Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Tonis !!!!
Dumjs jautajums, kas uz to pelna !!!!!!!
Piem banka Citadele sogad pirmaja pusgada reali nopelna cik tur 40 mlj jurisus ( tas tikai pusgada )
A visu banku Vienotiba smuki pardod par skiet 96 mlj ( pusotra gada pelnja )
Tas nekas ka tauta bija spiesta braligi samest brivpratigu-piespiedu karta 1 mljardu lai to slikstoso Pareksu izvilktu no kezas.
P.S. Padomajiet biski pasi............. cik jus personigi nodoklos samajat par to Parex glabsanu !!!!
Domajams ka ne vienu vien 100tu jurisu !!!!
Vot ij visa demokratija un infljaacija........
Un vai nav divaini ka te ka visas tautas kas iestiguse pamatiga krizee......... atrodas brasais glabejs ar tik Latvisko uzvardu GodMan.
Tas nekas ka Kalvis onkuls teica ka bus cik tur ntie 'Treknie gadi"
Nju vai ta demokratija nav feina lieta.???
29.oktobris 2015, 18:19 | links

Smols, Tevis pieminētā ir HIPERINFLĀCIJA.

Ja atceries 1991 - 1992 gadu, tad "repšiki" tika pielīdzināti 1 krievu rublim. Sojuzs juka un sākās hiperinflācija. Tad kad mēs no tā vilcieniņa 1992 gadā izlecām, tad rublis-"repšiks" bija nokrities vērtībā 200 REIZES.
29.oktobris 2015, 18:18 | links

Cīnos . Bet brīžiem kunģis no tā sāk sāpet . Re kā ķīnieši tālredzīgi šodien pieņēma lēmumu : Atcēla 1 bērna politiku . Pēc gadiem 17 -20 būs nākamais uzrāviens tai valstī.
29.oktobris 2015, 18:12 | links

Tonis , Daddy !!!! par to iedzersanu atbildigos brizos.
Ka vecie viri kas kara Padumju puse brivpratigi -piespiedu karta cinijas ir teikusi.
Eeeeeee, ja vakara nedod vakarinas, ij iedo biski spirta........... skaidrs, no rita bus plass uzbrukums........
Ies ka tur vel paiku daljat Padumju prapors potencialiem likjiem.
P.S. Ir tur ari laba lieta............ tuksa kungi lodi dabut ir daudz nesapigak, ij ari arstiem vieglak tas zarnas tirit........... un nepuust ari nekas..........
29.oktobris 2015, 18:11 | links

Te jau mēs tuvojamies pašai saknei .Kam tas ir izdevīgi,kāpēc tāda inflācija,un kas uz to pelna?
29.oktobris 2015, 18:11 | links

Dady !!!!
Kad vel tur inflacija !!!!!
Normals tautas uzmetiens...................
Atcerios ka man vecaki visu manu muzu līdz 18gadiem ko tur maksaja no algas, paris rubulus, lai es sasniedzot 18 gadu vecumu smuki sanjemtu laikam pie 1000 rubulu...............
Vis jau bija feini, bet es 18 gadus sasniedzot sanjemu krajkase skiet 5 rubulus ( tas bija kāds 1989 gads )
Tas nekas ka senci kartigi maksaja 18 gadus.
Ja palsa seno Remarku. tad stradniekipec 1 kara no rupnicas sanemot algu pa dienu skriesus skreja uz tuvejo bodi pec paikas.................
Ja dienas algu neiztereji, no rita pamostoties ciparinam jau klat bija pievienojusies viena nuliite :-)))))))
P.S. Skiet kur tur Zimbabve inflacija laikam ir sasniegusi 5 miljardus no sakumvertibas.
Vai ta tirgus ekonomika nav dikti feina lieta ????
29.oktobris 2015, 18:07 | links

-Bet cīnīties gribās..
29.oktobris 2015, 18:05 | links

Redz dady tad iedzersim par to lai nav jācīnās bet ir mierīgi jāstrādā :))

Bralitis, 29.oktobris 2015, 17:57

Iedzersim :D
Redzi, ja neesi ar ķeizargriezienu dzimis, tad jau no pašas pirmās minūtes šai pasaulē vajadzēja saprast, ka būs jācīnās :)

Atceries padomijā likās - mums bi to rietumnieku problēmas - kādu desu, vai rādžiņu veikalā izvēlēties... tagad desu un rādžiņu pilnas bodes, bet ...
29.oktobris 2015, 18:02 | links

Vai ta neatminies tos laikus kas pecRepsisu laika 5 ls bija vera njemama banknote
Ij kroga vareja ar to ieiet, piedzerties, ij vel ar taksi majas lepni aizbraukt !!!!!!
A taga ko ??????? ar kauc 10 euro

Smols, 29.oktobris 2015, 17:44

diemžēl inflācija gan. ja vidēji 5% gadā (bet bija vairāk!) tad 20 gados 100%, ti no 5čuka palika puse
29.oktobris 2015, 17:59 | links

Dady nešauj pār strīpu. Es neciešu. Man arī šeit ir labi - es vienkārši esmu noguris ka nevis varu vienkārši strādāt bet visu laiku jāfunktierē kā apiet to un apiet šito . Kā prasi kādam čomam kā lietas - atbilde "cīnās "- viss ok. Redz dady tad iedzersim par to lai nav jācīnās bet ir mierīgi jāstrādā :))
29.oktobris 2015, 17:57 | links

Dady !!!!!!!!!!!!!!!!
Runa nav par izbrauksanu.............
Viedus vardus savulaik teica Ventinju Hutes virs........
Mes taks arzemes nesam nekadi tur migranti-begli.................
Mes esam normali ekonomiskie begli..........
P.S.Padumju kura tur pasaules atlasa, izdota apm 196tajis gados, par Iriju bija minets.............
Irija ka tada dzivo tikai katrs 7tais Irs............
Vot ta ir migracija..................
29.oktobris 2015, 17:56 | links

Braliitis !!!!
Ir tada kategorija cilveku ............. kas uzvedas apmeram ta ka sena Lettu paruna.
Kalps saka " Vot spitesu saimniekam, NEEDISU "
P.S.Tas man ta skiet par to ka sirmais Sulla apbiizojas :-))))))))))
29.oktobris 2015, 17:53 | links

Tā jau nu tai dzīvītē ir,zivtiņa meklē kur dziļāks ,cilvēks kur labāk.Cilvēks pakaļ taj zivtiņai,-uz Zviedriem...:D

Tonis, 29.oktobris 2015, 17:49

Es vēl neesmu bijis pie tās Zviedru zivteles :)
29.oktobris 2015, 17:52 | links

Es visu laiku uzsveru ka esmu LV patriots -jo es esmu šeit -ar milzīgām grūtībām un milzīgiem zaudējumiem no krīzes.

Bralitis, 29.oktobris 2015, 17:43

Arī es esmu šeit, bet nevis, lai "patriotiski ciestu" kā Tu (moš brauc tomēr, ja Tevi šeit nevērtē), bet tāpēc, ka man te šķiet labāk.

Nevienu mirkli nedomāju, ka aizbraucēji būtu mazāk patriotiski kā es (kāda iedomība!!).

Aizbraukšana ir notikusi visos laikos un visās zemēs - Īrija, Zviedrija, Itālija...

tikai laikam LV ir vienīgā valsts, kur valda viedoklis - davaj visus atpakaļ, lai cieš kopā ar mums, mūsu sūdos... tāpēc arī esam, kur esam, jo vairākums nemāk priecāties par cita veiksmi...
29.oktobris 2015, 17:52 | links

Ejat tak bekot vaimanātāji, došos šovakar ciemos pie sakarīga veča kurš vēl spēj loģiski spriedelēt par politiku, arī par nākotni, ne tikai īdēt par padirsto brīnišķīgo pagātni. Kā mirtins uzlikšu sev banu, visam topikam :)

Sulla, 29.oktobris 2015, 17:49

Uzliec gan.
29.oktobris 2015, 17:51 | links

Sulla !!!!
Man jau skiet ka istam vecim jasauc draugs lai pie tevis nak ciemos, nevis tava ta cienijama vecuma ciemos jauzprasas :-)))))))))
Kauc gan sakot ka "Svesa darza abolji ir garsigaki ":-))))))))))))))
29.oktobris 2015, 17:51 | links

Bratan tu esi tik garlaicīgi prognozējams, es pat nesaprotu kā var būt cilvēkam tik īsa atmiņa.. tik ļerkst glupības, kauns ka tādi veči starp mūsu vīriem spēka gados. Cik īsam prātiņam jābūt lai pat neapjēgtu ka lielā izbrauksāna būtu bijusi pie jebkura premjera pēckalvīša laikos ? Viens no retajiem tiešām gudrajiem premjeriem, kas ilgstoši nepadevās un lēnām izvilka LV ekonomiku no purva (kamēr gremdētāji bija notinušies), bet paiet laiks un viņam piesien cita grēkus. Skumji.

Sulla, 29.oktobris 2015, 17:38

Viņš izvilka Kalvīša savārītos sūdus ? Muļķības . neko tamlīdzīgu nemanīju. Vai man bankas iedeva kādu atlaidi ??? Viņi man acīs smējās - Dombrovskis saka kas viņiem jāsaka bet tu vecīt neaizmirsti samaksāt.Mums pie kājas ka krīze tevi ietekmēja - mūs tas neinteresē . Liekas Sulla ka tev ir 16 gadu ka tu neko tādu neesi piedzīvojis. Viņš(Dombrovskis) tikai muldēja ka izvilcis LV no krīzes. To izdarīja aizbraukušie kas piepildīja kasi ar šurp atsūtīto naudu. Protams lai viņi atsūtītu naudu uz šejieni to gan Dombrovskis ar savu komandu panāca.
29.oktobris 2015, 17:50 | links

Tā jau nu tai dzīvītē ir,zivtiņa meklē kur dziļāks ,cilvēks kur labāk.Cilvēks pakaļ taj zivtiņai,-uz Zviedriem...:D
29.oktobris 2015, 17:49 | links

Ejat tak bekot vaimanātāji, došos šovakar ciemos pie sakarīga veča kurš vēl spēj loģiski spriedelēt par politiku, arī par nākotni, ne tikai īdēt par padirsto brīnišķīgo pagātni. Kā mirtins uzlikšu sev banu, visam topikam :)
29.oktobris 2015, 17:49 | links

Sulla !!!!
Ko tu te plerksti vecs virs budams !!!!!!!
Vai ta neatminies tos laikus kas pecRepsisu laika 5 ls bija vera njemama banknote..............
Ij kroga vareja ar to ieiet, piedzerties, ij vel ar taksi majas lepni aizbraukt !!!!!!
A taga ko ??????? ar kauc 10 euro..........??
Un nesac te brekt............ infljaacija, infljaacija...
Vot jums Tautiesi ista "demokratija "
Ka teikusi senie varonigie Skiti
"Za sto borolisj, na to i naporolisj "
29.oktobris 2015, 17:44 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager