Plēsīgais nevienu neskoloju un sekotāji man nav vajadzīgi :) Man patīk ja man kaut ko pierāda ,ja gudrs cilvēks kaut ko man iemāca un spēj pamatot savas domas .Bie'zi te uzdodu konkrētus jautājumus ,bet reti kurš var nostāties pretim un konkrēti par kaut kādu jautājumu sākt diskutēt un pierādīt ,apgāzt manas domas. Ja tā ir ,nekad neiecērtos ,pafunktierēju .... un atkal par vienu gramu gudrāks esmu palicis . Parasti te notiek vienkārši - cilvēki kas ir aprobežoti vai vienkārši tupi - vienkārši tevi nomētā ar pipelēm ... jo , jau ir zaudējuši un tas ir gudrākais ko viņi var pateikt :) es tā pa vienkāršo :) Kā mans tētis man mācīja : Tikai tad kad tu iemācīsies klausīties , būt pacietīgs - tikai tad tu būsi nobriedis . Daudz, daudz gadu bij jāgaida .. .. žēl ka viņš to nesagaidīja :) Man visi te patīk ,pat Raihs :)
Bralitis, 11.oktobris 2015, 22:09
Kaut kā nelīmējas-tev Sullas argumenti un spriedumi šķiet kā nomētāšana ar pipelēm? Es neteikšu nek par sevi,bet viņš tevi apgāž katrā atbildē! Bet laikam tev tiešām tas Stokholmas sindroms smadzenes saēdis.
raihs, 11.oktobris 2015, 22:15
Cik gan tev gan Sullai var teikt es neesmu ne krievu ne amīšu pusē . Un man ir tikai mans sindroms - skaidrais saprāts un jautājumi uz kuriem gribu atbildes .
11.oktobris 2015, 22:21 | links