Brālīt, Oj Johaidīī!
http://www.delfi.lv/news/national/criminal/krievijas-trollu-aktivitates-drosibas-policijas-redzesloka-nonakusas-vairakas-personas.d?id=46654315
apelsins, 30.oktobris 2015, 20:42
To jau izlasīju :) un sapratu ka čekists apelsīns jau mani kā trolli ir jau nostučījis par to ka nemauroju kā tava partija tev liek.
Bet ja pa nopietnam tad mani interesē vairāk komentāri jeb sabiedriskais viedoklis .
Šis man likās ļoti loģisks un pat pamatots :
"Mūsu sabiedrība pamazām un mērķtiecīgi tiek gatavota represijām. Pagaidām notiek tikai eksperiments, sagatavošanās, priekšdarbi, socioloģiskā aptauja, lai sagatavotu sabiedrību citādi domājošo vajāšanai, apkarošanai, izolēšanai. Izslavētā Rietumu demokrātija irst pa visām šuvēm, atklājot tās melīgo un noziedzīgo būtību. Īlenu maisā nav iespējams noslēpt, tāpēc sabiedrība tiek apstulbināta, nepārtraukti turēta spriedzē, bailes, trūkumā, nabadzībā, Sabiedrība regulāri tiek aplaupīta, lai tā vairāk uzmanības pievērstu elementārai izdzīvošanai, citus jautājums atstājot otrajā plānā. Sabiedrībā nepārtraukti tiek kurināts nacionālais naids, kas jau kļuvis par politiķu ikdienu, bet pašai sabiedrībai pārmet neiecietību un tolerances trūkumu. Cilvēki mākslīgi tiek dalīti savējos un ienaidniekos, jo tikai tā var valdīt pār sabiedrību, tās zemajiem prātiem."
Nezinu to cilvēku bet pilnībā piekrītu viņa komentam delfos.
30.oktobris 2015, 20:56 | links