Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Brālīt, Oj Johaidīī!

http://www.delfi.lv/news/national/criminal/krievijas-trollu-aktivitates-drosibas-policijas-redzesloka-nonakusas-vairakas-personas.d?id=46654315

apelsins, 30.oktobris 2015, 20:42

To jau izlasīju :) un sapratu ka čekists apelsīns jau mani kā trolli ir jau nostučījis par to ka nemauroju kā tava partija tev liek.
Bet ja pa nopietnam tad mani interesē vairāk komentāri jeb sabiedriskais viedoklis .
Šis man likās ļoti loģisks un pat pamatots :

"Mūsu sabiedrība pamazām un mērķtiecīgi tiek gatavota represijām. Pagaidām notiek tikai eksperiments, sagatavošanās, priekšdarbi, socioloģiskā aptauja, lai sagatavotu sabiedrību citādi domājošo vajāšanai, apkarošanai, izolēšanai. Izslavētā Rietumu demokrātija irst pa visām šuvēm, atklājot tās melīgo un noziedzīgo būtību. Īlenu maisā nav iespējams noslēpt, tāpēc sabiedrība tiek apstulbināta, nepārtraukti turēta spriedzē, bailes, trūkumā, nabadzībā, Sabiedrība regulāri tiek aplaupīta, lai tā vairāk uzmanības pievērstu elementārai izdzīvošanai, citus jautājums atstājot otrajā plānā. Sabiedrībā nepārtraukti tiek kurināts nacionālais naids, kas jau kļuvis par politiķu ikdienu, bet pašai sabiedrībai pārmet neiecietību un tolerances trūkumu. Cilvēki mākslīgi tiek dalīti savējos un ienaidniekos, jo tikai tā var valdīt pār sabiedrību, tās zemajiem prātiem."

Nezinu to cilvēku bet pilnībā piekrītu viņa komentam delfos.
30.oktobris 2015, 20:56 | links

Domāju ,ka te ne viens vien zem tā 'kupola'jau ticis...
30.oktobris 2015, 20:54 | links

Brālīt, Oj Johaidīī!

http://www.delfi.lv/news/national/criminal/krievijas-trollu-aktivitates-drosibas-policijas-redzesloka-nonakusas-vairakas-personas.d?id=46654315

apelsins, 30.oktobris 2015, 20:42

Bračka zem kupola ticis:)))
30.oktobris 2015, 20:46 | links

Ko tur tautai pārmest-ko 90ajos gados krievu postdiktatūras cilvēki varēja zināt par kapitālisma pamatlikumiem? NEKO!

raihs, 30.oktobris 2015, 20:04

+++
30.oktobris 2015, 20:46 | links

Ei Mstr Raihs kā Jums intervija ar Putika bijušo sievu :-)?
30.oktobris 2015, 20:43 | links

Tad mainam tēmu. Kā mums ar krieviem ? :)
30.oktobris 2015, 20:38 | links

90 gados vēl nebij ne smakas no kapitālisma .Ja tu Raih to sauc par kapitālismu tad ... nu labi ,sāksi vēl dzert šovakar :)) Es pat nezinu kā to nosaukt kas notika 90 -os. Bet bij interesanti :)

Bralitis, 30.oktobris 2015, 20:21

Bļin,tu ko-fišku vispār nerubī? Es tak tieši saku,ka TAS NEBIJA KAPITĀLISMS,bet cilvēki nevarēja saprast to,kā nebija! Viņi nevarēja saprast,ka tā tās lietiņas nedarbojas! Visā pasaulē 2%, a pie mums redz-90%...Interesanti bija,tas tiesa. Bet atgriezties negribētu
30.oktobris 2015, 20:33 | links

90 gados vēl nebij ne smakas no kapitālisma .Ja tu Raih to sauc par kapitālismu tad ... nu labi ,sāksi vēl dzert šovakar :)) Es pat nezinu kā to nosaukt kas notika 90 -os. Bet bij interesanti :)
30.oktobris 2015, 20:21 | links

Appist var vienreiz,ja jau otreiz ,tad vaino sevi ,ja muļķis esi...Bet vispār jau jebkura politiskā sistēma strādā uz tautas appišanu,it sevišķi mūsējā....:)
30.oktobris 2015, 20:20 | links

Ko tur tautai pārmest-ko 90ajos gados krievu postdiktatūras cilvēki varēja zināt par kapitālisma pamatlikumiem? NEKO!

Tātad kapitālisma pamatlikums ir appisiens .

Bralitis, 30.oktobris 2015, 20:07
Tu pēc sevis spried? Tu kādu savā darbā appis? Es,piemēram,nē!

raihs, 30.oktobris 2015, 20:09

Tu jau pats viņu tā nodefinēji vai ne tā ?? ko kasies ?
30.oktobris 2015, 20:11 | links

Bralitis, 30.oktobris 2015, 20:07

Tu pēc sevis spried? Tu kādu savā darbā appis? Es,piemēram,nē!
30.oktobris 2015, 20:09 | links

Ko jūs te plēšās. Parādiet man vēl kādu valsti, bez LV, kur budžeta daļa tiek plānota no plānojamajām soda naudām?

urmaas, 30.oktobris 2015, 18:59

Un pēc kā tu spreid,ka citās valstīs šo daļu neieplāno? Un kādēļ gan lai neieplānotu? Elementāra iepriekšējo gadu statistika,un cipars gatavs! Ko domā,valstī kāds sāks mazāk kaut ko pārkāpt? Vot sadomāšu lašos aizlaist-klakc-700 plānotie juri budžetā iekšā!:)
30.oktobris 2015, 20:08 | links

30.oktobris 2015, 20:07 | links

Es arī toreiz ieliku un gandrīz dubultīgi izņēmu. Nostrādāja'žaba',gribējās atkārtot...Bet arī 'ņuhs' nepievīla un ieliku tikai vinnētos procentus...Un ar galiem...Tagadiņ vismaz zinu kuram autiņam manus procentus noskrūvēt...Daddy, kad un kur uz copi brauksi?...:)

Tonis, 30.oktobris 2015, 19:42

:D
30.oktobris 2015, 20:06 | links

30.oktobris 2015, 20:04 | links

Es arī toreiz ieliku un gandrīz dubultīgi izņēmu. Nostrādāja'žaba',gribējās atkārtot...Bet arī 'ņuhs' nepievīla un ieliku tikai vinnētos procentus...Un ar galiem...Tagadiņ vismaz zinu kuram autiņam manus procentus noskrūvēt...Daddy, kad un kur uz copi brauksi?...:)
30.oktobris 2015, 19:42 | links

Ko jūs te plēšās. Parādiet man vēl kādu valsti, bez LV, kur budžeta daļa tiek plānota no plānojamajām soda naudām?

urmaas, 30.oktobris 2015, 18:59

:)))))))))))))))))
30.oktobris 2015, 19:17 | links

Tusiņš te bez manis :)

Par BB. BB pierādīja cik tauta ir tupa ! No vienas puses presē analītiķi,finansisti lūdzās cilvēkus apdomāties ,neriskēt ar savu naudu (tagad tādus sauc par troļļiem) ,no otras reklāmās visas bankas solīja zelta kalnus. Es neliku piķi BB es ar viņiem strādāju. Sadarboties ar viņiem tā bij pasaka . Tas bij riktīgs ganksteru kantoris :) Bet solījumus pildīja un no manis ar prasīja. man tur daudz paziņu bij zemākā līmeņa operētāji. tas ka tā bij piramīda to zināja visi - pat cilvēki kas tur guldīja naudu ... tikai nekādi negribēja ticēt ka būs pie tās sagrūšanas. Dady skaidru galvu domāja ,ielika ,izņēma ,atkal ielika - noveicās -izņēma. Es saviem radiem šitā pārvaldīju viņu ieguldījumus BB un RB. man bij paziņas tur :) Pirms sabrukšanas visi laicīgi - apm 1 mēnesi pirms tracis sākās piezvanīja un teica lai steidzami glābj pakaļu . Radi pretojās .teicu steidzami raujat ārā piķi . Apvainojušies ka nebij kļuvuši vēl par pāris simtiem bagātāki ar lieliem skandāliem izrāva piķi. Un kad viss dažu dienu laikā sabruka vēl tagad slavina BB :)) Piramīdas atī tagad iet pilnā sparā - visa ASV ekonomika ,viss mistiskais vērtspapīru tirgus pasaulē ir viena liela fikcija un piramīda.Lai cik skumji nebūtu -tai spēlē piedalās pilnīgi visi .Tad paiet kādi 7-8 gadi kad atkal kādam ir jāpadirš piķis . Un tāds cikls notiek visu laiku.
30.oktobris 2015, 19:15 | links

30.oktobris 2015, 18:59 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager