Plēsīgais, davaj nevajag, paši ukraiņi (nerunāju par Ukrainas krieviem) ir vismaz 2 daļās sadalījušies. Precīzi tā, kā mēs te.. Tā kā apgalvot, ka man tur dzīvo sievasmāte un es tagad zinu, ka notiek Ukrainā ir panaivi.
Iemaisīšos bet nav panaivi.Man ir darīšanas gan ar tīriem Ukraiņiem gan Krieviem kas dzīvo Ukrainā. Tur krievi patiesi jūtas apdraudēti.Viņiem ir "labais sektors " kas to vien skandina ka "maskaļus" jeb krievus vajag mušīt. Vai Latvijā Krievi jūtas apdraudēti? man 50% kolēģu šeit krievu.Ne no viena nejūtu naidu pret sevi . Arī pret viņiem nav naida .tu saki te sadalījušies 2 nometnēs.Jā.Bet tās ir 2 kopienas kas katra dzīvo savā sulā un nenaidojas savstarpēji. Neviens nevienu nedzenā dēl nacionalitātes . 80 gados kad biju tīnis gan bij goda lieta kādam krievam disenē pa snuķi iedot :)Pats ar esmu dabūjis :) ,tagad par tādām lietām uzreiz lieta par nacionālā naida kurināšanu.
Bralitis, 18.oktobris 2015, 23:17
Vēlreiz:
Labāk pasaki, Brālīt, ka tu esi 100% pārliecināts, ka Krievijai nav ne mazāko plānu te ienākt un, ka tu smejies kā kutināts (tāpat kā plēsīga sievasmāte un citi lādzīgie krieviņi), ka iedomājies vien par tādu absurdu?!
apelsins, 18.oktobris 2015, 23:27
Uz šo brīdi esmu 100% pārliecināts.
Pamatoju:
1) politiku kontrolē Latvijā Krievi.kas kontrolē politiku tam nemaz nevajag kaut kur spēku izmantot.
2)Stratēģiskie objekti .Gāze,Ostas,pārtikas rūpniecība ,tranzīts - lielākā daļa pieder krieviem.būtu muļķīgi bombardēt savus objektus.
3) Ir izdevīgi ka ES atrodas krievu politiķu kontrolēta valsts . Ir izdevīgi ka tāda valsts atrodas tieši Eiropas Savienībā.
4) Cilvēkresursi .50% krievvalodīgie dzīvo šeit un nesūdzas par dzīvi šeit līdz brīdim kamēr šeit nav kāds kas viņus apdraud.
5) mēs esam NATO aliansē . Bet te ir viens bet. kamēr te NATO skraida ar kaķenēm mēs neapdraudam krievijas drošību,BET tiklīdz te izdomās izvietot tuvās un vidējā radiusa raķetes -tad viss var mainīties.
it kā viss. Bet balstīties uz nostaļģiskām skumjām par zaudēto ģeopolitisko mūsdienās jau ir muļķīgi.Ir nauda un viss ko vajag tagad var nopirkt. Ir nauda,nopērc valsti ,ir mazāk - nopērc pusīti:) Eju gulēt .arlabunakti.
18.oktobris 2015, 23:42 | links