Bārtas upe

Liepājas rajona lielākā upe, kuras lomi arī nav tie sliktākie (vēdzeles, vimbas, līdakas, asari). Būsim atsaucīgi, un laicīgi uzzināsim, kas darās Bārtas upē.
Atbildēju privāti
9.marts 2016, 22:22 | links

Hmm,īsa atskaitīte,Bārta mani šodien patīkami pārsteidza :)... Tas protams par asariem,par vimbu nezinu,bet tīkotāju bija vairāk nekā man 400 g plus strīpaiņu

gugumons, 9.marts 2016, 16:54
Oho, strīpainie aktivizējušies??? Kāds bija arī ievērojamāks? Aktīva cope vai ar pierunāšanu?
9.marts 2016, 21:37 | links

Hmm,īsa atskaitīte,Bārta mani šodien patīkami pārsteidza :)... Tas protams par asariem,par vimbu nezinu,bet tīkotāju bija vairāk nekā man 400 g plus strīpaiņu
9.marts 2016, 16:54 | links

Vakar uz gruntenēm rezultāti pavisam žēlīgi.Vimbas nav ne gaismā,ne tumsā.Tik paretām spicītes patirina ķīši un uzkabinās pa kādam mazam strīpainītim.
Kolēģim tomēr bonusiņš - 1.6kg vēdzele.

krakskis, 8.marts 2016, 10:17

vimbas arī šodien nebija rīta cēlienā... viņām par aukstu vēl droši vien.. šorīt ar kolēģi katram pa copei un viens pavisam maziņš asarītis:)
8.marts 2016, 13:22 | links

Vakar uz gruntenēm rezultāti pavisam žēlīgi.Vimbas nav ne gaismā,ne tumsā.Tik paretām spicītes patirina ķīši un uzkabinās pa kādam mazam strīpainītim.
Kolēģim tomēr bonusiņš - 1.6kg vēdzele.
8.marts 2016, 10:17 | links

Upe Bārta!Braucu garām.Copētāju daudz.Man sen mirusi upe!Paplašināt ieteku no ezera,nu tad....varbūt.Stāsti par vimbu ķeršanu,cik var panest,vēsture.Tā bija.Asaru pingotājiem,kaut kas tiek,un viss!Skumji.
5.marts 2016, 21:43 | links

Man divi asarbērni,līdacēns un līdakas cope,tas arī viss,bet rīt mēģināšu vēl :) priecēja ka brāļi leiši palaida divas noķertās zemmēra vimbas,nu vismaz tie kas copēja netālu no manis :) diez ko lielu aktivitāti nemaniju. A Tu,Uudens ar spiningu un spainīti biji pa to krastu kas tuvāk Grobiņai?

gugumons, 5.marts 2016, 19:52
Nē, es tāds zaļais vīrs ar kātu un mugursomu kas iet ka zari rīb...:))
5.marts 2016, 21:06 | links

Man divi asarbērni,līdacēns un līdakas cope,tas arī viss,bet rīt mēģināšu vēl :) priecēja ka brāļi leiši palaida divas noķertās zemmēra vimbas,nu vismaz tie kas copēja netālu no manis :) diez ko lielu aktivitāti nemaniju. A Tu,Uudens ar spiningu un spainīti biji pa to krastu kas tuvāk Grobiņai?
5.marts 2016, 19:52 | links

Šodien galīgs dildo, bija pāris pastiepieni....kā citiem? Panna pilna ar asariem?

U-dens, 5.marts 2016, 19:11

Šodien biju Nīcā, bet ne uz copi, piedalījos sporta spēlēs, tāpēc iedevu asariem brīvsoli...:)
5.marts 2016, 19:33 | links

Šodien galīgs dildo, bija pāris pastiepieni....kā citiem? Panna pilna ar asariem?
5.marts 2016, 19:11 | links

Nu jau ūdens diezgan dzidrs,uz spilgtajām krāsām pat mākoņainā laikā nebij ne piesitiena. Dropšotu neesmu mēģinājis ( otvodnoj ) tas vairāk man pie sirds un mazie džig svariņi no 2 līdz 6g
4.marts 2016, 20:59 | links

Vakar vakarā ar kolēģi pasēdējām netālu no Gugumona nama.Pilnīgs miers un klusums.Ne vimbas,ne vēdzeles.
4.marts 2016, 20:58 | links

To Gugumons: kā vispar ar ūdens caurredzmību? Kaut kā liekas ka tas tiešā mērā nosaka asara aktivitāti...
4.marts 2016, 20:52 | links

Tā varētu būt ka tagad uz atvodnoj vai dropšutu labāk izšauj?
4.marts 2016, 20:49 | links

Līmenis ok,vakar divi brašuļi piekodās,peld pārejiem stāstīt par ,,airodium,, :) toselē nulle,vimbas vakar nevienam nebija,pilnīga nulle,šovakar iepretīm manām mājām,viens sēž,bet otrā krastā,tākā nebļāvu pāri upei,kā kož :) rīt braukšu ar ko mēģināt uz nosacītu mj :) pareizāk uz mj,bet ar tam neparedzētu kātu,ja nesanāks,tad vienk pavad sistēmu un kaut kas jau sanāks...
4.marts 2016, 20:37 | links

Kas ar asariem uz džiguli-džiguli?

U-dens, 4.marts 2016, 19:58

Jābrauc rīt-parīt skatīties...gan jau atrast var, tiki vai būs gumijā kodējs....:)
4.marts 2016, 20:09 | links

Kas ar asariem uz džiguli-džiguli?
4.marts 2016, 19:58 | links

Kas ar vimbām?

azaris, 4.marts 2016, 13:38

Informācija, protams, dažāda, bet ja uztrāpa vietu un laiku, var arī ko dabūt, nav tā, ka galīgi neķeras. Izskatās, ka līmenis arī ir normalizējies upē.
4.marts 2016, 15:20 | links

Kas ar vimbām?

azaris, 4.marts 2016, 13:38

personīgi man 2 dienu laikā vēl nav neviena gadijusies.. klīst runas ka esot parādijušās
4.marts 2016, 14:57 | links

Kas ar vimbām?
4.marts 2016, 13:38 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager