Burtnieks

oskar
To visu var arī citās bāzēs darīt, ja nu vienīgi balzāmiņu nelies kamēr licenci rakstīs.:-)
6.septembris 2012, 19:55 | links

Mēs šad tad ezerpriedēs apmetamies. ir mājas ar virtuvi (ūdeni/izlietni) ir bez. pamatā 3 - 4 vietīgas. +-20ls. ārā ir duša/havaja. No rīta var kafiju + balzamčiku iešaut,kamēr raksta licenci meitenes:)
Izdevīgi - ja gribi vakara copi nenokavēt + no rīta pacopēt. tiesa, ja brauksi rudenī - var būt auksts, jo apkures tur nav. bet tā feini - var gaļu pacept etc.
6.septembris 2012, 19:53 | links

Rudulis
Brauc uz Sedas vai Bauņu bāzi...laiva 5Ls un gultas vieta 3Ls...iejutisies arī padomju stilā:-)
Ja gribi naudu izmest ta d meklē labāku:-)....tas ir lētākās bāzes.
6.septembris 2012, 19:45 | links

Doma aizbraukt uz Burtnieku uz kādu nedēļas nogali septembra beigās, tik izstāstiet cik tur maksā viesu mājas un kā tur ar laivām, skatijos www.vidzemeslaivas.lv tur gan pa 5 gan pa 6.5ls var izīrēt, tik nesapratu ar motoriem vai airiem?
6.septembris 2012, 19:37 | links

Liktenja ironiija, advokaat...;)

Pats 5 gadus Valmieraa nodziivoju, vienmeer, kad nebija citu dariishanu-briivdienaas pa Vecati. Lai atkristu galvassaapes, piekopu "aatraas" copes praksi-ja nav laika ezeraa pavadiit 3-5 st vai pat dienu, tad asumu vareeja nosist turpat Salacaa liidz Jaunatei, zinot punktus un no krasta-tiiri jauki sanaaca citreiz pa 1.5 st;)))arii mans 1.3 kg asara rekordinjsh naak no turienes....
6.septembris 2012, 18:26 | links

Nu manā gadījumā ir tā - nopirku māju, Vecatē, lai varētu vairāk makšķerēt. Rezultātā iznāk tā - darbojies, lai māju varētu savest kārtībā, makšķerēšanu atliekot.

Taisnība vien būs Vecates bāzes saimniekam Ojāram, kurš teica man savulaik - nevajag tev to māju! Nevajag, nebūs laika, kad makšķerēt. Pats viņš arī bāzi nopirka ar domu, ka nu tagad makšķerēs un paralēli iekops biznesiņu. Ar ko tas beidzās? Cilvēkam nav laika ezerā iebraukt!
6.septembris 2012, 17:38 | links

Var vēl tā:,,Priekš kam šodien darīt to,ko var izdarīt rīt!":)))Tā reiz strādājot brigādē UH teiciens panesās,jo maksāja pa stundām!:)))
6.septembris 2012, 15:10 | links

Vajag dzīvot tā ka man viens čoms teica ''Kas tas par darbu ka traucē copei?''':D
6.septembris 2012, 15:05 | links

Tā jau ir - darbi, diemžēl pirmajā vietā:( Bet neko darīt nevar.
6.septembris 2012, 12:26 | links

Nezinu ko gaida visi bet man nemaz nav laika pat domāt uz copi jo ir karstais sezonas laiks un kamēr nebūs darbi apdarīti uz Sirmo netieku.....
5.septembris 2012, 23:27 | links

Valdi, visi laikam gaida septembra otro pusi. Arī es te klusībā trinu vizuļiem āķus un pagaidām remontēju māju:))
5.septembris 2012, 11:32 | links

Kaut kā klusums Burtnieku copē? Kādi panākumi tiem kas bijuši?
4.septembris 2012, 19:30 | links

Pēc pētījumiem Akmens laikmetā zvejotās zivis Zvejnieku apmetnēs pie Burtnieka arī bija lielas.

ne tikai āķus atlieks, bet ūdenī no laivas ieraus.
31.augusts 2012, 15:09 | links

Baits : tas bļāvējs noteikti nebiju es :) vakarā satiku vīrus, kas teica, ka baigo kukaini stīvējuši, bet beigās voblerim atliekti āķi....
31.augusts 2012, 14:23 | links

...jā,jā vakar pretīm braucošā laivā ņēmiens un bļāviens pār visu ezeru - baigi labā, baigi lielā pieķērusies:)... nu jā, ap 3kg varēja būt, bet ne monstrs:)
A pašiem ar trīs līdakas uz balto ar sarkano galvu, lielākā 2,7kg otra 2,1kg, trešā bija 1,7kg(palaidu lai paaugās)
Visas noķertas vienā rajonā, ap Sedu tuvāk vidum.
31.augusts 2012, 12:14 | links

esmu kaadas 2 reizes apaireejis ezeram apkaart,tulznas var saberzt:)
31.augusts 2012, 10:43 | links

17-niece,

nevajag nekādus trenažierus. Man pie baznīcas reiz motors nosprāga. Bija labs pūtiens, Labi, ka laiva bija vieglā somu, jo nācās maukt līdz Vecatei uz airīšiem. todien likās, ka esmu svarcelšanas sacensībās piedalījies:DD
31.augusts 2012, 10:38 | links

advokāt : es jau pietiekami trenažieros svarus cilājot dzenu riepu :)
Biju ar kolēģi vakar, ezers kā spogulis, ūdens dikti zaļš, bet vienu 3.3kg aszobu preileni izmānīju un 47cm zanderīti.
atkal viens veiksminieks izcēlis 10.3kg zaļo barakudu. tā ka, neskatoties un duļķi un stipri neaktīvo copi, lielās tomēr ir pamodušās...
31.augusts 2012, 09:55 | links

Heh, tad jau 17-niece nolēma riepu nodzīt:)))
28.augusts 2012, 16:10 | links

Copmann: parasti jau braucu ar motoru, ar airiem izņēmuma kārtā :)
Seinass :10.3 izvilka baznīcas galā uz maza voblerīša
27.augusts 2012, 23:36 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager