Izlasīju te visu ko varēju savākt par to jauno sadarbību, ta arī īsti nesapratu kas te briest. Laikam acis nav pietiekoši gaišas. Man kā ierindas copmenim protams nepatīk ka braucot piem. uz Zebrus vai līdzīgiem jāmaksā 70 ls utt. Tas šādas vietas padara pieejamas "izredzētajiem" un pietuvinātajiem. No otras puses arguments - par to naudiņu tur laiž zivju mazuļus, un man ir lielaka garantija ko noķert. Tas protams man patīk, bet..70 ls nav 3 ls kā usmā, pie tam Ja tur ir comi var copierēt arī nemaksājot tos 70 ls, kas nozīmē ka kads ķerst par manu naudu salaistās zivis par velti. Kā to godīgi risināt - nezinu
Man nepatīk žogi līdz pat ūdenim, kā tas ir daudzviet, bet interesanti kā to juridiski atrisinās jauna SP ? Tagad jau ar nedrīkst , bet ciekurs nem un ignorē. Vienīgais veids sapulcēties barā un iet jaukt nost ?
Man nepatīk ka daudzām copes vietām piekļūt var tikai caur laivu bāzi, ar ekskluzīvām tiesībām nomāt laivas, lai gan vieta it kā ir publiska
Protams arī tracina prakse labus ezerus iznomāt vai nodot apsaimnioekošanā privātpersonām, No mana skatījuma privāts var būt dīķis ko tu esi savām rociņām racis vai kas ir tavā pagalmā vēsturiski, bet ne dabīgi veidojies ezers. Bet likumdošana atļauj , un neredzu kā jauna SP to varētu risināt
Starp citu kādas ir tās copmenus pārstāvošas organizācijas LV ? Makšķernierku biedrība, kas vēl ? Kas pārstāv piem, tos Bolderājas mužikus kas steriem tup uz Daugavas pie kundziņsalas ? Cik biedru ir tai MB pašlaik ? Cik esmu redzējis TV vadība tur badā nedzīvo. Ar ko atšķirsies jaunais SP no MB ?
Gatavs ieliet acu gaišumu katram kas atradīs risinājumu šiem kvešciniem
16.februāris 2011, 22:43 |
links