Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
p.s. Cepiens rodas no tā, ka pilns un sakarīgs arguments nemaz nevar izrietēt no pāris teikumiem.. Un vēl personīgi Jūs es nepazīstu.. Tādēļ nekā personīg.. Bet ir man ar pretjautājumi jūsu "pareizajiem" apgalvojumiem..
8.oktobris 2015, 16:30 | links

Un vēl bišk par to cik krieviņu meliem īsas kājeles
Россия "дорисовала" своим ракетам 1200 км дальности
8.oktobris 2015, 16:21 | links

Un brālīt, ir lietas kur arī es tev piekrītu..
8.oktobris 2015, 16:20 | links

Es, Brālīt, nevienu amerikāni pat redzējis nēesmu.. Un kādus sūdus viņi ir sataisījuši ar nēesmu redzējis, tik kaut ko pa ausu galam dzirdējis.. Viņš mani nav skāris.. Bet krievu esmu redzējis, brāļu kapus ar redzējis. Arī šodien man pagalmā plīvo sarkanbaltais karogs.. Un ar redzu cik bieži man viņš ir jārausta, mastā, vai pusmastā.. šodienas darbības Ukrainā esmu redzējis (no ziņām), Gruzijas stāstu ar esmu redzējis (ziņas)..
Ok, ko mums darīt šajās lielajās spēlītēs!? Es neskatos uz mums kā spēlētājiem.. Ja sākas karš teiksim UK vs Krievija.. Kas notiek? vienā vai otrā variantā Krievi vai Uk, ies pāri mūsu zemēm.. Noteikti tas notiksies aiz cieņas Bez neviena šaviena neitrāla valsts.. Nu kaut kas līdzīgs 1939!? Vai tomēr mēģinām kaut kā "pretoties.." Izliekot "manekenus", sabiedrotos, pa vienam no katras valsts!? Lai mazliet aizdomājas un tas kārdinājums jeb apetīte mazinās!? Vai tomēr viņam tikai apetīte pieaug!? Es nezinu.. Karš ne no vienas puses nav labi.. Bet svārstība kurš ir kurš noteikti nav tas labākais veids...
8.oktobris 2015, 16:19 | links

Ir salasījušies te vairāki domu biedri ar kopīgu redzējumu, bet ir tik daudz pretargumentu! Sūdzaties par sabiedroto armiju izvietošanu šeit, slikti.. Naudu veltam aizsardzībai- arī slikti..
Kurš mums ir ienaidnieks uz doto brīdi!? Kaut kā neviens to skaļi nesaka.. Ir vienkārši visi slikti!
Kas ir vispār pēc informācijas tik populārais sauklis propoganda!?
Te krievijas fani, vot viņi Sīriju sakārtos.. Nevis kā Nato, Es.. Man personīgi līdz šim info nekāda par Sīriju nav bijis cik ziņās.. Mēs visi lasām ziņas.. Lai cik dīvaini nebūtu, ja ir pretējais viedoklis (nav pieņemams pašam), tātad propoganda!
USA šodien saka, ka 90% krievi šauj pa citiem spēkiem, nevis pa Islāma valsti.. Bet redz tas ir po, jo krievi taču tur visu sakārtos! Krievu metodes ir skaidras, kādas bij arī Ukrainā, ja slaukam tad slaukam visu ciematu nost!
Kā var vispār atbalstīt krievijas darbību, pēc latviešu tautai nodarītā pāri!? Man tas nav saprotams..
Turpinot par terminu propoganda! Ja es domāju, tāpat vai līdzigi, teiksim USA, Jūs opozicionāri ko teiksiet!? Protams, cilvēks bez savām domām un dibeņlaiža un propogandas upuris.. Jums citu argumentu nav!
Man ir po ko Jūs pārstāvat.. Bet mans ir uzskats, ja loham pretī dūres nevicināsi viņš nespratīs! Un lohs manā skatījumā ir Krievs.. Otras valsts okupācija un cilvēku slaktēšana nav vara, bet gan lohs!
Krievs kā Raihs saka, neko nav spējīgs izgudrot, tādēļ izpaužas kā māk, sila jest uma ņenada!

mjuniors, 8.oktobris 2015, 15:14

Junior ko ārdies ? Ko tik skaļi kliedz? izlasi ko uzrakstīji un uzdod sev jautājumu vai tu to uzrakstīji par krievu vai amerikāni ... vai par abām impērijām kopā ? Tu vari te maurot cik gribi bet tam loham ir superbriesmīgi ieroči .Un to ņem vērā. Es ar esmu Latvijas patriots . iegaumē - Latvijas .
8.oktobris 2015, 16:06 | links

Kā var vispār atbalstīt krievijas darbību, pēc latviešu tautai nodarītā pāri!? Man tas nav saprotams..

mjuniors, 8.oktobris 2015, 15:14

redzi jo vecāks padlaiku pilsonis, jo stiprāk tā mugura saliekusies kalpojot krievam, un diemžēl atliekties atpakaļ vairs nav spējīgs ;)
8.oktobris 2015, 15:39 | links

Un kas te dažiem ir pret auseklīšiem!? Tā ir mūsu Latvijas iedzīvotāju identitāte!
8.oktobris 2015, 15:17 | links

Ir salasījušies te vairāki domu biedri ar kopīgu redzējumu, bet ir tik daudz pretargumentu! Sūdzaties par sabiedroto armiju izvietošanu šeit, slikti.. Naudu veltam aizsardzībai- arī slikti..
Kurš mums ir ienaidnieks uz doto brīdi!? Kaut kā neviens to skaļi nesaka.. Ir vienkārši visi slikti!
Kas ir vispār pēc informācijas tik populārais sauklis propoganda!?
Te krievijas fani, vot viņi Sīriju sakārtos.. Nevis kā Nato, Es.. Man personīgi līdz šim info nekāda par Sīriju nav bijis cik ziņās.. Mēs visi lasām ziņas.. Lai cik dīvaini nebūtu, ja ir pretējais viedoklis (nav pieņemams pašam), tātad propoganda!
USA šodien saka, ka 90% krievi šauj pa citiem spēkiem, nevis pa Islāma valsti.. Bet redz tas ir po, jo krievi taču tur visu sakārtos! Krievu metodes ir skaidras, kādas bij arī Ukrainā, ja slaukam tad slaukam visu ciematu nost!
Turpinot par terminu propoganda! Ja es domāju, tāpat vai līdzigi, teiksim USA, Jūs opozicionāri ko teiksiet!? Protams, cilvēks bez savām domām un dibeņlaiža un propogandas upuris.. Jums citu argumentu nav!
Man ir po ko Jūs pārstāvat.. Bet mans ir uzskats, ja loham pretī dūres nevicināsi viņš nespratīs! Un lohs manā skatījumā ir Krievs.. Otras valsts okupācija un cilvēku slaktēšana nav vara, bet gan lohs!
Krievs kā Raihs saka, neko nav spējīgs izgudrot, tādēļ izpaužas kā māk, sila jest uma ņenada!
8.oktobris 2015, 15:14 | links

Manuprāt, galvas likti mūsdienu ieroču tehnoloģiju laikmetā nav diez ko lietderīgi.Varētu pat teikt-bezjēdzīgi. Ne jau cilvēki izšķirs valsts likteni,bet gan globālā politika. Īpaši jau nu tādā mazā valstī kā LV!
8.oktobris 2015, 15:04 | links

Nešaut ar kāķeni pa MIGiem ir viens no risinājumiem

https://www.facebook.com/IAFSu30/videos/1081970561855462/

eholotes, 8.oktobris 2015, 12:50

Pareizi,Mārtiņ!
Tik ievedot svešus tankus,mēs nerūpējamies par valsts drošību,bet tieši otrādi-sēžamies uz bumbas ar laika degli.
8.oktobris 2015, 13:49 | links

redz, esmu audzis, mācijies, strādājis, uzcēlis māju, audzinājis bērnus, utt PSRS-ā!
Jā, barikažu laikā, jaunības maximālismā arī protams gribēju to skaisto, nezināmo rietumu sapni!
Arī tagad,,viss ir,,i uz copi aizbraucu...
Bet prasu sev, visiem zināmo jautājumu;...kas es esmu! Un par ,ko savu galvu noliktu X stundā???

bushmans, 8.oktobris 2015, 12:43

CILVEKS .
Ar galvu uz pleciem. Un spēju domāt.
8.oktobris 2015, 13:28 | links

Bet prasu sev, visiem zināmo jautājumu;...kas es esmu!

bushmans, 8.oktobris 2015, 12:43

Paskaties spogulī, varbūt Tu esi Zatlers? viņš arī šādus jautājumus sāka uzdot... :D
8.oktobris 2015, 13:04 | links

Nešaut ar kāķeni pa MIGiem ir viens no risinājumiem

https://www.facebook.com/IAFSu30/videos/1081970561855462/
8.oktobris 2015, 12:50 | links

redz, esmu audzis, mācijies, strādājis, uzcēlis māju, audzinājis bērnus, utt PSRS-ā!
Jā, barikažu laikā, jaunības maximālismā arī protams gribēju to skaisto, nezināmo rietumu sapni!
Arī tagad,,viss ir,,i uz copi aizbraucu...
Bet prasu sev, visiem zināmo jautājumu;...kas es esmu! Un par ,ko savu galvu noliktu X stundā???
8.oktobris 2015, 12:43 | links

Nemuldi Eiropas Savienības pilsoni Latvieti Raih :)))
....bet ir tak patīkami ka tautību uzrakstu ar lielo burtu :) Iespējams ka ir tev taisnība .... laiki iet ..gramatika ar mainās . Ja gribi kad diskutēšu ar tevi rakstīšu tautības ar mazo burtu :) Pat daudzās grāmatās esmu lasījis ka pat vārdiņu jūs,tu raksta ar lielo burtu .Piem : vai Tu Raih nebūtu tik laipns ..? Kaut kādu stulbu piemēru paņēmu :))Labāk tā: Vai Tu Raih esi kādreiz laipns ? :))

Bralitis, 8.oktobris 2015, 12:07
Tautību nekad neviens nav rakstījis ar lielo burtu!:) Un ja par Tu ar lielo vai mazo burtu,tad vismaz es rakstu pēc ieskatiem-ja pret sarunu biedru attiecos ar cieņu,tad rakstu ar lielo burtu,ja viņš mani besī-tad ar mazo. Un tas var mainīties no situācijas(un tas kā reiz attiecas uz Tevi:))

raihs, 8.oktobris 2015, 12:25

Paldies Tev ar :)
8.oktobris 2015, 12:37 | links

No Daddy teiktā : " Varam jau diskutēt, tik informācijas bāze ir filtrēta un dozēta, jo tāda manipulācija ar cilvēku prātiem kā tagad, agrāk nebija pieredzēta..."

Precīzi teikts . Es ar tik skatos kā sabiedrība par zombijiem pārvēršas. Masu mēdijos ,te , pat mans mazais dēls man saka : " Tēti ja skatīsies krievu ziņas - pārvērtīsies par krievu un šausi ukraiņus ! " Prasu kur tādas muļķības tu dzirdēji ? Viņš saka - Panorāmā !!! Pat mazs bērns savā vēl nenobriedušajā prātiņā izvelk priekš sevis to ko mūsu mēdiji pasniedz . Pretīgi un šausmīgi.
8.oktobris 2015, 12:36 | links

.. nē, Brālīt, drīzāk visiem :)
Zināju, ka kāds teiks - ģimeni, šai gadijumā, Tu,, bet tas neder,jo faktiski neviena iekārta to neapdraud.
Un sanāk, ka Tu, es un vēl bariņš, ietu mežā un būtu sisti no visiem! Līdzīgi, kā ir Sīrijā ar tiem, kas ir pret , i vieniem , i otriem !
8.oktobris 2015, 12:28 | links

Nemuldi Eiropas Savienības pilsoni Latvieti Raih :)))
....bet ir tak patīkami ka tautību uzrakstu ar lielo burtu :) Iespējams ka ir tev taisnība .... laiki iet ..gramatika ar mainās . Ja gribi kad diskutēšu ar tevi rakstīšu tautības ar mazo burtu :) Pat daudzās grāmatās esmu lasījis ka pat vārdiņu jūs,tu raksta ar lielo burtu .Piem : vai Tu Raih nebūtu tik laipns ..? Kaut kādu stulbu piemēru paņēmu :))Labāk tā: Vai Tu Raih esi kādreiz laipns ? :))

Bralitis, 8.oktobris 2015, 12:07

Tautību nekad neviens nav rakstījis ar lielo burtu!:) Un ja par Tu ar lielo vai mazo burtu,tad vismaz es rakstu pēc ieskatiem-ja pret sarunu biedru attiecos ar cieņu,tad rakstu ar lielo burtu,ja viņš mani besī-tad ar mazo. Un tas var mainīties no situācijas(un tas kā reiz attiecas uz Tevi:))
8.oktobris 2015, 12:25 | links

Par piķa tērēšanu aizsardzībai varētu piekrist, bet ja nauda jātērē,tad vislietderīgāk būtu uzcelt žogu ar ru robežu,lai nevazājas te visādi šādi tādi, kad vien labpatīk.
No otras puses-nevar tak prasīt,lai mūs sargā,ja paši netērējam neko!

raihs, 8.oktobris 2015, 11:59

Tieši tā .Piekrītu par to žogu . Par 150 miljoniem varētu tādas elektroniskās uzpariktes salikt pa robežu,virs ūdens,zem ūdens un pat dronus palaist kas 24 stundas dienā lidinās gar robežu.Tas protams dotu drošību pret nelegāļiem un kontrobasistiem, bet ne pret tomohaukiem . 16 ļimonus tērēt bēgļiem ka skolotāji nevar izkaukt 5 miljonus , 150 ļimonus zābakiem un plintēm ka medmāsas nevar izkaukt 4 miljonus - nu nav tas pareizi. Tagad ziņas lasīju - šoreiz angļu zaldātiņi brauc šurp vizināties ar tankiem - tā tie ļimoni izkūst . 5 dienu pašaudīšanās ,paspēlē kariņu Ādažos - izdevumi: gada algas pielikums visām LV medmāsām. Tāda ir tā matemātika.
8.oktobris 2015, 12:23 | links

Tapec jau diskusijas ir vajadzigas .
Personigi man ir skaidrs , kur , ko ,un kapec .
Un nekada propoganda un dzimtenite tur nepalīdzēs

plesigais, 8.oktobris 2015, 11:53

Piekrītu, diskutēt vajag, pie tam viedokļu apmaiņas nevis uzspiešanas veidā, tas veicina domāšanu... :)

Bet pa lielam mūsdienu cilvēka lielākā problēma ir iedomība. Viņš ir apgādājies ar aifoniem, internetu un sazin vēl kādiem gadžetiem un IEDOMĀJAS, ka spēj adekvāti novērtēt situāciju un pieņemt pareizus lēmumus, un ka agrāko paaudžu cilvēku kļūdas bija pieļautas aiz neinformētības.

Pilnīgi ticu, ka arī agrāk cilvēki vēlējās dzīvot mierā, mīlēties, dzert, makšķerēt, kopt savu zemīti un ucināt bērnus...bet diemžēl no vēstures redzam, ka ir bijuši nepārtraukti kari...

Varam jau diskutēt, tik informācijas bāze ir filtrēta un dozēta, jo tāda manipulācija ar cilvēku prātiem kā tagad, agrāk nebija pieredzēta...
8.oktobris 2015, 12:19 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager