Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Nemuldi Raih.Es biju 15-16 gadīgs puika. Tas bij interesants sports , katram bij dota iespēja ar to nodarboties - un pie kam par brīvu . komandoss piedzīvojumus labāk te nerakstīšu :) tie bij vēlāk :) Man vismaz ir ko pastāstīt .A ko tu vari pastāstīt ko interesantu ?? neko ! Dzēri tikai un vecenes mīcīji :)) kaut gan es ar to vēl visu paspēju :) Tikai mazāk kā draugi.
1.novembris 2015, 11:49 | links

Bračka jau stabili iejuties Komandosa ādā:))) Un visi klausās varoņstāstus muti pavēruši:)))
1.novembris 2015, 10:55 | links

Zinu Akmen. Tas ir neprognozējams iespējams pat spiegu stāsts.Daudz par to man stāstīts. Tikpat labi var minēt manu paziņu no Valmieras Valdi Vanagu kas 1978 gadā ar an-2 aizlaidās uz Zviedriju no Venstpils. Apjāja visas pretgaisa aizsardzības gar Venstpili un jau pēc 40 minūtēm bij Zviedrijā. Zinu 2 gadījumus kad no Igaunijas uz Somiju aizlaidās .

Bralitis, 31.oktobris 2015, 13:21

Brālīt,tu vainu tēlo muļķi vai arī esi,par kādu gisa aizsardzību tu runā?pie Ventspils zemu lidojoshiem objektiem kāda bij gaisa aizsrdzība?

cojs, 1.novembris 2015, 01:19

Coj tu neko nesproti -absolūti neko. Latvija bij psrs robežvalsts ar rietumiem . Mūsu valstī bij gan pretgaisa aizsardzība ,gan kara lidlauki ar pretgaisa aizsardzības iznīcinātājiem,gan raķešu bāzes utt. te mudžēja no saldafoniem. Koncentrētas bāzes bij pārsvarā kurzemē. kad lidojām Dosafā ar planieriem mums bij ļoti ļoti daudzi aizliegtie rajoni kuriem nedrīkstēja tuvoties. Mums Cēsīs bij viegli - tie objekti bij tikai 4 gb . ,bet Liepājas aeoroklubā ,Cīravas lidlaukā tiem tur bij militārie objekti tā ka mudž - visa piekraste . Tiklīdz tu novirzījies no maršruta uzreiz stingra krievu balss tev radio teica - puisīt tinies no šī rajona . Kad lidojām sacensībās Cīravā skati bij iespaidīgi - ta iznīcinātāji joka pēc parinķo mums apkārt,ta helīts pielido blakus :) Vismukākās bij antenas zemūdenēm .Milzīgi spīdīgi gaisa baloni apm 1 km augstumā. Es varu vēl tagad precīzi pa visu vidzemi iezīmēt visas kara bāzes kurām mums bij jāmet līkums lidojot. Viena atradās Rūjienas pusē - reiz sanāca virs viņas rinķot - mūs brīdināja vairākas reizes lai tinamies bet paskaidrojām ka mums nav dzinēju un mežā sēsties negribam lai ļauj uzņemt augstumu gaisa strāvā - lai dod mums 10 minūtes uzņemsim augstumu ,tad lidosim prom. Tur pretgaisa raķešu kompleksi . Par cik lai mēs uzņemtu augstumu augšupejošā gaisa strāvā mums viņā jāturas iekšā -t.i. visu laiku jālido pa spirāli . Lai vieglāk tu izprastu mēs darījām to pašu ko stārķi un vanagi - viņi arī lido tikai izmantojot gaisa strāvas.ja kas virs Rūjienas mums strāvu parādīja strārķi . Mēs bijām 4 planieri. Kad griezāmies strāvā -sākām no 450 m augstuma ļoti labi varēja redzēt raķetes un divas iekārtas kustināja mūsu lidojumam līdzi raķetes.sajūta nepatīkama. Protams pa radio mums krievs teica vai redzat ka mēs jums sekojam ? Teicām ka bikses vēl pagaidām ir sausas :) Tie bij tādi melnie jociņi :)

p.s. zemu lidojošiem objektiem joprojām nav izdomāta efektīva aizsardzība .Tāpēc jau ir izdomātas spārnotās raķetes. Zemu lidojošu lidmašīnu ar ātrumu līdz 400m gan ļoti labi redz un mierīgi mūsdienās var pārtvert. Rusta varoņdarbu vairs neizdotos atkārtot :)
1.novembris 2015, 10:47 | links

Zinu Akmen. Tas ir neprognozējams iespējams pat spiegu stāsts.Daudz par to man stāstīts. Tikpat labi var minēt manu paziņu no Valmieras Valdi Vanagu kas 1978 gadā ar an-2 aizlaidās uz Zviedriju no Venstpils. Apjāja visas pretgaisa aizsardzības gar Venstpili un jau pēc 40 minūtēm bij Zviedrijā. Zinu 2 gadījumus kad no Igaunijas uz Somiju aizlaidās .

Bralitis, 31.oktobris 2015, 13:21

Brālīt,tu vainu tēlo muļķi vai arī esi,par kādu gisa aizsardzību tu runā?pie Ventspils zemu lidojoshiem objektiem kāda bij gaisa aizsrdzība?
1.novembris 2015, 01:19 | links

Tā ir ,ka ar to poļitiku var galvu pazaudēt..:)
31.oktobris 2015, 23:14 | links

31.oktobris 2015, 23:11 | links

Vēl viens kīno mehāniķis:))))
31.oktobris 2015, 23:08 | links

31.oktobris 2015, 22:32 | links

Nu re kā tēma atdzīvojās....,zirdziņ turies,mums tevis pietrūks...:D
31.oktobris 2015, 22:22 | links

Labs,es pazūdu kamēr labs garīgais.. :/
31.oktobris 2015, 22:19 | links

mjuniors,ok,pierunāji,es atkal noeju pagrīdē...:))))

zirgs, 31.oktobris 2015, 22:15

Tur tik forši ir, ka pazūdi!? :))))
31.oktobris 2015, 22:17 | links

Atnāca zirgs un nospārdīja vecos kumeļus :) Turās ,es ar jums!
31.oktobris 2015, 22:17 | links

mjuniors,ok,pierunāji,es atkal noeju pagrīdē...:))))
31.oktobris 2015, 22:15 | links

Nu ja jau taj poļitikā gribi orientēties,ta jau laikam būsi zirgs bez galvas...
31.oktobris 2015, 22:14 | links

Zirgs, es kā reiz nestresoju, un visu saprotu:D
Tici man:)
31.oktobris 2015, 22:13 | links

Interesanti jau reizēm novērot no malas, kad sāk rieties.. Var dzirdēt ko vairāk no aizkulisēm utt. Bet šoreiz varbūt paklusējam.. Miera pēc ;)
31.oktobris 2015, 22:12 | links

Un politiku saukt par par poļitiku vari saukt Donbasā nevis SWE!
31.oktobris 2015, 22:09 | links

Toni,man nepatīk tavs skatījums uz vispasaules politiku! Būs Ok?
31.oktobris 2015, 22:08 | links

Zirgagalviņ,šeitan tak par poļitiku jāspriedelē,banu dabūt var...
31.oktobris 2015, 22:05 | links

guntarskl,ko tu streso,jokus nesaproti?
31.oktobris 2015, 22:05 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager