Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
no vikipēdijas-ar Stokholmas sindromu saprot arī tādas situācijas, kuras nav ķīlnieku krīze, bet kurās personai ir "spēcīgas emocionālas saites ar personu, kas apkauno, sit, baida, izmanto vai biedē citu--Viena bieži pieņemta hipotēze, kas skaidro Stokholmas sindromu, tiek saistīta ar Freida teoriju. Sevis identificēšana ar agresoru ir veids, kā "ego" sevi pasargā, personai pašai to neapzinoties. Kad upuris sāk ticēt tām pašām vērtībām, kurām agresors, agresoram upuris vairs nešķiet traucēklis un tas sāk izrādīt siltāku attieksmi pret upuri vai dažkārt pat sākt rūpēties par to:)
11.oktobris 2015, 20:35 | links

sulla,, baigi labi krieviski raksti :)

bushmans, 11.oktobris 2015, 20:20

rakstu normāli, nākas daudz sarakstīties ar krievu fotogrāfiem no Krievijas, paldies dievam tur vēl ir pietiekami daudz inteliģentu cilvēku kam putlera politika nav izskalojusi smadzenes. Savulaik arī daudz lasīts krievu valodā, viņu bagātā literārā valoda ir vienīgais kas tā pa īstam patīk no krieviem. Bet bidlu sarunvalodu ar mātes vārdiem ciest nevaru, īpaši tādu kādu lieto pie mums piemēram Rīgas krieviņu, fu zosādu uzdzen!
11.oktobris 2015, 20:30 | links

Nu ko lai dara Jums gudrajiem ,mani idiotu nesaprast. Tāpat ka es nesaprotu Jūsu kāri lamaties un apvainot citus.

plesigais, 11.oktobris 2015, 20:25

Atvainojos,bija adresēts personigi Ms Raiham
11.oktobris 2015, 20:29 | links

Bļin,es tagad šito dzeru-tā ir TĀDA pasaka! Cena gan bik riebīga,bet ir to vērts!

raihs, 11.oktobris 2015, 19:31

18 gadu izturējums ir vēl pasakaināks
11.oktobris 2015, 20:26 | links

..jā Raih, labāko latviešu daļu, pirmie izkāva krustneši,,tobiš vācieši,,tapē esam palikuši vien mēs : es , Tu, Brālītis, Sulla, plēsīgais :)
11.oktobris 2015, 20:25 | links

Nu ko lai dara Jums gudrajiem ,mani idiotu nesaprast. Tāpat ka es nesaprotu Jūsu kāri lamaties un apvainot citus.

..jā Raih, labāko latviešu daļu, pirmie izkāva krusneši,,tobiš vācieši,,tapā esam palikuši vien mēs : es , Tu, Brālītis, Sulla, plēsīgais :)

sulla,, baigi labi krieviski raksti :)
Un ne visi redz, kam acis !
=а сегодня в завтрашний день не все могут смотреть... Вернее смотреть могут не только лишь все, мало кто может это делать=
11.oktobris 2015, 20:20 | links

plesigais,lūdzu,lūdzu,ej prom-te ir bijis ļoti daudz tukšu,bezpersonisku,varētu pat teikt-dumju komentētāju,bet tu viennozīmīgi esi līderis!(mēģinu ieteikties pēc iespējas solīdāk,lai adminam nesagādātu lieku darbu) Vispār neko sakarīgu nepasakot,visu laiku pamanies kaut ko pilnīgu bezjēdzīgu un stulbu te ie*irst! Nu nav jēgas taviem stulbajiem skricelējumiem,kad tu to sajēgsi?
Lai arī izklausās dīvaini,es cienu oponentus-tādu kā bračka,kā savulaik mirtins,cienu par viņu spēju paust savu pārliecību,kaut kan man tik pretīgu un nepieņemamu. Bet tu! Tu esi vienkārši...labi,neteikšu,citādi toč izdzēsis
11.oktobris 2015, 20:16 | links

Bet spriežot par politiku paliek jocīgi , varam vienoties sporta , lauksaimniecība,māksla ,rūpniecībā pat biznesa ,bet politika
11.oktobris 2015, 20:05 | links

Nu pizģez brandi! nevis Microsoft,Samsung,Mercedes,Toyota,Sony,Apple,
Google,utt ,bet kaut kādi nožēlojami dzelži. Tie ir brendi???????????
Bračku tu tiešām kļūsti smieklīgs!

raihs, 11.oktobris 2015, 19:46

a kas loģiski, rīki slepkavošanai un alkohols, jomas kur krieviņš nevēlas atpalikt :) a pārējais ir maznozīmīgs, kā saka бабы ещё нарожают пусть даже полудебылов от алкоголиков.
11.oktobris 2015, 20:05 | links

Un pret ko tad jūs ar bračku cīnīsieties? Pret savu apbrīnoto ģenijtautu??? Nestāstiet man te pasaciņas!
11.oktobris 2015, 20:03 | links

Plēsīgais es tikai spriežu. Gribu tikai padiskutēt par politiku.Man patīk politika. Man nepatīk tā necieņa kāda te valda par citu spriedumiem.Esmu 3 krievijas copes forumos.Tur nekad neviens neatļaujas tādas rupjības kā šeit. Raih uztaisi nāciju nīdēju sadaļu un lamājiet , plēšaties un apvainojiet viens otru. Joki ir joki bet brīžiem man paliek kauns par mūsu nāciju lasot kā te neciena viens otru.tas sevišķi attiecas gan uz šo sadaļu gan uz copes organizāciju savstarpējām attiecībām. Ja mēs cienīsim viens otru tad arī varēsim vienā ierakumā cīnīties.

Bralitis, 11.oktobris 2015, 19:34

Braliti x stundā būšu laimigs satikties viena ierakuma .
11.oktobris 2015, 19:58 | links

Bratan te dažreiz nedēļām notiek visai rāmas sarunas, bet kā ienāk kāds kremlins un sāk drukāt basņas par lieliskajiem krieviņu panākumiem frontē, par viņu miermīlīgajiem plāniem ārpolitikā, un sāk apvainot mūsu sabiedrotos, ka tie to vien vēlas kā paverdzināt mūs (kas ir tik absurdi ka pat komentēt negribas), tad protams mums letiņiem pacietības mērs pilns ;) Gribētu redzēt jau es tajos tevis pieminētajos krieviņu portālos uzrakstītu kaut ko par viņu armijas zvērībām Austrumukrainā vai ciematu bombardēšanu Sīrijā ar kasešbumbām. Tad tu redzētu kas tur sāktos, cik laipni vārdi :)
11.oktobris 2015, 19:46 | links

SU,MIG,AKM,T, VODKA,tie ir vispopulārākie pasaulē krievu brendi. Tas tavs krievs bij duriks ka nespēja tev šos nosaukt .

Bralitis, 11.oktobris 2015, 19:40

Nu pizģez brandi! nevis Microsoft,Samsung,Mercedes,Toyota,Sony,Apple,
Google,utt ,bet kaut kādi nožēlojami dzelži. Tie ir brendi???????????
Bračku tu tiešām kļūsti smieklīgs!
11.oktobris 2015, 19:46 | links

Es kaut kā bračku nesaprotu,kas un par ko ir jāciena? Es vērtēju cilvēku/tautu/valsti pēc to rīcības+intelekta,utt un tikai tad vai nu cienu,vai nu necienu to! Kas man ir jāciena ? Krievija? Cilvēkus,kas stāv un krīt par nāciju,kas ir iznīcinājusi mūsu tautas labāko daļu,un no kā mēs kā nācija diez vai vispār atgūsimies? Par ko tu vispār runā? Tev tiešām zemāk atrādītās vielas trūkums izraisa neatgriezeniskas sekas smadzenēs!
11.oktobris 2015, 19:43 | links

SU,MIG,AKM,T, VODKA,tie ir vispopulārākie pasaulē krievu brendi. Tas tavs krievs bij duriks ka nespēja tev šos nosaukt .
11.oktobris 2015, 19:40 | links

Plēsīgais es tikai spriežu. Gribu tikai padiskutēt par politiku.Man patīk politika. Man nepatīk tā necieņa kāda te valda par citu spriedumiem.Esmu 3 krievijas copes forumos.Tur nekad neviens neatļaujas tādas rupjības kā šeit. Raih uztaisi nāciju nīdēju sadaļu un lamājiet , plēšaties un apvainojiet viens otru. Joki ir joki bet brīžiem man paliek kauns par mūsu nāciju lasot kā te neciena viens otru.tas sevišķi attiecas gan uz šo sadaļu gan uz copes organizāciju savstarpējām attiecībām. Ja mēs cienīsim viens otru tad arī varēsim vienā ierakumā cīnīties.
11.oktobris 2015, 19:34 | links

AK,,,,un tas atsver vismaz 10-it :)
11.oktobris 2015, 19:32 | links

Bļin,es tagad šito dzeru-tā ir TĀDA pasaka! Cena gan bik riebīga,bet ir to vērts!
11.oktobris 2015, 19:31 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager