Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Jāsaprot vienu,-katra politiskā sistēma mēģinās nomelnot viena otru,patiesība ir kaut kur pa vidu...
Mums pašiem jāatsijā graudi no pelavām...
Tādēļ nepakļausimies no ārējās propogandas ,bet izfiltrēsim visu paši caur savu dzīves pieredzi...
25.oktobris 2015, 20:38 | links

Redz kā sanāk. Ja jūs man uzdotu 3 jauajumus:
1. Vai es atbalstu krieviju un gribētu atgriezties cccp?
Viennozīmīgi NĒ.
2. Vai es atbalstu LV iestāšanos ES?
Viennozīmīgi JĀ.
3. Ke es domāju par ASV?
Pa lielam to pašu ko par Ru. Abi vienādi-cīnās par ietekmes sfērām pasaulē un vajadzības gadijumā uzmetīs jebkuru no "savējiem".

Es domāju, ka jūsu oponenti Plēsīgais ar Bračiņu atbildētu līdzīgi. Tāpēc vien neviens jums nav devis tiesības viņus apvainot ru atbalstīšanā. Vienkārši viņiem ir savs viedoklis uz notiekošo.
ps. Šovakaram man pietiks. Kultūras pasākums gaida. ;)

urmaas, 25.oktobris 2015, 16:38

Urmās jau visu pateica . Un par pederastiem piekrītu Urmāsam . Jūs varat viņus saukt par gejiem , bet pederasts jeb peģiks ir un paliek peģiks .Tie bija ir un būs slimi cilvēki. Es esmu tikai un vienīgi par to ka vīrietim jākniebj sieviete , sievietei jādzemdē bērni ,tad ,gan kniebējam gan dzemdētājai abiem kopīgi jāaudzina tie bērni. Priekš peģikiem - to sauc par tradicionālu ģimeni.

Un vēl . Ja mēs nesludināsim ,nepiekopsim tradicionālo ģimeni tad to mūsu vietā darīs muslimi . Un tās minoritātes kas kropļo sabiedrību lai lien pagrabos.
25.oktobris 2015, 20:30 | links

Mans, kaut kā Youtube video info vairs neuztver par statistikas ievākšanas avota līdzekli.. :/

mjuniors, 25.oktobris 2015, 17:49

nū vecīt daudziem cienījamiem dok. filmu veidotājiem, pat televīzijām tur ir savi kanāli, kā BBS, NatGeo. Tāpat arī papilnam var atrast nopietnas Krievijā veidotas dok. filmas. Protams ar katru gadu tajā valstī neatkarīgos medijus vajā arvien cītīgāk, tie spiesti pārcelt savas redakcijas uz ārvalstīm, kā "meduza" piemēram. Bet nu pagaidām vēl tur ir gana drosmīgo kuri par spīti kremļa draudiem turpina atrādīt reālo Krievijas ikdienu.
25.oktobris 2015, 18:00 | links

Kamēr ņaudam, palasi manu blogu.. Varbūt noderēs. Un varbūt sapratīsi manu dziļako jēgu kādēl es to rakstīju.
http://www.copeslietas.lv/site/blogi/1805-neturi-sveci-zem-pura-lasmaizes-ta-ir-ikdiena.htm

mjuniors, 25.oktobris 2015, 14:15

Lai Tev izdodas sagaidīt pavasari un vasaru!
25.oktobris 2015, 17:54 | links

Mans, kaut kā Youtube video info vairs neuztver par statistikas ievākšanas avota līdzekli.. :/
25.oktobris 2015, 17:49 | links

Ūuu! Kā vīri iesilušI! Komentārs bija domāts urmasam.
25.oktobris 2015, 17:45 | links

Kas Tev skaitās ''kultūras pasākums"? Gribēju Tev piedāvāt kādu pasākumu, kurš nav saistīts ar to 900 euro vērto biļešu iegādi, bet gan stingri lētāku un saistītu ar ''garšīgajām'' zivēm...
25.oktobris 2015, 17:43 | links

Visi šausmīgie fakti un statistika par mūsdienu Krievijas ikdienu ir pieejami oficiālās valsts iestādes mājas lapās, pētījumi un statistika. Arī jutubē ir papilnam dokumentālās filmas pašu krievu veidotas, meklējiet, ja protams vēlaties uzzināt patiesību. Paši krievi šausminās par šiem cipariem un degradāciju, bet nu jau vairākus gadus kremļa kontrolētajos medijos par to netiek pausts ne vārda. Tikai putina reitingi, pensiju palielināšana, ekonomikas augšupeja un protams dolāra sabrukums :)))
25.oktobris 2015, 17:41 | links

Atļaušos pielabot. Lielākie bērnu varmākas dzīvo Eiropas ziemeļos.

BrunoL, 25.oktobris 2015, 17:20

neko rēcīgāku sen nebiju dzirdējis :D pamēģini atrast kādu bērnu ubagu klaiņotāju Ziemeļeiropas pilsētās, bet Krievijas lielpilsētās tādu ir tūkstošiem, jo tur neviens neliekas ne zinis par neskaitāmo alkonautu un narkomānu nepieskatītajiem bērniem.

Sulla, 25.oktobris 2015, 17:24

Diemžēl,tāda ir statistika. Troļļi nesmādē arī pieskatītos.
Stāsti labāk par armiju! Bija patīkami?
25.oktobris 2015, 17:38 | links

Tik imperatīviem apgalvojumiem apakšā jābūt pierādītiem faktiem, bet pie kafijas noskatītas ziņas čībās tādas nav.
25.oktobris 2015, 17:35 | links

BrunoL, 25.oktobris 2015, 17:20

neko rēcīgāku sen nebiju dzirdējis :D pamēģini atrast kādu bērnu ubagu klaiņotāju Ziemeļeiropas pilsētās, bet Krievijas lielpilsētās tādu ir tūkstošiem, jo tur neviens neliekas ne zinis par neskaitāmo alkonautu un narkomānu nepieskatītajiem bērniem.
25.oktobris 2015, 17:24 | links

Urmās, nu ko tik satraukti uzreiz taisnojies ? :) bet tomēr savādi ka cilvēks dzīvo Eiropā un pat sakās atbalsta EU, un vienlaikus lieto tik muļķīgu vārdu kā gejropa, Kāda vellla pēc vispār jājauc politiku kopā ar seksuālo orientāciju ? :) Jo ja mēs sāksim skatīties reālajos faktos un statistikā, piemēram cik augsts Krievijā ir dzimumnoziegumu %, un ka tā ir valsts Eiropā kura ir pirmajā vietā pēc izvarošanas gadījumiem armijā, kā arī pašnāvības gadījumiem, kas iet roku rokā ar vardarbību un varošanu. Pirmajā vietā Eiropā pēc vardarbības pret saviem bērniem, arī seksuāla rakstura. Ko nu teiks brašie gejropas pretinieki ? ;)

Sulla, 25.oktobris 2015, 17:09

Zoniņ,tik pārliecinoši izsakies,it kā pats būtu piedzīvojis?
25.oktobris 2015, 17:20 | links

Urmās, nu ko tik satraukti uzreiz taisnojies ? :) bet tomēr savādi ka cilvēks dzīvo Eiropā un pat sakās atbalsta EU, un vienlaikus lieto tik muļķīgu vārdu kā gejropa, Kāda vellla pēc vispār jājauc politiku kopā ar seksuālo orientāciju ? :) Jo ja mēs sāksim skatīties reālajos faktos un statistikā, piemēram cik augsts Krievijā ir dzimumnoziegumu %, un ka tā ir valsts Eiropā kura ir pirmajā vietā pēc izvarošanas gadījumiem armijā, kā arī pašnāvības gadījumiem, kas iet roku rokā ar vardarbību un varošanu. Pirmajā vietā Eiropā pēc vardarbības pret saviem bērniem, arī seksuāla rakstura. Ko nu teiks brašie gejropas pretinieki ? ;)
25.oktobris 2015, 17:09 | links

Redz kā sanāk. Ja jūs man uzdotu 3 jauajumus:
1. Vai es atbalstu krieviju un gribētu atgriezties cccp?
Viennozīmīgi NĒ.
2. Vai es atbalstu LV iestāšanos ES?
Viennozīmīgi JĀ.
3. Ke es domāju par ASV?
Pa lielam to pašu ko par Ru. Abi vienādi-cīnās par ietekmes sfērām pasaulē un vajadzības gadijumā uzmetīs jebkuru no "savējiem".

Es domāju, ka jūsu oponenti Plēsīgais ar Bračiņu atbildētu līdzīgi. Tāpēc vien neviens jums nav devis tiesības viņus apvainot ru atbalstīšanā. Vienkārši viņiem ir savs viedoklis uz notiekošo.
ps. Šovakaram man pietiks. Kultūras pasākums gaida. ;)
25.oktobris 2015, 16:38 | links

Tad apskaties kur vēl ir tik daudz ar netradicionālo orientāciju novirzēm slimo, savādāk tos cilvēkus nevar nosaukt kā slimi cilvēki

urmaas, 25.oktobris 2015, 15:32

visvairāk slimo kā reiz ir tajā valstī no kurienes nācis jēdziens gejropa ;) paši ar sevīm cīnās. Kuras Rietumeiropas valsts galva ir publiski bučojis vēderu mazam zēnam? ;) redzi puķka gan.
25.oktobris 2015, 15:49 | links

Man gan par krieviju, gan amerikosiem, gan aridzan par gejropu ir savs viedoklis. Bet te tam nav nozīmes. Jo nevajag pūlēties darīt to ko nevari izmainīt! :)

urmaas, 25.oktobris 2015, 14:43

ja cilvēks, eiropietis lieto vārdu "gejropa", tas jau daudz ko par viņu pasaka. Šo izdomāja rašisti lai pretstatītu it kā sapuvušos rietumus (bet kur mācās viņu bērni un kur paši atpūšas) viņu "духовным скрепам" ;)

Sulla, 25.oktobris 2015, 14:50

Tad apskaties kur vēl ir tik daudz ar netradicionālo orientāciju novirzēm slimo, savādāk tos cilvēkus nevar nosaukt kā slimi cilvēki, parādes utt. Un tur nav nekāda sakara ar rašistiem un tamlīdzīgiem.

Mjuniors.
Itkā prātīgs vecis, bet "māki" gan izteikties. :)
25.oktobris 2015, 15:32 | links

Saiti dažādi, bet stulbuma un komentāru līmenis viens un tas pats.

25.oktobris 2015, 15:08 | links

Mjuniors.
Sava viedokļa izteikšana, vai kāda slavināšana ne vienmnēr ir viens un tas pats.. :)

urmaas, 25.oktobris 2015, 13:16

Mjuniors.
Tas nav attiecināms tikai uz Bračiņu. šeit netā ir izveidojies tā, ka, ja izsaki savu viedokli tad tas obligāti tiek izprasts kā uzbrukuma forma.
Man gan par krieviju, gan amerikosiem, gan aridzan par gejropu ir savs viedoklis. Bet te tam nav nozīmes. Jo nevajag pūlēties darīt to ko nevari izmainīt! :)

Tev ir tiesības uz savu viedokli, bet kā Sulla piefiksēja tavā teiktajā, Gejam ir tiesības arī uz savu gejismu..
25.oktobris 2015, 14:56 | links

ja cilvēks, eiropietis lieto vārdu "gejropa", tas jau daudz ko par viņu pasaka. Šo izdomāja rašisti lai pretstatītu it kā sapuvušos rietumus (bet kur mācās viņu bērni un kur paši atpūšas) viņu "духовным скрепам" ;)
25.oktobris 2015, 14:50 | links

Mjuniors.
Sava viedokļa izteikšana, vai kāda slavināšana ne vienmnēr ir viens un tas pats.. :)

urmaas, 25.oktobris 2015, 13:16

Mjuniors.
Tas nav attiecināms tikai uz Bračiņu. šeit netā ir izveidojies tā, ka, ja izsaki savu viedokli tad tas obligāti tiek izprasts kā uzbrukuma forma.
25.oktobris 2015, 14:43 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager