Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
guntaskl,piedod,nē!
31.oktobris 2015, 22:03 | links

Mani darba devēji no FERMAS....āāāā....
31.oktobris 2015, 22:03 | links

Esmu tevi kā aizvainojis,Tonīt? Vai tu jau sevi pieskaiti vikingiem,ne zirgagalvām???
31.oktobris 2015, 22:01 | links

Zirks, esi bijis astoņu dienu copes tūrē pie Toņa???
Pamēģini, un tad brauc virsū.
31.oktobris 2015, 22:00 | links

Cenšos neķert,zirģelīt...
31.oktobris 2015, 21:58 | links

Neķer kreņķi! :)
31.oktobris 2015, 21:55 | links

Āāā,pasveicini viņus...
31.oktobris 2015, 21:52 | links

Mani darba devēji no Trollhattan troļļu fermas lika tevi diskreditēt Copes lietu forumā!
31.oktobris 2015, 21:45 | links

Paldies, vismaz kāds novērtē un galviņu paglauda...
31.oktobris 2015, 21:29 | links

Toni,es tieši par tevi iedomājos... :)
31.oktobris 2015, 21:22 | links

Nu vieni zirgagalvas...
31.oktobris 2015, 21:16 | links

Jau,ui cik sen šajā portālā esmu pēdējoreiz ko ieklepojis(biju gan zem cita nika),bet šad tad palasu... Nebeidzu brīnīties,normālie cilvēki paliek tie paši,bet pusdebīlie vairojās ģeometriskā progresijā!
31.oktobris 2015, 21:11 | links

Kaut kā vakar aizrunājāmies vakar par lidošanu . Re kāda šmuce šodien notikusi.Norunājam ka nerunāsim šovakar par krītošiem meteorītiem vai zemestrīcēm.
31.oktobris 2015, 19:47 | links

Udo !!!!
Tu ta ari neatbildeji .............. kas ir ta manis seit piemineta "kapa "
A bez kapas runat par sisanu ( tevis izveleta tema ) tocno var slims palikt, un bus pie dakteriem uz Dzirciema ielu jabrauc :-)))))))))))
P.S. Sens Acteku- Evenku izteiciens "Vardarbiba izsauc tikai vardarbibu '
Hau...................

Smols, 31.oktobris 2015, 15:53

Es ar prāta apdalītajiem neiesaistos.Tev jau dieviņš ir sodijis ko nu es tad vairs-D
31.oktobris 2015, 17:51 | links

Tautiesi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stasts iz atminas par to varonigo lidotaju-Gansu-amatieri Matiasu Rustu ( rakstu pec atminjas, info var parbaudit pec vispasaules iemiljotas Trollu un Dronu metodes....... Google "
Sita vinja nolaisanas bija laikam tiesi PSRS 'Pogranjicnjiku diena '
Galvas lidoja visadiem ta laika generaliem, skiet ari aizsarlietu ministram.
Rustu velak samainija tiesam pret citu tur vinpus zoga notverto spiegu.
Kadu laiku viņš pelnija lasot kauc kadas lekcijas.
Iemantoja loti lielus paradus, patikusas vinam bija azartspeles.
Bet............... par to labo zeenu Gansu Matiasu.
Budams jau sava dzimtene.. tobis kapitalisma paradize viņš sanjema realu sroku gados, par kauc kadas medmasas IZVAROSANU.
Ta ka ..................... Tautai jazin savi varoni.
P.S. Sens Udmurtu aborigenu izteiciens "Verte viru pec darbiem ,un kepkai nav nozimes"
31.oktobris 2015, 16:00 | links

Udo !!!!
Tu ta ari neatbildeji .............. kas ir ta manis seit piemineta "kapa "
A bez kapas runat par sisanu ( tevis izveleta tema ) tocno var slims palikt, un bus pie dakteriem uz Dzirciema ielu jabrauc :-)))))))))))
P.S. Sens Acteku- Evenku izteiciens "Vardarbiba izsauc tikai vardarbibu '
Hau...................
31.oktobris 2015, 15:53 | links

Zinu Akmen. Tas ir neprognozējams iespējams pat spiegu stāsts.Daudz par to man stāstīts. Tikpat labi var minēt manu paziņu no Valmieras Valdi Vanagu kas 1978 gadā ar an-2 aizlaidās uz Zviedriju no Venstpils. Apjāja visas pretgaisa aizsardzības gar Venstpili un jau pēc 40 minūtēm bij Zviedrijā. Zinu 2 gadījumus kad no Igaunijas uz Somiju aizlaidās .
31.oktobris 2015, 13:21 | links

Bralit,Tev šo gadijumu vajadzēja gan zināt un kādi lēmumi tika pieņamti pēc izmeklēšanas.
http://www.opoccuu.com/060911.htm
31.oktobris 2015, 09:59 | links

tieši tā Brālīt,cepuri nost tā pilota priekšā,kurš pierādija krievu armijas neīsto varenību,ko viņi tik neatlaidīgi sludina savās televīzijās.un tas pats notiek arī mūsdienās

cojs, 30.oktobris 2015, 23:56

Tā bij meistarība pirmkārt,uzdrīkstēšanās!Tas viss pārējais bij otršķirīgi ko tu teici.Viņu vēl ilgi pilotu aprindās pieminēja kā izcilu un drosmīgu džeku un pat izcēla kā piemēru .

Bralitis, 31.oktobris 2015, 00:54

kāds piemērs no viņa ir jāņem pārējiem pilotiem?ka pārkāpt citas valsts gaisa telpu ir varonība :D vienīgais ko viņš izdarija labu, bij tas ka saplēsa krivijas varenības uzpūsto burbuli
31.oktobris 2015, 09:13 | links

tieši tā Brālīt,cepuri nost tā pilota priekšā,kurš pierādija krievu armijas neīsto varenību,ko viņi tik neatlaidīgi sludina savās televīzijās.un tas pats notiek arī mūsdienās

cojs, 30.oktobris 2015, 23:56

Tā bij meistarība pirmkārt,uzdrīkstēšanās!Tas viss pārējais bij otršķirīgi ko tu teici.Viņu vēl ilgi pilotu aprindās pieminēja kā izcilu un drosmīgu džeku un pat izcēla kā piemēru .
31.oktobris 2015, 00:54 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager