Attiecībā uz islamticīgajiem...
Neviens mums nepalīdzēs pretīstāvēt islamam, ja ļaužu prātos tikpat stingri nebūs Dieva, Kristus, vārds.
Muslimi ir gatavi, un arī to dara - mirt par savu Allahu, un viņa vārdā.
Cik ir tādu Latvijā, kas ir gatavi mirt par savu zemi ar Jēzus vārdu, vai bez tā, uz lūpām? Jau redzējām no 300 rezervistiem - knapi 50!
Atbildiet godīgi arī paši uz šo jautājumu un viss būs skaidrs.
Ja Latvijā ar kristietības būšanām vēl pagaidām ir salīdzinoši labāk, nekā Skandināvijā, Francijā un Anglijā, kur tauta tajā laikā, kad mēs cēlām komunismu dzīvoja pārticībā un savos 70 pārticības gados ir paspējusi savā domāšanā izvirst tik tālu, ka tai kļūst svešas ģimenes saites, kuras tie strauji nomaina pret gejismu, lesbismu, prostitūciju un citām degradācijas formām. ir sākuši atteikties no kristietības pilnībā, zāģējot jau savām baznīcām pamazām krustus nost, tā, kā tas bija arī PSRS, tad rezultāts, agrāk vai vēlāk būs tāds pats, kā komunisma cēlājiem, tikai te šīs valstis pārņems islams.
Neesmu optimists, taču, ja Latvijas iedzīvotāji neapvienosies savā ticībā ap Jēzu Kristu, vienalga kādā formā, nekas labs mūs negaida.
Lai kaut mazliet izbēgtu no nevajadzīgas zākāšanās, - pats esmu kristīts, eju baznīcā, kad sajūtu tādu vajadzību vienalga kādā formā, un, Dievs mani ir pasargājis no bojā ejas - vismaz 3 reizes manā līdzšinējā dzīvē, kā tagad daudzi teiktu - tev vienkārši laimējās. Es pats gan domāju savādāk, tajos apstākļos tas vienkārši bija brīnums.
24.oktobris 2015, 20:33 |
links