MT9 [2.okt]: Krodzinieks [11:46]: @Dagins es Tev varu uz šo nogali aizsist 10A victronu, ja gribi notestēt. Rīt varētu iedot, ganos Āgenskalna apkaimē. Pašam aķis tagad remontā, jo izrādas ecowatt no eholotēm baidās no lietus un 1 no šūnām nomira.Aķis, kurš baidās no lietus... Nav diez ko laba reklāma makšķerniekiem :) Vienu līdzīgu situāciju šovasar arī manīju, kad copmanis aķi lietus laikā slēpa celofāna maisiņā.
Ka tik tas nebiju es :D pēc tā, kad mitruma dēļ displejs nomira, sāku tērpt to miskastes maisā, bet acīmredzot nelīdzēja. Varbut pats vainīgs, ka negāju uz garantiju, jo pieredze ar ūdeni un garantiju ir ne pati labākā. Visā visumā, serviss teicis, ka korpusā udeni esot varējuši izliet un hermetikis tur kā suga nepastāv, vien skrūves. Tā jau aķim nebij ne vainas, bet nebiju gatavs pakārtot copi laikapstākļiem dēļ aķa. 
Apzināti babē nav meģināts mērcēt un zivis ar strāvu sist cik atceros. :D nekas tagad solījās būt 120ah tajā pašā korpusā un gudrāks displejs. Saucas, skopais maksā divkārši, kopsummā tas man tagad izmaksās kā jauns jugispro.