Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Palasiet,labaak atlikusjos neatkarigos krievu saitus,tjipa meduzaio,slonru,svobodaorg utt.Tur krievi komentee sava tagadejaa vadonja riciibu.Lielais vairums prognozee, ka ar Ukrainu un Siiriju tas nebeigsies,jo meerkjis ir atjaunot pretpolus,tikai tagadeejais cars nav strategis.

Kirsis6666, 7.oktobris 2015, 18:51

Mans to valod vairs nesaprot :))
7.oktobris 2015, 20:00 | links

Kāds tur pričom VID!? Baig ātri aizmirsāt, ka mums ir uzliktas sankcijas!? Otrkārt, vēl 2% aizsardzībai.. Un nekustamo, lai ceļ! Man visvairāk, sasmīdināja viens zemnieks pat tv.. Kā šim pacelšot nodokļus tā 4 tūkstoši klāt būs jāmaksā.. Nabags gan.. Līdz šim maksājot 14 000 Euriki nodokļos.. :))) Nabadziņš gan! Mans pat nevar izrēķināt cik šis tad supsīdijās saņem!? pusmiljonu!? :))) Čīkstēt visiem patīk..
7.oktobris 2015, 20:00 | links

Palasiet,labaak atlikusjos neatkarigos krievu saitus,tjipa meduzaio,slonru,svobodaorg utt.Tur krievi komentee sava tagadejaa vadonja riciibu.Lielais vairums prognozee, ka ar Ukrainu un Siiriju tas nebeigsies,jo meerkjis ir atjaunot pretpolus,tikai tagadeejais cars nav strategis.
7.oktobris 2015, 18:51 | links

Sulla! A bilds mega ;)
7.oktobris 2015, 18:31 | links

Par ko balsojāt to ari saņemiet.
7.oktobris 2015, 17:20 | links

Bet runājot par zemēm...ir čaļi (ar labu piķi) kam galva strādā... un vēsā mierā var izpirkt lielu daļu Latvijas, pēc tam piesaistot ES naudiņu, var dzīvot skaisti piedevām ar milzīgu daudzumu nekustamo īpašumu kabatā. Kā jāteic kas māk tam nāk... Jā, varbūt nedaudz skauž, bet...tā nu tas notiekās...Arī šeitan dzīvojot un domājot viss var būt ļooooti rožaini.
7.oktobris 2015, 16:50 | links

Bet ko jūs gribējāt? Jaunā VID šefienei galīgi neveicas ar nodokļu iekasēšanu. Iepriekšējiem šefiem kaut kā visu laiku plāns bija pārpildīts. Šī šefiene nespēj izpildīt plānu, tad nu nākas paaugstināt nodokļus. Par cik mūsu vadoņi gudrās skolās nav gājuši, ekonomikas pamatus nav mācījušies tad nu viņiem ir tikai viena doma, jāceļ nodokļi. Protams tas ir viens pluss dažiem no viņiem. Ceļot nodokļus plaukst viņu mazais "nodokļu optimizācijas" bizness.
7.oktobris 2015, 16:41 | links

Ei, politiķi, vai kāds ir pamanījis, ka nākamgad komunālajiem maksājumiem būs pilnais PVN? Gan jau vēl būs bēgļu jautājum aizsegā "sakārtots"...

eholotes, 7.oktobris 2015, 14:20

Liekas ka pat apsaimniekošanas maksai ar ierubīs pvn,skaisti:)Kā sacīt piķi jāmāk paņemt:)
7.oktobris 2015, 15:59 | links

Nāk gad arī lauksaimniecības zemēm tiks palielinātas kadastrālās vērtības, kā rezultātā viņiem arī NĪN būs augšā. Feini,ne?
7.oktobris 2015, 15:05 | links

Tur tik tiešām, es vismaz nesaprotu, kāpēc tāds bardaks..
mjuniors, 7.oktobris 2015, 10:09

Man ar grūti izprast šito EU vadošo valstu gļēvumu un burtiski padošanos!
Te ilustrācijai noderēs pirms 7 gadiem pavisam nejauši tapusi mana bilde "Eiropas nolaupīšana", toreiz vēl i nenojautu kas mūs gaida..

Sulla, 7.oktobris 2015, 12:20

Ja man acis neviļ.tā jau vairāk izskatās pēc "Eiropas izdrāšanas":)
Ja par gļēvumu,tad kas gan citāds bija 70 gadus atpakaļ-Ādolfs svilpodams cauri visai Eiropai izgāja,kamēr staļins neizlēma šo ar līķiem nomētāt...
7.oktobris 2015, 14:54 | links

Ei, politiķi, vai kāds ir pamanījis, ka nākamgad komunālajiem maksājumiem būs pilnais PVN? Gan jau vēl būs bēgļu jautājum aizsegā "sakārtots"...

eholotes, 7.oktobris 2015, 14:20

No kaut kurienes jau tas piķis aizsardzības 2 procentiem jārauj-dēļ urlu cara aktivitātēm n-tie miljoni jātērē ieročiem,nevis citām,normālām lietām
7.oktobris 2015, 14:51 | links

7.oktobris 2015, 14:20 | links

Arābiškas, kā uz šejieni atbrauks, tā arī pusgada, gada laikā no šejienes nosvīdis (lielākā daļa) nav jau te vācu leiputrija. Tā daļiņa, kas paliks (es nerēķinu kādus desmit ļoti godīgos un apzinīgos, kas rukās), tā gan būs bēda. Būs čigāniskā versija numur divi.
7.oktobris 2015, 14:12 | links

Tur tik tiešām, es vismaz nesaprotu, kāpēc tāds bardaks..
mjuniors, 7.oktobris 2015, 10:09

Man ar grūti izprast šito EU vadošo valstu gļēvumu un burtiski padošanos!
Te ilustrācijai noderēs pirms 7 gadiem pavisam nejauši tapusi mana bilde "Eiropas nolaupīšana", toreiz vēl i nenojautu kas mūs gaida..
7.oktobris 2015, 12:20 | links

Tur tik tiešām, es vismaz nesaprotu, kāpēc tāds bardaks.. Sagrēkojušies un tagad vainas apziņa!? Biznesa iespējas, jaunu māju būvēšana, naudas izzagšana jeb izlietojuma atmazka!?
Vai arī mūsu smadzenes nesniedzas vēl tik tālu kā vecajai Gejropai?! To jau esam kaut cik norijuši.. Bet visam tam, Russo politika ir daudz vienkāršāka Valdi un skaldi..
7.oktobris 2015, 10:09 | links

Tak sūds ar mums-tāpat tie kūpinātie šeit nepaliks vai pat vispār nemaz līdz šejienei neatbrauks. Es kategoriski atsakos saprast vāciešus un zviedrus-kas viņiem-POFIG,ka viņu valstis pārvēršas par muslimu emirātiem???
7.oktobris 2015, 09:57 | links

Andreiko pacenties.. Bet uh, kā man ir izbesījusi standarta domāšana.. Ja, Es kā latvietis saku, ka man besij okupanti (interesanti kāpēc!? pareiz slimība-rusofobija).. Pēc visa teiktā izriet, ka Esmu USAS bučotājs! Argumenti.. argumenti.. Buļu mēsls tas viss ir. Grozies kā gribi, bet mēs jau esam ierauti globālajā spēlītē, bet ne kā spēlētāji pat ne kā rezervisti..
Kā manas un jūsu domas ir tik cik cl.lv komentu vērtas.. Dvieļgalvu bēgļu risinājuma jautājumā nekas nevirzās.. Tāda sajūta, ka robežām nozīmes vispār nav! Kā tikai kontrolētai kontrabandai.
7.oktobris 2015, 09:40 | links

Uh, kā piegriezusies tā standarta domāšana. Krievi ir mērkaķi un iespējamie okupanti, tāpēc visas cūcības, ko strādā jeņķi, atbalstīsim ar sajūsmu un aplausiem? Dūšas nav pateikt, ka cūkas ir abi. Starp citu, diplomātiski to var pateikt gandrīz kā mīļvārdiņus...
Ja pasaka kādus diplomātiskus mīļvārdiņus jeņķiem, tas nenozīmē, ka jāstājas ārā no NATO. Piektais pants ir un būs. Kas tā par īpašību letiņiem - kādam obligāti jābučo dibens? Bija vācieši, tad krievi, tagad jeņķiem kārta?
7.oktobris 2015, 07:24 | links

un tu vēlies neitralitāti kā Šveicē? Atrodoties blakus agresīvam kaimiņam kurš anektē citas Eiropas valsts daļu un sponsorē terorismu tās teritorijā ? ;) Un neviens tevi nesūta uz Afganistānu, tur dodas profesionāli karavīri, brīvprātīgi, pelna labu piķi. Un ne jau karo un gāž likumīgo valdību, bet sadarbojas ar viņu armiju un pilda miera uzturēšanas misiju, apmācību, kas diemžēl vēl arvien viņiem ir nepieciešama.

Sulla, 6.oktobris 2015, 23:15[/quote]

Pilnīga neitralitāte, protams, nav iespējama. Krievi (putins) ir lopi. Taču nezin kāpēc te (tiem, kas še raksta) ir tikai divas galējības - labie (vai sliktie) ir vai nu amīši, vai krievi. Jēziņ pēcīt, vienu vienīgu patiesību neesat pamanījuši - jebkura lielvara mazai valstij ir kaitīga un reizēm pat naidīga.
Un tas, ka krievi cūkojas Hohlandē (rašu regulārās armijas gan tur nav, citādi ukrīšiem sen jau būtu bijis kirdik), nedod nekādas iespējas attaisnot Buša iebrukumu Irākā. Kur nekādi masu iznīcināšanas ieroči netika atrasti. Starp citu, toreiz krievi neuzbruka nevienam...
Labi atceros tā laika notikumus Latvijas Saeimā, biju aculiecinieks. Jezga ilga pusnakti, kad parlaments lēma par Latvijas līdzdalību Irākas okupācijā. Starp citu, "cienījamā" VVF vēl dienu pirms tam paziņoja, ka Latvijai jāpiedalās un Latvija piedalīsies. Gandrīz nevienam nebija dūšas pateikt - kuce, tu pārkāp Satversmi, par piedalīšanos karadarbībā drīkst lemt tikai un vienīgi Saeima!
Kas tās par bērnu slimībām (krievi slikti - amīši labi) vai (amīši slikti, krievi - dievi)? Kad kāda lielvalsts ir bijusi laba un humāna? Pasaules vēsturē šādu piemēru nav, ir tikai (90% gadījumu) pretējie varianti.
Par tiem karavīriem - profesionāļiem.
Nu nu. Arī Doņeckā, Luganskā karo profiņi, kas par to saņem naudu. Ukraiņi savējos vēl pamanās apzagt, iesmērējot nekam nederīgas bruņu vestes. Starp citu, salīdzinājums krievi - mērkaķi un ukraiņi - pūkaini susliki arī ir pagalam nederīgs. Ukraiņiem pie varas ir tādi mērkaķi, ka mūsējie šķēlītes, godmaņi, dombrovskīši izskatās un viņu fona kā lelles bārbijas. Ukraiņu tauta ir okei, bet ne patlaban pie varas esošie konkrētie politikāņi. Līdzīgi saku arī par krieviem (viņiem gan putino vīruss pakaušos) - turienes krievi lielākoties ir ļoti sirsnīgi cilvēki, esmu tur divus gadus nodienējis, ir pieredze.
Un vispār visur, visos asiņainajos mēslos līdz ausīm karo tikai profiņi, nav jau vairs Vjetnamas laiki, kad amīšu puikas vardarbīgi iesauca un sūtīja tur reizēm arī nomirt.
7.oktobris 2015, 07:17 | links

Dīvaini. Par kariem nebūtu jābūt viegli runāt.
7.oktobris 2015, 02:17 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager