Vai tad Daugavā vairs ne viens necopē? Ne kas interesants tur nenotiek? Pašam šonedēl nesanāca iebraukt.
8.oktobris 2016, 12:10 | links
Ķīpsalā Pilsētas jahtklubs laipas - no tām diez drīkst makšķerēt? Varbūt kāds var paskaidrot arī kapēc nē ja nē. ?! Tas tā - patiesībā lai rosinātu diskusiju par šo tēmu..
Jurik, 28.septembris 2016, 15:19
Ja tev tur stāv jahta vai laiva tad noteikti ka var, bet tā vispār diezvai tevi tur kāds laidīs jo cilvēki tomēr tur maksā naudu par laivas drošu stāvēšanu, iedomājies pats ja tur tagad sāks bars ar Rīgas copmaņiem vazāties
Edgars1982, 28.septembris 2016, 15:53
Ķīpsalā Pilsētas jahtklubs laipas - no tām diez drīkst makšķerēt? Varbūt kāds var paskaidrot arī kapēc nē ja nē. ?! Tas tā - patiesībā lai rosinātu diskusiju par šo tēmu..
Jurik, 28.septembris 2016, 15:19
Labrīt. Mani sauc Zandarts. Vakar Daugavā ap Bolderāju biju pierunājams tīri labi. Daži no maniem brāļiem aizbrauca arī uz kaut kādu tur gastronomijas paraugstundu, jo bija jau sasnieguši pilngadību! Daudzi mani mēģināja pierunāt uz velci, bet tīri labi man patika arī dropšots.
Vai būšu tik pat atsaucīgs arī šodien.....nezinu.!:)
Fishmens, 27.septembris 2016, 08:18
Daugavā, netālu no Staburaga šo sestdien, svētdien mēģināju fīderot breksi! Breksis mani piečakarēja un neķērās, kaut iepriekš konkrētajā vienā pa nedēļas vidu cope bijusi visai intensīva. Laikam sanāk, ka brīvdienās straume nav un cope arī nav. Situāciju glāba tas, ka biju paķēris līdzi spiningu. Beigās izmānīju skaistu zandartu - 2.4kg. Jautājums zinātājiem - kāds ir hesu ūdens laišanas ritms - kurās dienās Daugavā ir aktīvākā cope?
Gadus divus atpakaļ viss bija čotka ar līmeni, pa nedēļu laida lejā brīvdienās cēla. Pēdējos 2 gadus vispār nevar saprast ta paceļ ta nolaiž, vairāk nav laikam viņiem kkāda grafika. Iesaku sameklēt kādu darboni kas hesā strādā, vai arī visiem copmaņiem samesties un pie hesa uzlikt online kameru, kura pagriesta pret hesu, lai redzi, kad hess darbojas, kad stāv.
P.S- Jurik labs!!!! :D
lukinsarturs, 26.septembris 2016, 11:52
HESiem nav ritma. Tie strādā, kad elektrībai ir pieprasījums. Vislielākā iespēja, ka būs straume ir darbadienā, jo tad darbaļaudis ieslēdz savas virpas un ceļ Latvijas IKP.
Daugavā, netālu no Staburaga šo sestdien, svētdien mēģināju fīderot breksi! Breksis mani piečakarēja un neķērās, kaut iepriekš konkrētajā vienā pa nedēļas vidu cope bijusi visai intensīva. Laikam sanāk, ka brīvdienās straume nav un cope arī nav. Situāciju glāba tas, ka biju paķēris līdzi spiningu. Beigās izmānīju skaistu zandartu - 2.4kg. Jautājums zinātājiem - kāds ir hesu ūdens laišanas ritms - kurās dienās Daugavā ir aktīvākā cope?
Donka, 26.septembris 2016, 15:16
Sveiki!
Vai šajā apvidū no krasta ar spiningu ir ko meklēt ?
Tā kā šis rajons sanāk tuvākais mājām, tad ar riteni bija doma vakarā nobraukt, tik tas info maz.. varbūt kāds var padalīties ?
Iepriekš biju no platformas mētājis, to bedrī tā arī līdz galam nesačamdīju, bet beigu beigās viena zemmēra līdaka un ap 15 realizētiem zacepiem. Paldies
Kpuri, 21.septembris 2016, 13:28