Es nesaprotu ,kur mūs tie krievi tā apdraud,kā jūs te izsakaties viena daļa
vienkars, 19.oktobris 2015, 21:08
Cojs saprot paprasi viņam :)
19.oktobris 2015, 21:09 | links
Es nesaprotu ,kur mūs tie krievi tā apdraud,kā jūs te izsakaties viena daļa
vienkars, 19.oktobris 2015, 21:08
Katram sava taisnība. :)
Tomēr lietderīgāk ir apskatīties kas pašu mājās darās. Kautvai tie paši musļimi:
http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/580551-ropazu_novada_mers_dala_iedzivotaju_apsver_iespeju_pamest_muceniekus
urmaas, 19.oktobris 2015, 20:14
Ei vaitad vajag strīdēties , nu bija ka bija. Citiem labak ,citiem sliktak. Nevajag dzīvot ar pagātni,bet ar šodienu un domat par nākotni . No pagātnes jāmācās .:-) savadak jāsāk atcerēties ari muižnieku laiki un jāpiedzen arī tie paridarijumi .
plesigais, 19.oktobris 2015, 16:49
Pastāsti tautai cik kangari šajā valstī ir atbildējuši par apzinātu Valsts graušanu? Cik no viņiem ir saņēmuši reālu sodu? Ja par tautas genocīdu iesēdina eiroparlamentā, tad mums ir no kā ņemt piemēru. Kāpēc čekas maisi vēl tagad ir dziļi nobēdzināti utt.
urmaas, 19.oktobris 2015, 17:47
Bračiņ. To var redzēt. :D
urmaas, 19.oktobris 2015, 19:42
Kutis !!!!
A davai nevajaga muldet par tiem labajiem PSRS laikiem, un atcereties par rto ka staveja rindas pec galas .................\
Nefiga normali Latviesi rindas nestaveja.
Men veel majas darza gala saglabajusies labaa cuuku kuuts ( taas vis Riga, no Kisezera reali 20 min ar kajam ), kuuti teva bralis gimenes gastronomiskajam vajadzibam tureja 2 cukas, gala tika nokaujot visiem. Tas ka laukos tureja esanai cukas, tas bija passaprotami.............ij nekada tur rinda stavesana........
Koroce, vajadzeja biski stradat, nevis acis izmezgot skatities papiriti kadas musdienas ir atlaides uz ekomodificeto galu Maxima.
P.S. Protams bija kauc kāds mistisks rreals pants par "Maizes izbarosanu najdzivniekiem"bija, bet.........pants bija jau tikai uz papira ta teiikt.
Tapat laudis pirka "kiegelisus 'pa 14 kap, ko piemaisija klat edienam cukam............
'Kto govaril sto mi zili ploho ' ( fraze no kada tur krievu dziedonja dziedama .
Smols, 19.oktobris 2015, 19:25
uz ielām nebija korķi
kutis, 19.oktobris 2015, 16:11
vai maz vieglo auto ir + ? Tobiš ierobežotas iespējas tautai iegādāties savu personīgo auto bija baigi labi? Tu man piedod, vienmēr liecies ļoti sakarīgs cilvēks visos savos postos, bet nu šoreiz kaut kas neizprotams. Klau varbūt Z-Korejā ar ir feini? Tur arī tukšas ielas kā izslaucītas. Tur pat rindas nav pie veikaliem, jo vienkārši tajos praktiski nekā nav.
Sulla, 19.oktobris 2015, 16:19
Kas tev nesaprotams, esmu piedzīvojis daudz vairāk par tavējo un būtu daudz vairāk iemeslu šeit ārdīties bet es to nedaru jo cienu citu domas un neuzskatu ka visiem vienādi jādomā, jo tas savā laikā Vāciju noveda pie kopējas psihozes ko sauc par fašismu.
kutis, 19.oktobris 2015, 18:13
uz ielām nebija korķi
kutis, 19.oktobris 2015, 16:11
vai maz vieglo auto ir + ? Tobiš ierobežotas iespējas tautai iegādāties savu personīgo auto bija baigi labi? Tu man piedod, vienmēr liecies ļoti sakarīgs cilvēks visos savos postos, bet nu šoreiz kaut kas neizprotams. Klau varbūt Z-Korejā ar ir feini? Tur arī tukšas ielas kā izslaucītas. Tur pat rindas nav pie veikaliem, jo vienkārši tajos praktiski nekā nav.
Sulla, 19.oktobris 2015, 16:19
Ei vaitad vajag strīdēties , nu bija ka bija. Citiem labak ,citiem sliktak. Nevajag dzīvot ar pagātni,bet ar šodienu un domat par nākotni . No pagātnes jāmācās .:-) savadak jāsāk atcerēties ari muižnieku laiki un jāpiedzen arī tie paridarijumi .
plesigais, 19.oktobris 2015, 16:49
Jaunie karstgalvji,ne viss desas luņķos mērāms. Mēģināt reiz saprast,ka vīriem sāp tas,kas šobrīd notiek ar mūsu Tēvzemi. Ne par šādu Latviju uz barikādēm,bijām gatavi ar koka vālēm pret okupantu tankiem stāvēt.
Lūdzu mācaties diskutēt! Izteikt savu viedokli balstītu uz faktiem. Ne izteikti prokrieviskā stilā rupji apvainot oponentu.
BrunoL, 19.oktobris 2015, 17:13