Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Nemuldi Eiropas Savienības pilsoni Latvieti Raih :)))
....bet ir tak patīkami ka tautību uzrakstu ar lielo burtu :) Iespējams ka ir tev taisnība .... laiki iet ..gramatika ar mainās . Ja gribi kad diskutēšu ar tevi rakstīšu tautības ar mazo burtu :) Pat daudzās grāmatās esmu lasījis ka pat vārdiņu jūs,tu raksta ar lielo burtu .Piem : vai Tu Raih nebūtu tik laipns ..? Kaut kādu stulbu piemēru paņēmu :))Labāk tā: Vai Tu Raih esi kādreiz laipns ? :))
8.oktobris 2015, 12:07 | links

Par piķa tērēšanu aizsardzībai varētu piekrist, bet ja nauda jātērē,tad vislietderīgāk būtu uzcelt žogu ar ru robežu,lai nevazājas te visādi šādi tādi, kad vien labpatīk.
No otras puses-nevar tak prasīt,lai mūs sargā,ja paši netērējam neko!
8.oktobris 2015, 11:59 | links

Ja piesienamies gramatikai,tad nu vārds krievi un pat ne amerikāņi!!! nu noteikti nav jāraksta ar lielajiem burtiem:) Tas būtu tas pats,ja mēs ar lielo burtu rakstītu vārdi ruduļi vai vimbas:)
P.S.Ar lielu burtu manuprāt būtu jāraksta tikai vārds lasis:)
8.oktobris 2015, 11:55 | links

OK, tik, ja KAS, par ko būtu gatavs galvu nolikt...Kas šodienas 50-it gadniekam ir TĀ vērts, ko???

bushmans, 8.oktobris 2015, 11:05

Atslābstiet vīri, mierlaikos pie kompja sēžot tāpat skaidrībā netiksiet.

Kad vajadzēs, tad ar propogandu jūs iesildīs, ar "dzimtenīti" uzlādēs, un skriesiet un šausiet kā mīļie uz vieniem vai otriem, kā nu tajā brīdī vajadzēs.
It kā būtu pirmā reize...

daddy_j, 8.oktobris 2015, 11:38

Tapec jau diskusijas ir vajadzigas .
Personigi man ir skaidrs , kur , ko ,un kapec .
Un nekada propoganda un dzimtenite tur nepalīdzēs
8.oktobris 2015, 11:53 | links

OK, tik, ja KAS, par ko būtu gatavs galvu nolikt?
Par Dzimteni,,,kas nav Tava Zeme,,,par ideju, bet idejas nāk un iet,, vieniem varonis, otriem nodevejs, un otrādi !
Kas šodienas 50-it gadniekam ir TĀ vērts, ko??? Ja nepatīk ne vieni ne otri!

Tas bij jautājums man ? Atbilde vienkārša par ko savu galvu nolikt - par savu ģimeni . Man pie kājas vai Amerikāņi vai Krievi vai Muslimi tai darīs pa tiešo skādi . Ideoloģijas vārdā nekad .Pareizi teici -tās nāk un iet.
8.oktobris 2015, 11:42 | links

OK, tik, ja KAS, par ko būtu gatavs galvu nolikt...Kas šodienas 50-it gadniekam ir TĀ vērts, ko???

Atslābstiet vīri, mierlaikos pie kompja sēžot tāpat skaidrībā netiksiet.

Kad vajadzēs, tad ar propogandu jūs iesildīs, ar "dzimtenīti" uzlādēs, un skriesiet un šausiet kā mīļie uz vieniem vai otriem, kā nu tajā brīdī vajadzēs.
It kā būtu pirmā reize...
8.oktobris 2015, 11:38 | links

Par Dzimteni,,,kas nav Tava Zeme,,,par ideju, bet idejas nāk un iet,, vieniem varonis, otriem nodevejs, un otrādi !

Vards vieta .

Braliti , skaļi aplausi , kajas stavot .
8.oktobris 2015, 11:23 | links

8.oktobris 2015, 11:05 | links

Bralitis,skaidrāk par skaidru,bet mūsu "auseklīši" tā sapotēti,ka neko dzirdēt negrib.
It kā normāli džeki. Cik ilgi sēdēsit uz propagandas adatas?
Vispār,viedokļi un lietu izpratne dažāda,tamdēļ jau esam tikai cilvēki.
Tik tracina tas-vieni tanki tā īsti nav izbraukuši,ka nākošie jau vietā.
8.oktobris 2015, 10:16 | links

Pietiek dirsties un ir jāatrod politiķiem kompromiss , un pietiek uz cilvēku baiļu rēķina piķi zagt no aizsardzības budžeta. Vai tagad skaidri pateicu :) ?

Bralitis, 8.oktobris 2015, 09:42

Par šo viens cits Aivars labu domu jau vairākus gadus izsaka - ja esam NATO, un mums prasa 2% no IKP iztērēt aizsardzībai, tad jāmeklē iespēja, kā mēs savu IKP varam papildināt uz tā paša NATO rēķina. Ok, mums nav ieroču ražotņu, bet mēs taču varētu kaut apeņu gumijas vai zābaku zolītes ražot... mūsu politiķiem tik drusciņ jāpakustās...

daddy_j, 8.oktobris 2015, 10:01

Arī es kā Aivars tam pilnībā pievienojos :)
8.oktobris 2015, 10:05 | links

Pietiek dirsties un ir jāatrod politiķiem kompromiss , un pietiek uz cilvēku baiļu rēķina piķi zagt no aizsardzības budžeta. Vai tagad skaidri pateicu :) ?

Bralitis, 8.oktobris 2015, 09:42

Par šo viens cits Aivars labu domu jau vairākus gadus izsaka - ja esam NATO, un mums prasa 2% no IKP iztērēt aizsardzībai, tad jāmeklē iespēja, kā mēs savu IKP varam papildināt uz tā paša NATO rēķina. Ok, mums nav ieroču ražotņu, bet mēs taču varētu kaut apeņu gumijas vai zābaku zolītes ražot... mūsu politiķiem tik drusciņ jāpakustās...
8.oktobris 2015, 10:01 | links

Nu vecīt,kas par cieņas un apbrīnas izpausmēm-pat vārdu krievu tu raksti ar lielo burtu

raihs, 8.oktobris 2015, 09:00

Vecīt, necienīt un vērtēt par zemu iespējamo pretinieku, ir vismaz neapdomīgi, iespējams pat muļķīgi.

Par to krievu raķešu "šāvienu" 1500km attālumā, visi mūsējie aizokeāna draugi ir uz pakaļas (tas ir vienīgais ar ko es varu izskaidrot klusumu medijos par šo tēmu).
Izrādās krievi spēj šaut un arī trāpīt. Izrādās krievu bruņojumā ir arī reāli ieroči nevis, nevis tikai šņabis un pižiki...

Krievs pašreizējo momentu ir lieliski izmantojis savā labā, jā, var teikt tas ir sava veida džokers.

Mums, sīkajai kārtij, sešiniekam ,protams tas par labu nenāk...kas zina kurā brīdī uzmetīs...

daddy_j, 8.oktobris 2015, 09:25

100% piekrītu tev Dady. Ja viņi vēl paprovēs Sīrijas poligonā savu superieroci - vidējās un tālās darbības balistiskās raķetes - tad visiem būs uz ilgiem laikiem mute ciet . Tādas starp citu ir jau sen Kaļinigradā . Tas ir briesmīgs ierocis . Varu paskaidrot : Lielā mamma uziet kosmosā ,ja vajag paliek orbītā ,vajadzīgā brīdī izlaiž ļoti daudz mazus bērniņus - līdzīgus vakardienas tomohaukiem kuri katrs lido uz savu mērķi ,un tādu ir ap 50 no vienas raķetes mammas - notriekt tos nav iespējams . Tāpēc jau es sacepos par mūsu aizsardzības nejēdzīgi milzīgo budžetu ka nav viņam jēgas - nekādas . Nu nevaram mēs stāties pret spārnotajām raķetēm un ss tipa balistiskajām ar rungām pretim. Pietiek dirsties un ir jāatrod politiķiem kompromiss , un pietiek uz cilvēku baiļu rēķina piķi zagt no aizsardzības budžeta. Vai tagad skaidri pateicu :) ?
8.oktobris 2015, 09:42 | links

bralīt , kā domā cik, % no krievu lidojošo objektu detaļam , vai mezgliem ražotas atpalikušajos rietumos:)

usis, 8.oktobris 2015, 09:22

Apm 0,03 % no SU 27, 0% SU 25 , MIG 29 0%,
0% SU 32 , ... varu vēl tev daudz uzskaitīt.

Bet civilajā aviācijā gan ap 50%.

usi ja tu man par tankiem prasītu tad neko nevarētu atbildēt.Par aviāciju zinu pietiekoši daudz. Ne tur trāpīji.
8.oktobris 2015, 09:31 | links

PS. pievienojos Brālīša domām, ka krievu iesaistīšanās Sīrijas karā ekonomiskais mērķis ir "kreisās" naftas plūsmas apturēšana.

Politisko mērķi atgriezties apritē jau viņi ir sasnieguši, ASV un Eiropa jau atkal ar viņiem runā kā ar partneriem. Kā ar stipru nerunāsi...
8.oktobris 2015, 09:29 | links

Nu vecīt,kas par cieņas un apbrīnas izpausmēm-pat vārdu krievu tu raksti ar lielo burtu

raihs, 8.oktobris 2015, 09:00

Vecīt, necienīt un vērtēt par zemu iespējamo pretinieku, ir vismaz neapdomīgi, iespējams pat muļķīgi.

Par to krievu raķešu "šāvienu" 1500km attālumā, visi mūsējie aizokeāna draugi ir uz pakaļas (tas ir vienīgais ar ko es varu izskaidrot klusumu medijos par šo tēmu).
Izrādās krievi spēj šaut un arī trāpīt. Izrādās krievu bruņojumā ir arī reāli ieroči nevis, nevis tikai šņabis un pižiki...

Krievs pašreizējo momentu ir lieliski izmantojis savā labā, jā, var teikt tas ir sava veida džokers.

Mums, sīkajai kārtij, sešiniekam ,protams tas par labu nenāk...kas zina kurā brīdī uzmetīs...
8.oktobris 2015, 09:25 | links

Raih es esmu tā audzināts ka vārdi un valstis jāraksta ar lielo burtu. Nafta ir visiem- bet nav kreisā , nozagtā - beznodokļu. Neesmu es par Krieviem vai Amerikāņiem . Es tikai loģiski spriežu ,izsaku savu pasaules redzējumu. Nav man naida ne uz vienu nāciju un nekad neesmu maurojis līdzi baram. Mani tagad uztrauc tikai viena lieta - tagad ir pilna Eiropa ar IV bandītiem. Man gribētos lai mani bērni var mierīgi iet uz veikaliem,skolām,lidostām un nedomāt par to ka kaut kāds čurbāns nokliedzas allah ahbar un nospiež bumbas slēdzi. tāpēc neko nepārmetu Krieviem kuri vienīgie tagad mēģina apturēt karu un bēgļu plūsmu. tas ka viņu intereses ir stratēģiski svarīgākas kā bēgļu plūsmas tas ir acīmredzams . Bet darot stratēģiskās lietas viņi pie viena apturēs vai vismaz samazinās bēgļu plūsmu.
8.oktobris 2015, 09:25 | links

bralīt , kā domā cik, % no krievu lidojošo objektu detaļam , vai mezgliem ražotas atpalikušajos rietumos:)
8.oktobris 2015, 09:22 | links

Krievu
Bralitis, 8.oktobris 2015, 08:25

Nu vecīt,kas par cieņas un apbrīnas izpausmēm-pat vārdu krievu tu raksti ar lielo burtu!:)
Var padomāt,ka visai pasaulei,izņemot krievus(piedod,ka rakstu ar mazo burtu),ir izdevīgas zemas naftas cenas! Tai pašai ASV nav naftas? Visādiem citādiem arābiem nav naftas?COMQQN!
8.oktobris 2015, 09:00 | links

Mani jau nu ar nepārliecina krievulēnu karotprasme.Tu bračku pats to bumbu krišanas trajektoriju ar bīdmēru mērīji,vai no RTV(vai nu kā tos viņu kanālus sauc) noklausījies,a? Nu NEVAR tautele,kas neražo NEKO no parastām rūpnieciskajām precēm(telefoni,mašīnas,datori,veļmašīnas,utt), pēkšņi būt ģeniāla ieroču ražošanā! Deģenerāti paliek deģenerāti,jebkurā nozarē!

raihs, 7.oktobris 2015, 22:42

Mani gan pārliecina Krievu karotprasme. Un kā vēl. Viņi pēc būtības ir karotāji. Par tehniku Raih ar nepiekrītu - jau tajos laikos kad es metu bumbas bij pirmie lāzermērķi. Pilota uzdevums ir tikai izšaut pareizā virzienā .Pārējo izdara pati bumba un tas , kas iezīmē mērķi. Vienkāršāk - laid staru uz mērķi ,bumba lido uz punktu . Tagad tehnoloģijas ir tādas ka mērķus iezīmē no kosmosa. Tas ka krievi netaisa veļasmašīnas un mašinas normāli -tas nenozīmē ka lidmašīnas un raķetes viņi nemāk taisīt. Tur viņi ir līderi pasaulē. Tā nu tai valstī pieņemts ka visas gudrākās galvas strādā militārajā jomā.
Viņi izdarīs to ko ASV ar sabiedrotajiem neizdarīja gada laikā. Viņi vismaz apturēs Isl.Val. uzbrukumus un pārtrauks bēgļu plūsmu - mēs vēl paldies viņiem pateiksim.
Raih Kāpēc tad pasaulē naftas cenas tik strauji nokrita ?? Un nokrita tieši tad kad sākās karš tuvajos austrumos ? Visur presē skandina ka Islāma valsts katru dienu iegūst ap 10 miljoniem dolāru no naftas ko ir atņēmuši okupētajās teritorijās. Kur tad tā nafta paliek ? Kurš ta maksā ? Skaidrs kurš . Rietumi,tai skaitā arī mēs. Tā ir kreisā nafta( viņi tirgo apm pa 17-20usd/bar) - tieši tas ir iemesls kāpēc pasaulē ir tik zemas naftas cenas. Tieši tas ir iemesls kāpēc Krievija atrodas Sīrijā. Tiklīdz tiks pārtraukta kreisās naftas ieplūšana tirgū - naftas cenas uzlidos atpakaļ un Krievijas ekonomika būs uzrāvienā .ASV un mums ir izdevīgi ka ir tāda Islāma valsts - kara aizsegā var labo biznesu taisīt un neļaut krievam nostāties pret mūsu "demokrātiju". Krievs vakar nodemonstrēja spārnotās raķetes jeb krievu "tomohaukus". Viena raķete maksā pus miljonu . Viņs ar to parāda ka sasniegs savu mērķi nežēlojot līdzekļus.Nākamnedēļ Krievs ar Sīrijas valdību sāks atsist naftas ieguves vietas . Tad redzēsim ko sāks brēkt mūsu rietumu mēdiji . Tiklīdz nafta būs atsista atpakaļ - Islāma valsts armija kā tāda momentā izjuks.Beigsies naudiņa patronām. Kurš dos patronas vai naudiņu ? ASV ? Tagad jau ir skaidrs ka ASV atbalsta Islāma Valsti - a ko darīt kad Krievi atņems IV naftu? Pa tiešo iesaistīties klopē ar krieviem? Nē to viņi nedarīs.
8.oktobris 2015, 08:25 | links

Ko par mums domā, tie kuri ir tālāk no mums uz ziemeļiem, nav nekāds noslēpums. To pašu, ko mēs domājam, par tiem pērtiķiem kuri pašreiz pārpludina eiropu.
7.oktobris 2015, 23:51 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager