Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
BrunoL,ja nezini tad nepļāpā.Saldofonos jau derēja bet ne virsniekos un vēl jo vairāk lidotājos.
30.oktobris 2015, 22:04 | links

Bralit,kur tāds nervozs?Kas ir ,muļķības?
30.oktobris 2015, 22:03 | links

Padomju laikā čeka deva dobro(pielaidi)vai tevi var skolot ,vai ne kā militāristu.

akmens, 30.oktobris 2015, 21:24

Nepārspīlē.Ja ar biogrāfiju viss bija daudz maz kārtībā,saldofonos derēja.
30.oktobris 2015, 22:01 | links

Domāju Bračkam kaut kāda pielaide bija,šams uz butēm dīvainas konstrukcijas ratus aiz sevīm vilka,kaut kas slavenajai krievlaiku 'tačankai' līdzīgs bija...

Tonis, 30.oktobris 2015, 21:35

Izskatījās šitā?
30.oktobris 2015, 21:57 | links

Muļķības.Nekādas darīšanas čeku nebij. Pāris reizes aprunājāmies ar čekistu - tas uzrakstīja atzinumu ka nav tendēts laisties ar ļoteni pāri dīķim un viss. Te daudziem ir nepareizs priekštats - es negāju kļūt par militāristu es gāju lai sasniegtu citu līmeni lidošanā . Sāku jau no 13 gadu vecuma ar planieri ,tad civilās aviācijas skolā ,tad bij jāizvēlas vai nu uz afganistānu par desantnieku uz nošaušanu ,vai uz speciālu vienību kur īsā laikā sagatavo lid.iznīcinātājus - rezervistus.Tur ņēma tikai puikus kuriem bij liela pieredze lidošanā . Un man tāda bij . Kamēr mācījos par kara ļočiku sākās atmoda Latvijā . Tad gan čekists pa tiešo pateica ar tādu humoriņu : " Ostaņišsja Katoļikom iļi primeš pravoslavnuju veru ?" "kak Katoļik v našej armii ti čužoj . Vibiraj ! " Un kā tu domā Akmen kādu izvēli es izdarīju ??? Žēl tikai ka civilās aviācijas skolā mani vairs neņēma atpakaļ jo biju jau kļuvis 1 gada laikā par ārzemnieku . Ne man ne maniem vecākiem nebij tādas naudas lai varētu apmaksāt 3 un 4 kursa pabeigšanu CAS. jo man pateica ka varu turpināt mācīties bet tas pielīdzināms samaksai kā maksāja ārzemnieki. Es un 9 lietuvieši tikām laipni palūgti atstāt civilās aviācijas skolu. Es biju vienīgais kursants latvietis.Vienlaicīgi arī lidotājs instruktors Žanis kas strādāja tajā skolā arī tika izfīrēts jo ar bij pieņēmis LV pilsonību .

Jūrnieks mīl jūru un lidotājs debesis . Tās ir stihijas kuras stāv pāri visām politikām .
30.oktobris 2015, 21:56 | links

Domāju Bračkam kaut kāda pielaide bija,šams uz butēm dīvainas konstrukcijas ratus aiz sevīm vilka,kaut kas slavenajai krievlaiku 'tačankai' līdzīgs bija...

Tonis, 30.oktobris 2015, 21:35

Tačanka! Kur tad Aņka?
30.oktobris 2015, 21:53 | links

30.oktobris 2015, 21:35 | links

Padomju laikā čeka deva dobro(pielaidi)vai tevi var skolot ,vai ne kā militāristu.
30.oktobris 2015, 21:24 | links

Braliti,kuras klases pielaide bija vajadzīga lai padomju laikā varētu mācīties par kara aviatoru?

akmens, 30.oktobris 2015, 21:18

Laba veselība un gudra galva.
30.oktobris 2015, 21:22 | links

Braliti,kuras klases pielaide bija vajadzīga lai padomju laikā varētu mācīties par kara aviatoru?

akmens, 30.oktobris 2015, 21:18

Nesapratu par to klases pielaidi .Par ko tu domā?
30.oktobris 2015, 21:21 | links

Man ar tām burbuļlietām tā izgāja(tas gan treknajos)-bijis iepircis Mārupē pāris zemes gabalus-cenas auga ne pa dienām,bet pa stundām. Čoms lūdza,lai vienu pārdodu,es saku,hui tev-drīz būs 100Ls kvadrātā! Tad burbulis plīsa,cenas krita lejā,bet krīts jāmaksā! Mani tas viss sāka reāli nervozēt,apsteidzu cenu krituma līmeni-tobiš atdevu vēl lētāk-un tiku ārā no tā murga. Paziņas no sākuma lamāja mani(pa velti atdodot),bet pēc pāris mēnešiem jau sauca par nekustomo īpašumu gurū!:) Palaimējās? HVZ-drīzāk labi,ka laicīgi sāku nervozŗt:)

raihs, 30.oktobris 2015, 21:09

ņuhs...
30.oktobris 2015, 21:20 | links

30.oktobris 2015, 21:18 | links

Tu Raih esi prasts krievu mužiks kādi bij pirms 17 gada revolūcijas. Tu esi tipisks sarkanais - es tipisks baltais . Es te cenšos domas izteikt,padiskutēt - bet tu kā tipisks komuņaga uzreiz mani pie sienas "na rashod" . :)

p.s. pēdējo laivu uzlīmēju pirms četriem gadiem . varbūt vajadzēja turpināt jo līmes iespaidā domāju tāpat kā tu.
30.oktobris 2015, 21:18 | links

Tag iedzersim vīri par tiem līmes skartajiem un liksim beidzot te treknu punktu, jo cik skatos iet jau uz ento riņķi.
30.oktobris 2015, 21:10 | links

Man ar tām burbuļlietām tā izgāja(tas gan treknajos)-bijis iepircis Mārupē pāris zemes gabalus-cenas auga ne pa dienām,bet pa stundām. Čoms lūdza,lai vienu pārdodu,es saku,hui tev-drīz būs 100Ls kvadrātā! Tad burbulis plīsa,cenas krita lejā,bet krīts jāmaksā! Mani tas viss sāka reāli nervozēt,apsteidzu cenu krituma līmeni-tobiš atdevu vēl lētāk-un tiku ārā no tā murga. Paziņas no sākuma lamāja mani(pa velti atdodot),bet pēc pāris mēnešiem jau sauca par nekustomo īpašumu gurū!:) Palaimējās? HVZ-drīzāk labi,ka laicīgi sāku nervozŗt:)
30.oktobris 2015, 21:09 | links

NE,ne, Raih,Tu man jau no sākta gala tāds aizdomīgs liekies...:)
30.oktobris 2015, 21:06 | links

Laiks pāriet uz citu tēmu,'cope jūrā', tāda nevainīgāka izskatās...
30.oktobris 2015, 21:04 | links

ciniķis esi, sanāk nopirki autiņu par to muļķu, kas nepaspēja laikus izņemt, naudu ;)

Sulla, 30.oktobris 2015, 12:51

Galīgi tā nejūtos, lai gan nenoliedzu, ka zināms aprēķins tajā visā bija. :)

BB toreiz (1993. gadā) par noguldījumiem maksāja 90%, bet par kredītiem prasīja 120% gadā. 1994. gadā es savu naudiņu ar procentiem paņēmu ārā un jebkurš to varēja izņemt, lai gan banka protams piedāvāja atstāt un audzēt.

Par tiem, kuri ticēja, ka tā būs mūžīgi un 3 dienas un 1995. gadā pazaudēja visu, nejūtos atbildīgs.

daddy_j, 30.oktobris 2015, 14:14

nedomāju ka biji baigais tur finansists aprēķinātājs,vienkārši tev novecās ka laicīgi savu naudiņu izņēmi.un tāds jau tu nebiji vienīgais.tev vienkārši paveicās,tie kas bij ieplānojuši izņemt pēc pus gada,tiem nepaveicās.tas arī viss veiksmes stāsts
30.oktobris 2015, 21:02 | links

Brālīt, Oj Johaidīī!

http://www.delfi.lv/news/national/criminal/krievijas-trollu-aktivitates-drosibas-policijas-redzesloka-nonakusas-vairakas-personas.d?id=46654315

apelsins, 30.oktobris 2015, 20:42

To jau izlasīju :) un sapratu ka čekists apelsīns jau mani kā trolli ir jau nostučījis par to ka nemauroju kā tava partija tev liek.
Bet ja pa nopietnam tad mani interesē vairāk komentāri jeb sabiedriskais viedoklis .
Šis man likās ļoti loģisks un pat pamatots :

"Mūsu sabiedrība pamazām un mērķtiecīgi tiek gatavota represijām. Pagaidām notiek tikai eksperiments, sagatavošanās, priekšdarbi, socioloģiskā aptauja, lai sagatavotu sabiedrību citādi domājošo vajāšanai, apkarošanai, izolēšanai. Izslavētā Rietumu demokrātija irst pa visām šuvēm, atklājot tās melīgo un noziedzīgo būtību. Īlenu maisā nav iespējams noslēpt, tāpēc sabiedrība tiek apstulbināta, nepārtraukti turēta spriedzē, bailes, trūkumā, nabadzībā, Sabiedrība regulāri tiek aplaupīta, lai tā vairāk uzmanības pievērstu elementārai izdzīvošanai, citus jautājums atstājot otrajā plānā. Sabiedrībā nepārtraukti tiek kurināts nacionālais naids, kas jau kļuvis par politiķu ikdienu, bet pašai sabiedrībai pārmet neiecietību un tolerances trūkumu. Cilvēki mākslīgi tiek dalīti savējos un ienaidniekos, jo tikai tā var valdīt pār sabiedrību, tās zemajiem prātiem."

Nezinu to cilvēku bet pilnībā piekrītu viņa komentam delfos.

Bralitis, 30.oktobris 2015, 20:56

Nu vecīt,pēc tāda fantāzijas lidojuma visas masonu sazvērestību teorijas šķiet sīkums!(Vai ne,Toni?)
Bļin,tu laivas līmējot esi baigi līmi pārostījies!
30.oktobris 2015, 21:02 | links

Domāju ,ka te ne viens vien zem tā 'kupola'jau ticis...

Tonis, 30.oktobris 2015, 20:54

DP pastiprinati sācis vērot aizdomīgās makšķernieku aktivitātes internetā!
30.oktobris 2015, 20:57 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager