Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Rīgā jūtos ne kā Latvijā, visapkārt krievu valoda. bet par tīrību- salīdzinot, piemēram, tādas galvaspilsētas kā Parīze, Barselona, Roma, Amsterdama, Oslo, Stokholma, tad Rīga ir sterila.

Tas gan, šopavasar sanāca pēc pusnakts vīkendā pavazāties pa Cēsīm, pārsteidza cik viss tīrs, ja arī satiku iereibušu jauniešu bariņus, tad visi tikai latviski runājoši un visai pieklājīgi. Gan sapriecājos gan ieskaudu kā rīdzinieks :)

Sulla, 28.oktobris 2015, 21:01[/quote]
28.oktobris 2015, 21:28 | links

Jauna anegdote-kā cietais praporščiks ar segvārdu 'Bračiņš' ,krievu migrantus Valmieras un Siguldas pusē pārlatviskoja...:D

Tonis, 28.oktobris 2015, 21:05

es ticu ka ir arī ar tīģeri cīnījies, zosīm ceļu uz dienvidiem rādījis un labi hokeju spēlējis:)
28.oktobris 2015, 21:11 | links

Cēsīs pie Gaujas pat salīdzināt vairs nevar ,kā bija cccp laikos un kā tagad. viss tīrs, protams ,ir izņēmumi, bet ļoti reti.pie mums Cēsīs gan arī krievi ir pārlatviskojušies :)

cojs, 28.oktobris 2015, 19:59

Tas gan, šopavasar sanāca pēc pusnakts vīkendā pavazāties pa Cēsīm, pārsteidza cik viss tīrs, ja arī satiku iereibušu jauniešu bariņus, tad visi tikai latviski runājoši un visai pieklājīgi. Gan sapriecājos gan ieskaudu kā rīdzinieks :)

Sulla, 28.oktobris 2015, 21:01

Ko tad lai es, Dpilī dzīvojošs bijušais siguldietis, saku?..... Man vispār jāapraudas un jāklusē
28.oktobris 2015, 21:09 | links

Jauna anegdote-kā cietais praporščiks ar segvārdu 'Bračiņš' ,krievu migrantus Valmieras un Siguldas pusē pārlatviskoja...:D
28.oktobris 2015, 21:05 | links

Cēsīs pie Gaujas pat salīdzināt vairs nevar ,kā bija cccp laikos un kā tagad. viss tīrs, protams ,ir izņēmumi, bet ļoti reti.pie mums Cēsīs gan arī krievi ir pārlatviskojušies :)

28.oktobris 2015, 21:01 | links

pirms Strenčiem Straupe:)
28.oktobris 2015, 21:00 | links

:)
28.oktobris 2015, 20:56 | links

Viesizrādēs Strenčos nepiedalījāties?
28.oktobris 2015, 20:56 | links

Es kā Valmieras puika tev piekrītu.Savulaik mēs kopā ar Cēsiniekiem lielās cīņās pidalījāmies ar Lodes brašuļiem.Gan Valmierā gan Cēsīs mēs viņus pārlatviskojām :) Tikmēr mīkstie Rīdzinieki Rīgā čestuškas kopā ar krievu puikām dziedāja :)

Bralitis, 28.oktobris 2015, 20:27

Nu jau nu jau, paskaties etnisko proporciju starp Valmieru un Rīgu, pirms iecel sevi par naturalizācijas karali :D

Jebšu Tavi paņēmieni tik efektīgi, ka būs jāsūta uz Sedu kārtība ievest.
28.oktobris 2015, 20:53 | links

Es kā Valmieras puika tev piekrītu.Savulaik mēs kopā ar Cēsiniekiem lielās cīņās pidalījāmies ar Lodes brašuļiem.Gan Valmierā gan Cēsīs mēs viņus pārlatviskojām :) Tikmēr mīkstie Rīdzinieki Rīgā čestuškas kopā ar krievu puikām dziedāja :)
28.oktobris 2015, 20:27 | links

28.oktobris 2015, 19:59 | links

Varbut ne par tēmu,bet mums Burtniekā viss čikeniekā. Nenopriecāties, ka ļaudis izjūt un saprot cik feini dzīvot sakoptā vidē!
27.oktobris 2015, 23:39 | links

Nu krastus sakoptus vēl ilgi neredzēsi, jo paskaties kas notiek apdzīvotās vietās. Kamēr tautai nebūs bail par sodu tikmēr te nekas nemainīsies.

micuks, 27.oktobris 2015, 20:13

Labākais būtu- pauri mainīt, sodi ir īslaicīga padarīšana, tikko sodītājs nozūd, tā lielākā daļa atkal velk veco plati laukā. imho.
27.oktobris 2015, 23:28 | links

Nu i sviests te darās. Kāpēc neviens vairs nelamā krievus! Vismaz pieraduma pēc par mani , par pro utt. , būtu parunājušies,nē ,visi smaida ... pilnmēness ....

Bralitis, 27.oktobris 2015, 21:57

Vnk. visi saprot, ka tvaja zvjala!
27.oktobris 2015, 22:19 | links

Nu i sviests te darās. Kāpēc neviens vairs nelamā krievus! Vismaz pieraduma pēc par mani , par pro utt. , būtu parunājušies,nē ,visi smaida ... pilnmēness ....

Bralitis, 27.oktobris 2015, 21:57

Nau laika :-)
27.oktobris 2015, 22:02 | links

27.oktobris 2015, 21:57 | links

Pasakot stingru vārdu šeit-kas mainīsies? :)

urmaas, 27.oktobris 2015, 21:07

Protams :-)
Atliek tik babajiem paradit šitos ierakstus _________:-)
Un ja viņi izlasīs ko mes darīsim ar krieviem , ta parbisies ,ta parbisies :-) !
27.oktobris 2015, 21:16 | links

urmaas, 27.oktobris 2015, 21:07

Atkal, TU :))! Ja nekas nemainīsies, tad būsim labu darbu paveikuši, bēgļu nebus.. :)
27.oktobris 2015, 21:11 | links

Labi motivēji...:D
27.oktobris 2015, 21:07 | links

27.oktobris 2015, 21:07 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager