Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Cik īsam prātiņam jābūt lai pat neapjēgtu ka lielā izbrauksāna būtu bijusi pie jebkura premjera pēckalvīša laikos ?

Sulla, 29.oktobris 2015, 17:38

Masveida emigrācija labākas dzīves meklējumos sākās tieši pēc pievienošanās ES. Var jau to mēģināt ar kādu konkrētu partiju saistīt... BET, tas ir tuvredzīgi, jo tādi paši procesi notika arī Lietuvā, Polijā u.c. Austrumeiropas valstīs.
29.oktobris 2015, 17:43 | links

Ja Sibīriju nosūtīja 50 000 un atgriezās 90% ,tad tagad Dombrovskis panāca ka 6x vairāk cilvēku ir aizbraukuši nekā uz Sibīriju izsūtīja ... un atgriezīsie labi ja 10% . Nu necienu es to džeku ar visu to "Vienotību" .

Bralitis, 29.oktobris 2015, 17:05

Nedrīkst salīdzināt piespiedu izsūtīšanu ar atvērtām robežām un brīvu darbaspēka kustību, kas tiešām ir fundamentāls ES ieguvums. Un par to pateicība ne tikai Dombrovskim & Vienotībai.

Saderam, ka, ja atvērtu robežas, piem., 1985. gadā, tad no LPSR izbrauktu 2/3 vai pat 3/4 iedzīvotāju. :)

daddy_j, 29.oktobris 2015, 17:33

Piekrītu tev ,bet es to piemēru vairāk minēju kā par zaudētiem cilvēkiem un cilvēku mīlestību pret savu zemi. tad iedomājies kāda tika panākta mīlestība uz Latviju ka to spēja pamest 300 000 cilvēku. Ko ta mēs te vispar runājam ??? Es visu laiku uzsveru ka esmu LV patriots -jo es esmu šeit -ar milzīgām grūtībām un milzīgiem zaudējumiem no krīzes.:( Kaut nedaudz būtu politiķi rūpējušies ,kaut piepieduši bankas atlikt kredītu maksājumus,samazinājuši nodokļus,radījuši kaut beznodokļu uzņēmumus krīzes laikā uttt pasākumus lai tikai noturētu potenciālos nodokļu maksātājus šeit. Bankas viņus nospieda(vai nopirka) un rezultāts - 300 000 !!!
29.oktobris 2015, 17:43 | links

Isuma ka senos laikos Sibirija laudis dzivoja, ka veidojas brivo cilveku-kazaku apmetnes.
Nju paaudzes dzivo cilveki kur tur Sibirija, vara uzzoz ka tur ir kāds tur ciems tundras vidu.
Reizi gada atjaj ar apsardzi kāds tur meslinieks, un nosaka, Jums bus Caram nodoklus maksat. Lab, lab, atsaka vecie cieminieki, atjaaj nakamgad, tad maksasim, sogad njeka maksajama nav.
Atjaj nakam gad tas posols , ij ko redz !!!!!!!
Naani, nav ne ciema, ij njeka..............., prasa kaiminjiem
'A kur sie palikusi, kas maksas Cara tetinjam nodoklus '
Sie atbild, 'A hrens vinj zina kur vinji aizgaja. Savaca savas mantinjas un kauc kur Sibirijas mezos aizgaja.
P.S. Vai nav zinama lidziba ar tiem aizbraukuisajiem tautiesiem !!!!!!
Ari vinui savaca savas mantinjas un kauc kur uz neatgriesanos AIZGAJA ..................
SenRomiesu skiet izteiciens 'Un nav neka jaumna saja pasaule "
29.oktobris 2015, 17:39 | links

Bratan tu esi tik garlaicīgi prognozējams, es pat nesaprotu kā var būt cilvēkam tik īsa atmiņa.. tik ļerkst glupības, kauns ka tādi veči starp mūsu vīriem spēka gados. Cik īsam prātiņam jābūt lai pat neapjēgtu ka lielā izbrauksāna būtu bijusi pie jebkura premjera pēckalvīša laikos ? Viens no retajiem tiešām gudrajiem premjeriem, kas ilgstoši nepadevās un lēnām izvilka LV ekonomiku no purva (kamēr gremdētāji bija notinušies), bet paiet laiks un viņam piesien cita grēkus. Skumji.
29.oktobris 2015, 17:38 | links

2015.gada1.septembrī Latvijā skolas gaitas uzsāka par 144000 skolēnu mazāk nekā 2000.gadā!!!
29.oktobris 2015, 17:37 | links

Ja Sibīriju nosūtīja 50 000 un atgriezās 90% ,tad tagad Dombrovskis panāca ka 6x vairāk cilvēku ir aizbraukuši nekā uz Sibīriju izsūtīja ... un atgriezīsie labi ja 10% . Nu necienu es to džeku ar visu to "Vienotību" .

Bralitis, 29.oktobris 2015, 17:05

Nedrīkst salīdzināt piespiedu izsūtīšanu ar atvērtām robežām un brīvu darbaspēka kustību, kas tiešām ir fundamentāls ES ieguvums. Un par to pateicība ne tikai Dombrovskim & Vienotībai.

Saderam, ka, ja atvērtu robežas, piem., 1985. gadā, tad no LPSR izbrauktu 2/3 vai pat 3/4 iedzīvotāju. :)
29.oktobris 2015, 17:33 | links

Jā demagogs teicams, urbanovičs un pārējie saskaņieši ar tevi lepotos :) Dombrovskis vispār bija labākais premjers kādu mēs pat nebijām pelnījuši, ļaujot kalvīša brandžai novest valsti līdz kliņķim.

Sulla, 29.oktobris 2015, 17:17

Sulla tad man izskaidro tā superlabā premjera nopelnus. - 300 000 Latvijas iedzīvotāji ?? Vai tas ir labs nopelns ? Vai tad bij labi bez ierunām pildīt visus SVF noteikumus ? Skaidrs ka neesam Grieķi ,tie cīnījās - un panāca savu. Mūsu cilvēki vienkārši pameta šo muļķu politiķu vadīto valsti kuras priekšgalā bij Dombrovskis. Tas man arī bij ļoti smags laiks -arī es biju uz robežas. Man smiekli nāca kad skandēja pa visu pasauli LV kā piemēru kā pārvarēt krīzi.Pretīgs eksperiments kuru neuzdrošinājās vairs veikt neviena valsts pasaulē. Sulla tu labi jūties kā izmēģinājuma pelīte ? Es nē. Tagad vari nodziedāt slavas dziesmu Vienotībai.Gribu dzirdēt.
29.oktobris 2015, 17:31 | links

Braliitis !!!!
Nju "Vienotiba " ir 100 proc politisks likjis, ar visu savu Zakji,Aboltinu, Straujumu, Citadeles afeeru, Liepajas Metalurga aferu........... un veel to ko VINI ir mums nezinot taja beglu jautajuma sasolijusi tur talaja Brisele..............
To mes uzzinasim pec laika, kad ka parasti "Jau bus par velu "
Ta ka "Vienotiba "skaidri zina ka vinus vairs neieveles, tad nju zags pa siem palikusajiem skiet 3 gadiem uz nebedu................
Likumus izdomas arvien stulbakus.
Meginas iekast naudu nodoklos ne par ko. Koroce.................. bus tads veel bardaks mums visiem prieksa........ ka spej tik par to nemaz nedomat.............
Reali ir tas ka viniem tur augsa reali vairs naudu dabut nav no ka............., vis ir izsukts, neviens tiem zagliem nekadus nodoklus maksat netaisas.
Reali njemot................... valsti ir vairak ka reals bankrots.........
Izglitiba, IeM,Pensionari, Arstnieciba............. viss ir totali bankrotejis..................
P.S. Smejamies vai nje.............. mus var glabt tikai naturala saimnieciba laukos, veja generatori elektribai ( pirms kara tos razoja VEF, labi redzami filma 'Liktena Lidumnieki ", dzīve apskatams Vidzemes seta.. Brivdabas muzeja.
Otrs evakuacijas plans ir pievienoties "Sirijas begliem 'kada tur patuksa telsu pilsetinja Suomijas ziemelos :-))))))))) kur ir ta reali pavees.

Smols, 29.oktobris 2015, 17:22
`

Nu par vienotību tas ir fakts! Bet jautājums, j nav noslēpums, par ko balsoji? Jebšu nebalsoji vispār?

Par naturālo saimniecību piekrītu - agri vai vēlu tas būs vienīgais risinājums.
29.oktobris 2015, 17:26 | links

pie mums ietu daudz jēdzīgāk ja liela daļa tautas nebūtu tādi muļķi ar tik īsu atmiņu, kuriem patīk mētāties ar populistisku sviestu tirgus bābu stilā.
29.oktobris 2015, 17:25 | links

Zinas feini teica skiet dienas atpakalj............
Begli pasi nodedzinajusi palielu Slovaku labiekartotu beglu telsu nometni.......... jo vinjiem ta Slovenija naher nav vajadziga
:-)))))))))))))
P.S. Nju vai tie begli nav jauki cilveki !!!!!
29.oktobris 2015, 17:24 | links

Braliitis !!!!
Nju "Vienotiba " ir 100 proc politisks likjis, ar visu savu Zakji,Aboltinu, Straujumu, Citadeles afeeru, Liepajas Metalurga aferu........... un veel to ko VINI ir mums nezinot taja beglu jautajuma sasolijusi tur talaja Brisele..............
To mes uzzinasim pec laika, kad ka parasti "Jau bus par velu "
Ta ka "Vienotiba "skaidri zina ka vinus vairs neieveles, tad nju zags pa siem palikusajiem skiet 3 gadiem uz nebedu................
Likumus izdomas arvien stulbakus.
Meginas iekast naudu nodoklos ne par ko. Koroce.................. bus tads veel bardaks mums visiem prieksa........ ka spej tik par to nemaz nedomat.............
Reali ir tas ka viniem tur augsa reali vairs naudu dabut nav no ka............., vis ir izsukts, neviens tiem zagliem nekadus nodoklus maksat netaisas.
Reali njemot................... valsti ir vairak ka reals bankrots.........
Izglitiba, IeM,Pensionari, Arstnieciba............. viss ir totali bankrotejis..................
P.S. Smejamies vai nje.............. mus var glabt tikai naturala saimnieciba laukos, veja generatori elektribai ( pirms kara tos razoja VEF, labi redzami filma 'Liktena Lidumnieki ", dzīve apskatams Vidzemes seta.. Brivdabas muzeja.
Otrs evakuacijas plans ir pievienoties "Sirijas begliem 'kada tur patuksa telsu pilsetinja Suomijas ziemelos :-))))))))) kur ir ta reali pavees.
29.oktobris 2015, 17:22 | links

Jā demagogs teicams, urbanovičs un pārējie saskaņieši ar tevi lepotos :) Dombrovskis vispār bija labākais premjers kādu mēs pat nebijām pelnījuši, ļaujot kalvīša brandžai novest valsti līdz kliņķim.
29.oktobris 2015, 17:17 | links

Tagad tiešraidē inetā iet diskuss par Sīriju un Krieviju. Interesanti .

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/581832-tiesraide_ekspertu_diskusija_par_situaciju_sirija

Par aizbraucējiem gan fakts ka esam -700 000 salīdzinot 1989 g. Aizbraukuši uz ES ir ap 350 000 -pārējie vai uz krieviju vai izmiruši. Tas ka viņi sildīja un izvilka LV no krīzes tas ir fakts. Bet tagad jau notiek sliktākais scenārijs: Aizbrauca paps peļņā -sūtīja naudu,maksāja kredītus LV bankām . Pa to laiku iekārtojās tur . Tad savāca sievu ar bēniņiem un nu jau piķi uz šejieni vairs nesūta. Es tā pa vienkāršo. Tas ka 90% ir aizbraukuši uz neatgriešanos un vēl bērnus ( nākamo paaudzi) aizveduši, domāju ka tas procents būs tuvu patiesībai. man ir daudz paziņu tur. Pirmos pāris- trīs gadus vieni -tagad jau ģimenes ir pavilkuši. Tas ir lielākais Dombrovska "panākums " izvelkot LV no krīzes. Ja Sibīriju nosūtīja 50 000 un atgriezās 90% ,tad tagad Dombrovskis panāca ka 6x vairāk cilvēku ir aizbraukuši nekā uz Sibīriju izsūtīja ... un atgriezīsie labi ja 10% . Nu necienu es to džeku ar visu to "Vienotību" .
29.oktobris 2015, 17:05 | links

Bet palicēji par varas makti cenšas parādīt, cik UK labi

pusdienlaiks, 29.oktobris 2015, 16:53

slikti jau tur nav, pats kādu laiku padzīvojos, galvenais atrast vietu kur vēl nav pārāk daudz afrikāņu un arābu/aziātu diedelnieku. Es tādu vietu atradu Gērnsijā, skaista apkārtne, ļoti laipni vietējie, noziedzība praktiski uz 0, pa retam kāds austrumeiropas viesstrādnieks pabujāņī :) Bet lai cik tur bija jauki un arī skanošo varēja iekrāt bez saspringuma un neko sev neatsakot, vilka atpakaļ uz Latviju. Jo tomēr man nepatīk ikdienā runāt svešvalodā, nu un mūsu daba, ūdeņi sauca atpakaļ, savi cilvēki.
29.oktobris 2015, 17:02 | links

..no LV jau ir aizbraukusi apm 700 000 cilveku !!!!!!..

Smols, 29.oktobris 2015, 16:38

Patiesais cipars ir 2x mazāks, bet nu saprotu, drīz jau teiks ka 1 mlj izbraucis, iesapidīgāk varēs jlaigāt :) Un pēdējos pāris gados izbraukšana jau apstājusies, visai daudzi atgriežas, īpaši jaunie kas tur vēl nav iedzīvojušies ar ģimenēm. Manā lielajā radu saimē (50+) ārzemēs palikusi tik viena sieviete, pārējie jau sen atpakaļ.

Sulla, 29.oktobris 2015, 16:49

Manu paziņu lokā līdzīga statistika. Bet palicēji par varas makti cenšas parādīt, cik UK labi, bet te bedre :D. No zināmajiem tikai kādi 2 cilvēki tiešām iedzīvojušies un dzīvo cilvēka cienīgi, pārējie rij LIDL paiku un priecājas par lētu marihuānu.
29.oktobris 2015, 16:53 | links

..no LV jau ir aizbraukusi apm 700 000 cilveku !!!!!!..

Smols, 29.oktobris 2015, 16:38

Patiesais cipars ir 2x mazāks, bet nu saprotu, drīz jau teiks ka 1 mlj izbraucis, iesapidīgāk varēs jlaigāt :) Un pēdējos pāris gados izbraukšana jau apstājusies, visai daudzi atgriežas, īpaši jaunie kas tur vēl nav iedzīvojušies ar ģimenēm. Manā lielajā radu saimē (50+) ārzemēs palikusi tik viena sieviete, pārējie jau sen atpakaļ.
29.oktobris 2015, 16:49 | links

Juurasbullis!!!!
Labvakar talais virtalais tautiet ;-))))
A ko tu taga dari!!!! kad no LV jau ir aizbraukusi apm 700 000 cilveku !!!!!! ( isti jau neviens nezin, tas ir loti aptuvens cipars )
Diena Letlandi pamet apm 60 celoveku, tas pec lidmasinu datiem, cik reali to neviens nezin )
Gada Latvija zaude aptuvienu tadu pilsetu ka Cesis vai Valmiera.
Apmeram 100 vairak sadzu, mazu vietinu ir svitrojamas ara no LV kartes ka 'apdzivotas vietas 'jo tur reali neviens nedzivo.
Vai tu nesi ieverojis ka uz ielam nav cilveku, vismaz Riga.
Vai Tu nezini ka skolas sledz ciet jo vinas nav kas reali macas !!!!!
Vai tu nezini ka pat Riga skolas ar grutibam noforme vidusskolu klases !!!!
Vai nezinaji ka klaidus Latviesi mūsu BananRepublika gada atstaj Latvija apmeram 1 mljrd euro ???? (dati loti aptuveni )
Vai Tu nezini ka piem. pamata visa zobarstnieciba turas uz arzemes stradajoso tautiesu zobos ieliktajiem lidzekliem !!!!
Visi arzemes zina ka tada par vairakiem miljoniem Ls izstradata oficiala programa 'Par tautiesu atgriesanos Latvija '
Visi zina par to arzemes, bet............ labakaja gadijuma pasmaida,.
Tobis, ta programma........................ ir maigi izsakoties veja izpusta nauda,... kas mums bagatiem,... nieka paris mlj Ls. ( labakaja gadijuma viņu parlasot, ta var izsaukt nelielu smieklu lekmi lasitajam, ka cirka skatoties klaunu uzstasanos )
Vai Tu nezinaji.............
Ka piem vilciens uz D-pili brauc viena virziena gandriz 4 st, bilete maksa ap 12 eu........
Samaljots lido uz Iriju ari 4 stundas, un bilete maksa ap 30 euro !!!
( kur tu Tautieti gribetu braukt ekskursija ??? uz Dublu-Linu ciemu , vai D-pili ???? )
Ta ka Tautiet !!!!!
Ka vesta sens Hinduistu izteiciens
'Par velu dzert Borzomi kad aknas jau nosedusas ":-)))))))))
P.S. A "Kupi - Prodai ' era sai zeme ir beigusies, kad kāds Janis Berzins atver sieviesu apaksbiksu veikalu tiklu visa Tevzeme !!!!!!!
Jo biedrs Berzins Janka perk konteineru ar sieviesu trusikiem, Kjina par 10 sant gabala........ a seit pardod pa 10 ls ar mega atlaidi......., un tikai ar veikala drauga karti.
Ta ka Tautiet !!!!!!!!!!!!!!! atver acis, un paskaties kas notiek apkart.
29.oktobris 2015, 16:38 | links

ko jūs darīsiet ja patiešām visi aizlidos;)
tvnet.lv
29.oktobris 2015, 16:05 | links

Plesigais !!!!! un citi Urra Tautiskie patrioti !!!!!
Kurs ta no jums bija vakar uz Bralu kapu 100 gadu cerimoniju, eeeeeee biedri patriorti !!!!
Secinajums no redzeta.............
Zoo eks Prezidents nemaz neieradas, nemaz neatsutija nekadu nolasamu vestuliti.
Saimas prieksniece (skiet Murniece) nemaz neieradas ( vismaz neuzstajas un nezimejas ). Kulturas ministre nemaz neieradas.
Rigas meeris Usak -Pasaa ka allaz sava PR ietvaros teica isu uzrunu.
Par Dieva busanu biski parunaja vadosie melnsvarci.
Bet............... vakara koncerts viru koriem Petera baznica gan bija lielisks ( apmekletaju nebija vairak ka apm 200 pers, pamata protams vecaka gadagajuma lauzi ).
P.S. Ta ka biedri patrioti. turpinasim cinities ar migrantiem uz EuroZopo naudas izzadzejiem kacajot pirkstus uz klavieraturas un sezamvietas uz ofisa benkjiem.
Tiesam gods un slava kritusajiem strelniekiem.
29.oktobris 2015, 13:48 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager