esmu pietiekami informēts par nauda un tīkli cienītai v.s. o.p. bet tiem kam 60 un vairāk nav vienalga kad cena paceļās par vienu eur nākošgad par 100 un kas būs pēc tam galvenais noņemt ezeram spriedzi kā to pārvaldnieki apgalvoja REĢ.TV.
bezbarda, 13.maijs 2014, 11:57
Klau, es cienu cilvēkus gados un saprotu par ko ir runa.
Tu vēlies caur ezeru risināt sociālos jautājumus, kuriem, diemžēl, ar ezeru ir maz sakara. Arī makšķerēšanai nepienākas sociālo jautājumu risināšanas funkcija. Cilvēkiem, kuriem ezers nodrošina iztiku, iespējams, vajadzētu šos jautājumus uzdot ezera pārvaldei, pašvaldībām un risināt bezmaksas licenžu jautājumus. Tādas taču ir?
Cik sanācis komunicēt ar cilvēkiem, kuri ietekmē ezera nākotni, tad arī viņi domā par tīklu limita izskaušanu. Ja pareizi esmu sapratis, tad tīklu limitus juridiski nostiprināja viena no aizejošām varām. Vai tie tiks pagarināti, ir vietējo iedzīvotāju rokās. Tas gan neizslēdz nepieciešamību, ka kādam nāksies nodarboties ar sīkzivju nozveju, jo un ezerā problēmu netrūkst. Viena no tām ir tāda, ka zivju ir ļoti daudz, šī problēm air viens no iemesliem ezera ziedēšanai vasarās, netīrajam ūdenim un vēl dažām likstām.