Nav absolūti nekādas starpības,kā tiek izteikts viedoklis-vai tipa solīdā,vai agresīvā formā. Tas ir vienkārši komentētāja izteksmes veids. Vismaz ja es esmu ar sirdi un dvēseli par kaut ko pārliecināts un pārņemts,tad man ir absolūti vienalga ,ar kādiem izteiksmes līdzekļiem es to paužu!!! Ja es darbā daru jaunas lietas,tad apkārējiem nenākas viegli...Bet rezultāti ir pēc tam!
Es ļoti saprotu Znaroku-viņam bieži pārmet nenormatīvu leksiku-bet ja tu esi viss iekšā tai spēlē,tad ir pilnīgi pie pakaļas,ko un kā tu izsakies,tu nemaz to nedzirdi! Un ja salīdzināsiet-ko ir sasnieguši visi tie mierīgie,inteliģentie? NEKO!
raihs, 11.oktobris 2015, 21:54
Parunāšos Raih tavā valodā : Vecīt te nu tu aizdirsies pa lielo teikdams ka tie inteleģentie neko nav sasnieguši . Tagad apgāz manu teikto un pierādi man kādu sasniegumu .Nosauc kaut vienu bagāto cilvēku ( cik saprotu tu domā ka sasniegums ir vakarā izdzert kojaku kas maksā 200 eur) kas ir palicis tautas atmiņā kurš ir līdzgaitnieks kaut vai Veidenbaumam ,Kr.Baronam , Rainim (aizmuldējos -tas bij komunists:) ) , nosauc viņu laiku Lembergus,Šleserus,Laventus ..... Personīgi nevienu nezinu .
Bralitis, 11.oktobris 2015, 22:18
Pirmkārt,tu nezini alkohola cenas,un tas,ka tu nedrīksti dzert,nav tam attaisnojums,ja tu par to gribi runāt. Es nepērku neko ,kas dārgāks par 40 EUR,un tad jau man sirds žņaudzas.
Diezgan grūti(gandrīz neiespējami) ir saprast tavu jautajumu, bet pavisam virspusēji-Stīvs Džobss! Tas ir tēls,par ko runāju! Pilnīga pārņemtība ar ideju,nerēķinoties,ko par viņu fomā citi! Viennozōmīgi mans favorīts Nr.1 biznesa pasaulē! Atrastu vēl čupu ar līdzīgiem,bet tas prasa laiku