Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Tas tak bij krievs- ogļu šahtors?! :D bet, ja pa nopietno, Toni, tev žetons.
Par indiju.. Viens pazina teica, ka tur nav ne mirklis, ka kāds nenokārtots uz ielas :D.. Paskatīsimies pozitīvāk.. Tagad liela ažiotāža par šiem imigrantiem, žurnālistu peļņas laiks.. Bet iekšējais čujs saka, ka vecā eiropa kādu dienu eksplodēs gan, un sāksies slaktiņi..
2.augusts 2015, 22:16 | links

Vakar eju uz Deglava tirdziņu,skatos viens melnais mulats ap gadiem 18 pie stāvvietas uz asfalta stāv un un slaidi mīž...Kad aizrādīju, ko tas cūka dara,šams nekaunīgi skaidrā krievu valodā mani pasūtīja biku tālāk...Bļin,nu gan škroba parāva,gāju klāt dot pa muti,bet šams pamanījās mudīgi paņemt fraku...
Tā kā gatavojaties laicīgi 'ielu cīņām'...:D
2.augusts 2015, 21:30 | links

vai tiešām Āfrika ir tik maza , ka viņiem tur nepietiek vietas, ne jau viss kontinents karo.
2.augusts 2015, 20:23 | links

250 imigranti jau nav nekas, tikai kaut kur šajā māneklī ir arī āķis jo ja deg 10ha mežs bet ES uzskata ka uzčurājot uz viena krūma ugunsgrēks ir nodzēsts, tad vai nu tur tiešām visi ir pilnīgi idioti vai arī kaut kur ir tas trijžuburis.Uzņemot 60 000 bēgļu ko tad darīs ar tiem miljoniem kuri jau nelegāli atrodas un kuri visu laiku nāk klāt?
2.augusts 2015, 17:19 | links

Imigrantu pieņemšana ir naturāls genocīds pret pašu emigrantiem. Redz viņiem varam nodrošināt dzīves apstākļus bet savējiem nē. Galvenais ir raiti dancot pēc ES stabules. Mēs jau esot no krīzes izgājuši un jūtama izauksme,es labprāt apmainītu mūsu izaugsmi ar Grieķijas krīzi,vismaz nebūtu pēdējie savienībā.
Tā mūsu politika nav absolūti priekš mūsu tautas bet priekš savienības.

Pārlasīju Lisabonas naktis...
Kutis> Kas ir genoceīds? Vai tu atrodies ES un NATO aliansē ,vai tomēr nē? Par ko tavs stāsts? Raihs šo tēmu tsv iztirzās"genoceīds".

31.jūlijs 2015, 15:34 | citēt | nosūdzēt | links
31.jūlijs 2015, 20:14 | links

Urmaas,
brauc uz Siguldu pēc 'zilās lapas'un svinēsim jubilācijas kopā,tikai tajā dīķa pusē...:)
31.jūlijs 2015, 19:57 | links

Urmaas,gribētos jau ,bet Tu jau kā lepns čangalis pat uzzvanīt neproties:) Bet nu pa vēlu,nākamnedēļ uz SWE prom,jāsāk apvienot patīkamo ar lietderīgo....:)

Tonis, 31.jūlijs 2015, 19:33

Tas no tā, ka Tu parasti klusiņām ierodies un tikpat klusiņām aizbrauc. Bet neko - tavu jubilāciju un savu Vārdadienu tikpat klusiņām "nosvinēšu" tepat LV. :)
31.jūlijs 2015, 19:49 | links

Jā ,tie taigerfiši varen smuki pretojas un no ūdens ārā lec,savā laikā Asuānā dabūjām pavilkt,un uz nelielu 3 Nr. rotiņu...
31.jūlijs 2015, 19:40 | links

Urmaas,gribētos jau ,bet Tu jau kā lepns čangalis pat uzzvanīt neproties:) Bet nu pa vēlu,nākamnedēļ uz SWE prom,jāsāk apvienot patīkamo ar lietderīgo....:)
31.jūlijs 2015, 19:33 | links

Draudzēsimies ģimenēm:) Vispŗ jā-es tieši pētu Tanzānijas tīģerzivis:)))
31.jūlijs 2015, 19:29 | links

A ko,būs paziņas kaut kur Zimbabvē,varēsit ciemos uz Nīlas ašukiem pacopēt aizlaist,sanāks lētāk kā uz Kolas lašiem...:)
31.jūlijs 2015, 19:21 | links

Jā, Urmaas, tev ir pareiza doma, Kutim arī pareiza doma. Iedod velnam pirkstiņu, viņs tev roku noņems un vēl.
31.jūlijs 2015, 15:46 | links

Imigrantu pieņemšana ir naturāls genocīds pret pašu emigrantiem. Redz viņiem varam nodrošināt dzīves apstākļus bet savējiem nē. Galvenais ir raiti dancot pēc ES stabules. Mēs jau esot no krīzes izgājuši un jūtama izauksme,es labprāt apmainītu mūsu izaugsmi ar Grieķijas krīzi,vismaz nebūtu pēdējie savienībā.
Tā mūsu politika nav absolūti priekš mūsu tautas bet priekš savienības.
31.jūlijs 2015, 15:34 | links

Slidens tas jautājums ir ar tiem imigrantiem. No vienas puses, ja cilvēkam visapkārt ir karš un bads, tad tas ir saprotams, galu galā arī mūsu tautieši 40-tajos bēga no krievu nākšanas. Cita lieta, ja lien te visādi tādi, kuriem pabalstus tikai gribas. Tad viņam mošeju vajag un vēl nezin ko. Tādus nafig. Diskutēt par šito tēmu var daudz.

Domaataajs, 31.jūlijs 2015, 15:08
Sanāks melnie, tad RU tautības pārstāvji liksies kā brāļi un māsas. :)

urmaas, 31.jūlijs 2015, 15:15

Ukrainai ar tā likās ;)
31.jūlijs 2015, 15:16 | links

Slidens tas jautājums ir ar tiem imigrantiem. No vienas puses, ja cilvēkam visapkārt ir karš un bads, tad tas ir saprotams, galu galā arī mūsu tautieši 40-tajos bēga no krievu nākšanas. Cita lieta, ja lien te visādi tādi, kuriem pabalstus tikai gribas. Tad viņam mošeju vajag un vēl nezin ko. Tādus nafig. Diskutēt par šito tēmu var daudz.

Domaataajs, 31.jūlijs 2015, 15:08

Sanāks melnie, tad RU tautības pārstāvji liksies kā brāļi un māsas. :)
31.jūlijs 2015, 15:15 | links

31.jūlijs 2015, 15:08 | links

Nepazīstu gandrīz nevienu,izņemot kašķīgo ikauni Urmaasu..:)

Tonis, 31.jūlijs 2015, 10:20

Gribi satikties? :D
31.jūlijs 2015, 15:08 | links

Tonis, 31.jūlijs 2015, 10:20

Nemaz jau tik kašķīgs viņš nav, tāds pat kā mēs visi ja mum kāp uz varžacīm.:)
31.jūlijs 2015, 10:44 | links

Jāatzīst, ka man tomēr bija radies cits priekšstats, bet kurš gan nekļūdās. Tādi grēcīgi jau visi esam.
Lai Jums jauka diena!
31.jūlijs 2015, 10:24 | links

31.jūlijs 2015, 10:20 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager