Es tavā vietā 100% pārdomātu, vai jēga braukt. Ja tomēr izlem, tad no savas pieredzes ieteiktu Vecates bāzi. Iespējams varēsi Salacas upē palikt un ko noķert (reizēm pat labāk kā ezerā ar līdakām), vai arī var nopirkt otru licenci un copēt Salacā aiz tilta.
Pats esmu no Vecates startējis lielā vējā un ticis līdz līkumam uz ezeru, bet tālāk gan nē, jo viļņi kā jūrā un laiva nomātā. Ja kuteris tad savādāk.
Lielā vēja iespējamība un vajadzība pēc nomātās laivas arī man ir galvenie iemesli kādēļ izvēlo Vecati. Braucu no Rīgas un negribas krastā konstatēt, ka ceļš mērots velti.
Pats esmu no Vecates startējis lielā vējā un ticis līdz līkumam uz ezeru, bet tālāk gan nē, jo viļņi kā jūrā un laiva nomātā. Ja kuteris tad savādāk.
Lielā vēja iespējamība un vajadzība pēc nomātās laivas arī man ir galvenie iemesli kādēļ izvēlo Vecati. Braucu no Rīgas un negribas krastā konstatēt, ka ceļš mērots velti.
Kungi, nedēļas nogalei slikta laika prognoze, bet biju labu laiku atpakaļ ieplānojis copi. Kāds var padalīties ar pieredzi vai ir vērts braukt uz Burtnieku? Neesmu iepriekš bijis.
showtime, 29.jūnijs 2018, 11:19
29.jūnijs 2018, 15:46 | links