Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Tādi, kā "Eldorādo", "Baigajā gadā", 1940g. ar ziediem sagaidīja krievu sarkano Armiju...!?
Kam ticēt...!?
9.oktobris 2015, 23:23 | links

Diemžēl tāda ir realitāte , tev ir kādi ieteikumi še ko mainīt ? Jebšu pakulsi kādu salmu?
9.oktobris 2015, 23:21 | links

Sulla, vitenahemot, nolaidiet tvaiku! Nevajag man berzēt par galvas spiešanām! Komentārus jālasa, kas ir rakstīts, nevis, kas jums izklausās- es nesalīdzināju rietumus ar krieviem, kurš ir vairāk mums darījis pāri, izlasiet vēlreiz. Es teicu, ka abus uzskatu par varmākām un negribu piekrist domai, ka ir jāizvēlas mazākais ļaunums.
Un par Baigo gadu, sibīriju arī nevajag bļaut - tie temati ir vieni no mani visvairāk interesējošākajiem, es gana daudz esmu lasījis, klausījies, skatījies utt par to vājprātu un necilvēcīgumu, kas tika darīts ar mūsu tautu.
Nestrebiet karstu.

eldorado, 9.oktobris 2015, 22:50

Mēsls paliek mēsls, eldorādo- mēslu bedres sapņotājs!
Letts nekad nevarētu līdzināt rietumus ar austrumiem- krievu nodarījumiem pret Latviju, to spēj darīt tikai, kāds krievu kretīns...!?

vitenahemots, 9.oktobris 2015, 23:03

Tu lasīt māki, jeb tikai dirst virsū??? Tu ne sūda par mani nezini, atver savas plaši aizvērtās acis un izlasi vēlreiz- "Es negribu "rietumus" un vēl jo mazāk "austrumus"".
9.oktobris 2015, 23:18 | links

Interesanti še palasīties, Bruni ,kā tev šķiet , kā pats rīkotos attiecīgajā situācijā ,kad mīļs čekists piedāvātu vai nu tavā vai dzīvesbiedres, bērnu pēcpusē iebāzt lodāmuru, pieļauju dziesmu dziedātu citu. Metodes šiem puišiem tiešām bija samērā vienkāršas un iedarbīgas. Neba aiz laba prāta daudzi piekrita sadarboties, protams katrā tautā ir arī savi "varoņi", bet tas jau šķiet cits stāsts.

skutans, 9.oktobris 2015, 23:10

Daudzi līda bez lodāmura, diemžēl...! Arī šodien, kāds lien, arī copmanis kāds...!?
9.oktobris 2015, 23:15 | links

Zoniņ,atdziesti un bez emocijām.Liela daļa pagrabu močītāju bija pašu tautieši.Tāpat izsūtāmo sarakstus sastādīja kas? Kas izsūtītāmos palīdzēja transportēt un pavadīt,kopā ar čekistiem,līdz stacijām un lopu vāģiem? Kas atņēma un aprakstīja mantu un īpašumus sākoties kolektivizācijai? Pat septiņdesmitajos,kolchoza brigadieris nekautrējās no vāgūža izvilkt opapa lakotos federratus un nojāt. Tādi nu mēs esam.Vergu dvēseles,jo labākais tautas genofonds palika pagrabos,Litenē,Gulagā,kam paveicās -aiz kordona.

BrunoL, 9.oktobris 2015, 22:54

tie jau ir tie vecie zaķi par kuriem iepriekš runāju, izvēlējās kļūt par lāča pakalpiņiem, un cik redzams tādi vairāki te aktīvi drukā un turpina mazgāt tīru savu veco saimnieku.

Sulla, 9.oktobris 2015, 23:01

Latvijā veči tik ilgi nedzīvo. Bet čekas maisi,vēl joprojām,aizsieti. Kas,varbūt lācis tur striķa galu?
9.oktobris 2015, 23:14 | links

Interesanti še palasīties, Bruni ,kā tev šķiet , kā pats rīkotos attiecīgajā situācijā ,kad mīļs čekists piedāvātu vai nu tavā vai dzīvesbiedres, bērnu pēcpusē iebāzt lodāmuru, pieļauju dziesmu dziedātu citu. Metodes šiem puišiem tiešām bija samērā vienkāršas un iedarbīgas. Neba aiz laba prāta daudzi piekrita sadarboties, protams katrā tautā ir arī savi "varoņi", bet tas jau šķiet cits stāsts.
9.oktobris 2015, 23:10 | links

Sulla, vitenahemot, nolaidiet tvaiku! Nevajag man berzēt par galvas spiešanām! Komentārus jālasa, kas ir rakstīts, nevis, kas jums izklausās- es nesalīdzināju rietumus ar krieviem, kurš ir vairāk mums darījis pāri, izlasiet vēlreiz. Es teicu, ka abus uzskatu par varmākām un negribu piekrist domai, ka ir jāizvēlas mazākais ļaunums.
Un par Baigo gadu, sibīriju arī nevajag bļaut - tie temati ir vieni no mani visvairāk interesējošākajiem, es gana daudz esmu lasījis, klausījies, skatījies utt par to vājprātu un necilvēcīgumu, kas tika darīts ar mūsu tautu.
Nestrebiet karstu.

eldorado, 9.oktobris 2015, 22:50

Mēsls paliek mēsls, eldorādo- mēslu bedres sapņotājs!
Letts nekad nevarētu līdzināt rietumus ar austrumiem- krievu nodarījumiem pret Latviju, to spēj darīt tikai, kāds krievu kretīns...!?
9.oktobris 2015, 23:03 | links

Zoniņ,atdziesti un bez emocijām.Liela daļa pagrabu močītāju bija pašu tautieši.Tāpat izsūtāmo sarakstus sastādīja kas? Kas izsūtītāmos palīdzēja transportēt un pavadīt,kopā ar čekistiem,līdz stacijām un lopu vāģiem? Kas atņēma un aprakstīja mantu un īpašumus sākoties kolektivizācijai? Pat septiņdesmitajos,kolchoza brigadieris nekautrējās no vāgūža izvilkt opapa lakotos federratus un nojāt. Tādi nu mēs esam.Vergu dvēseles,jo labākais tautas genofonds palika pagrabos,Litenē,Gulagā,kam paveicās -aiz kordona.

BrunoL, 9.oktobris 2015, 22:54

tie jau ir tie vecie zaķi par kuriem iepriekš runāju, izvēlējās kļūt par lāča pakalpiņiem, un cik redzams tādi vairāki te aktīvi drukā un turpina mazgāt tīru savu veco saimnieku.
9.oktobris 2015, 23:01 | links

[quote=41
Es saku tikai to, ka man riebj doma, ka vajadzētu izvēlēties izvarotāju vai uzšķērdēju.

eldorado, 9.oktobris 2015, 22:10

kurš ta ir tas uzšķērdējs? Tobiš rietumvalstis mūs pazemo vairāk nekā savulaik krieviņš? Tūkstošiem pilnīgi nevainīgus cilvēkus močī pagrabos bez tiesas ? Desmitiem tūkstošu mūsu sievietes un bērnus, sirmgalvjus sabāž lopu vagonos bez ēdamā un dzeramā un pāris nedēļas liek tajos sprāgt nost kā mušām, liek sievietēm pat nogalināt savus zīdaiņus lai nebūtu jāmokās, kamēr aizkratās uz Sibīriju ? Tu eldorado neesi galvu saspiedis ?

Sulla, 9.oktobris 2015, 22:24[/quote]
9.oktobris 2015, 22:54 | links

Katra puse mūs gribēs pajemt,i rietumi,i ausrumi,kā nu kuram tīkamāk ,vai no priekšpuses,vai pakaļpuses...:)
Jūs uz cpi vispār kādreiz arī braucat?...:D

Tonis, 9.oktobris 2015, 22:45

šādas tukšas frāzes mētā arī viens mans nodzēries rada gabals Latgalē, īpaši par to ka nāks pastarā stunda un mums visiem būs kirdik :) Toni ja jau patīk salīdzināt, mini kaut vienu piemēru EU (vai NATO) pastāvēšanas laikā kad kāda Eiropas valsts būtu piesmieta no citas valsts puses, vardarbīgi mainīta valsts iekārta, uzspiesta cita valoda kā valsts valoda un visās sfērās prioritāte būtu okupantiem? ;) Par rupjiem cilvēktiesību pārkāpumiem no okupantu puses pat šoreiz nerunāšu. Nu būs? Nebūs tak vai ne? Bet Krievija vēl arvien bīda šādu okupantu politiku vairākās NVS valstīs, iesaldētie konflikti kā Piedņestra, Abhāzija un nu arī Donbass kā arī pilnībā okupētā Krima. Tā ka tavi salīdzinājumi ir maigi izsakoties absurdi.
9.oktobris 2015, 22:54 | links

Katra puse mūs gribēs pajemt,i rietumi,i ausrumi,kā nu kuram tīkamāk ,vai no priekšpuses,vai pakaļpuses...:)

Tonis, 9.oktobris 2015, 22:45

Rītā, Toni, rītā :D
9.oktobris 2015, 22:53 | links

Krievu propogandas mašīna strādā un paņem krievus un padomju latviešus. Ja tā padomā komunisti un putinisti pēc būtības ļoti līdzīgi - tās pašas smadzeņu krokas attīstītas un alkas pēc haļavas.
9.oktobris 2015, 22:51 | links

Nestrebiet karstu.
9.oktobris 2015, 22:50 | links

9.oktobris 2015, 22:45 | links

Rakstītāji šajā sadaļā pārsvarā (99%, izņemot Mjuniors) ir virs 40. Labi, ka jaunie, mazie nav trušu/zaķu alā sēdošie Mankurti. Vismaz nezinu nevienu, kas apbrīno krievu spārnotās raķetes. Vai nu pofig vai Latvijas patriots.
9.oktobris 2015, 22:43 | links

Ne jau kāds te lāci aizstāv,tik nav prāta darbs ar smilgu snaudošam lācim nīpi kutināt. Cik ilgi? Un ja nu šķauda?
Domāju ka velti satraucamies. Ja krievs būtu nācējs,sen būtu šeit. Nelīdzētu "ne zāles,ne plāksteris".Nav vairs Pētera I laiki,kad bijām daļa no stratēģiski svarīga loga uz Eiropu.Uzskatu,ka būtu daudz prātīgāk ieturēt neintrālu pozīciju,neliekt muguru un iet paceltu galvu ne vienas,ne otras lielvaras priekšā.
Nu problēms ir tāds, ka lielvarām ir pilnīgi uzdirst uz mazo valstiņu neitralitātēm.
Un šobrīd "krievs" nav nācējs lielākoties tādēļ, ka ir lielāki darbi (pagaidām) darāmi un vairs nav visādu dzelzs priekškaru uttt, visi ar visiem ir tādā vai citādā mera saistīti, nevar vairs tik venkārši bac! un "atnākt" kā 40ajos.

BrunoL, 9.oktobris 2015, 18:57
9.oktobris 2015, 22:39 | links

[quote=41
Es saku tikai to, ka man riebj doma, ka vajadzētu izvēlēties izvarotāju vai uzšķērdēju.

eldorado, 9.oktobris 2015, 22:10

kurš ta ir tas uzšķērdējs? Tobiš rietumvalstis mūs pazemo vairāk nekā savulaik krieviņš? Tūkstošiem pilnīgi nevainīgus cilvēkus močī pagrabos bez tiesas ? Desmitiem tūkstošu mūsu sievietes un bērnus, sirmgalvjus sabāž lopu vagonos bez ēdamā un dzeramā un pāris nedēļas liek tajos sprāgt nost kā mušām, liek sievietēm pat nogalināt savus zīdaiņus lai nebūtu jāmokās, kamēr aizkratās uz Sibīriju ? Tu eldorado neesi galvu saspiedis ?

Sulla, 9.oktobris 2015, 22:24[/quote]

Kurš "Rietums" ir Lettus šķērdis....!?
"Baigais Gads" Latvijā, painteresējies par to...?
Protams, ja Tu Esi krievu trollis, tad tas Tev nelīdzēs...!?
9.oktobris 2015, 22:36 | links

[quote=41

eldorado, 9.oktobris 2015, 22:10[/quote]

9.oktobris 2015, 22:24 | links

raihs kāda kaimiņzemes kŗāna dzimenē iemeta atbilstošu dzejolīti un atmodās grupiņa aizskarto, 3 dienu cepiens, rītdienā skatieties, raugoties atpakaļ. esiet ar pakaļu pret nākotni:)
9.oktobris 2015, 22:12 | links

Vai tiešām vienīgais, kas mums lemts, ir izdomāt, kurš no lielajiem mūs mazāk sāpīgi drāzīs???

eldorado, 9.oktobris 2015, 01:43

Vienkārši iebāzt galvu smiltīs (ne mana cūka, ne mana druva) arī nevar, vājākā vieta - dibens paliek ārā...tad jau arī vazelīna burciņa blakus jānoliek...

daddy_j, 9.oktobris 2015, 09:07

Es nemaz nepiedāvāju bāzt galvu smiltīs! Es saku tikai to, ka man riebj doma, ka vajadzētu izvēlēties izvarotāju vai uzšķērdēju.
9.oktobris 2015, 22:10 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager