Ja nemaldos, man litijnieks ar 14.6V lādējas.
2.oktobris 2025, 10:19 | links
Edgars100 [10.aug]: Varu nopārdot savu komplektu... Haswing Pulsar 65lb ( bezoglīšu motors), Jugis Pro 120ah litija aķis, Noco 10A lādētājs. Viss ļoti maz lietots un laika trūkuma dēļ netiek izmantots. Cena par komplektu 750eurPaldies Edgar par piedāvājumu- man gan princips tehniku sev pirkt jaunu ar garantiju ;)
jusis [10.aug]: Kungi,Litime.de
Plānojas pirkums- Haswing pulsar 65lbs elektromotors- čomam ir un 2gadi jau iet- labs un jaudīgs. Jautājums kādu aķi piemeklēt+ lādētāju, lai nav kosmosa cipars bet droši 1 dienas copē var nobraukt (normālos apstākļos)
Paldies
Kungi,
Plānojas pirkums- Haswing pulsar 65lbs elektromotors- čomam ir un 2gadi jau iet- labs un jaudīgs. Jautājums kādu aķi piemeklēt+ lādētāju, lai nav kosmosa cipars bet droši 1 dienas copē var nobraukt (normālos apstākļos)
Paldies
jusis, 10.augusts 2025, 09:03
Nu lūk arī pirmais no jaunās zortes Nosprādzinājās mikrene kura kontrolē ielāds ciklu Slēdzot klāt aķim rāda ka viņš ir pilns Pieliekot tādu pašu citu pie tā paša aķa viss notiek Pagaidām aķī nav ko līst Jāsaprot kapēc mikrene nobruka .Atgādinu ,ka nekas nekur neaizdegās vienkāršu lādizers atslēdzās
bums, 6.augusts 2025, 14:42
Kāpēc pēc uzlādes + ir melns? 2x tagad tā!
JK7, 7.augusts 2025, 08:45

Slēdziens -izlādes/uzlādes indikātori ir neprecīzi voltāža precīza temperatūra arī
bums, 4.augusts 2025, 13:58
Nezinu vēl nevienu gadījumu kad no lādētāja kurš nāk līdz LiFero4 akulmulātoriem kau tas būtu nokurējies :) Lādē lēnāk Bet man vecam vīram nevajag stundas laikā uzlādēt es varu pagaidīt arī 10 stundas Ar 120 aķi tiko kā 3 dienas novizinājos neko nelādējot Atlikums 93% pagaidām nelādēšu apskatīšos cik izturēs
bums, 3.augusts 2025, 14:46