viņi tak ar glaunām aizjūru tupelītēm. Un es nesaprotu kādēļ tā traucēšana ir vienvirziena - drošvien pārak tālu no augstā sporta esmu.
Nesaku ka traucē. Bet savas neērtības rada.
urmaas [11.09.19]: Jurik [50m]: urmaas [13:21]: Kungi. Vai tad jūs vēl neesiet pamanījuši, par to "cik komandas" ir PRET tiesnesi laivā?! :)"cik komandas" ir pret "citas komandas" tiesnesi, ja konkrētākVisas gribētu savējo! :)Tobiš, ja turpina loģisko ķēdi - jo sūdīgāka laiva, jo vairāk traucē tiesnesis?
Tas varbūt būtu precīzāk. :)
Vairumam tiesnesis laivā vairāk ir traucēklis. Ne jau tāpēc ka spiegs. Bet tikai tāpēc ka laivas nav lielas un vietas ir tik cik ir.
Jurik [11.09.19]: urmaas [13:21]: Kungi. Vai tad jūs vēl neesiet pamanījuši, par to "cik komandas" ir PRET tiesnesi laivā?! :)"cik komandas" ir pret "citas komandas" tiesnesi, ja konkrētākVisas gribētu savējo! :)
urmaas [11.09.19]: Kungi. Vai tad jūs vēl neesiet pamanījuši, par to "cik komandas" ir PRET tiesnesi laivā?! :)"cik komandas" ir pret "citas komandas" tiesnesi, ja konkrētāk
Interesanti kapec vini neizmanto Garmin Livescopu domāju ka naudas viniem pietiek aparatūrai točna. Gribētu dzirdēt objektīvu viedokli...
varbūt nav piemerots lieliem bieži vejainiem un viļņainiem ūdeņiem?
karlismoto, 10.septembris 2019, 23:57