Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Labs. Bet par laimi šādas idejas nāk no pabiru mutēm un tādi sen jau ir emigrējuši lasīt sēnes. ;)
30.jūlijs 2015, 12:12 | links

to mjuniors
Vēl neesi sapratis, ka no Eiropas pats saņem grašus, un saņem tikai tādēļ, lai šeit neko neražotu, bet varētu teikt, redzi - mēs jums dodam, apgādājam.
Tajā pašā laikā stingri raugās, lai tā nauda, kas iedota, aizietu atpakaļ uz Eiropu pērkot viņu darbagaldus un visu ko citu.
krumujancis, 30.jūlijs 2015, 11:15

Nu ne tu pirmais un laikam ne pēdējais kas ir šādu muļķīgu stereotipu iespaidā :) Jums pat neienāk prātā aizdomāties ka tikai palielinot ražošanu aug iedzīvotāju pirktspēja, vairāk saražosi, vairāk nopirksi, un otrādi. Un mēģināt iegalvot pretējo, kā mistiskiem eiropas naudas maisiem interesē pretējais, stāstiet to savām vecmāmuļām, iespējams noticēs :)
30.jūlijs 2015, 11:40 | links

to mjuniors
Nepareiza domāšana. Saprotot šo Latvijas kapitālisma sistēmu savlaicīgi, esmu nodrošinājis sevi līdz sava mūža beigām, tā ka man pat jāstrādā nav, kā vienam otram šeit gudri vāvuļotājam.
Varētu padalīties, kā to izdarīt arī citiem, bet, kā redzu dzirdīgu ausu nav, un būt par skolotāju arī nav mans aicinājums.
Esmu runājis, šodienai pietiks.
30.jūlijs 2015, 11:34 | links

krumujanci- ja paliksi pie šāda domāšanas stila, biļete lidostā tevi sagaidīs noteikti..
30.jūlijs 2015, 11:27 | links

un beidzot
ja kāds ir ieciklējies uz nedomāšanu, un visu politiķu runu ņemšanu par pilnu, tad tā ir katra paša darīšana. Tas ir tieši tāpat kā ar Ceļu Satiksmes noteikumiem - ir ļaudis, kuri skaidri zin, ka pārkāpt tos, tas ir labi - un agrāk vai vēlāk nositas vai tiek sakropļoti. Tā arī šeit, viss par ko jūs šobrīd negribat domāt vai nedomājat, agri vai vēlu vērsīsies pret Jums pašiem. Tā ka - izturību nākotnē! Zari balku!
30.jūlijs 2015, 11:23 | links

Jāni, tu ir darba ņēmējs vai darba devējs!?

mjuniors, 30.jūlijs 2015, 11:17

Humoriski skan, ja vārdam- darbs aizvieto ar vārdu darbā.. :))
30.jūlijs 2015, 11:20 | links

Jāni, tu ir darba ņēmējs vai darba devējs!?
30.jūlijs 2015, 11:17 | links

to mjuniors
Vēl neesi sapratis, ka no Eiropas pats saņem grašus, un saņem tikai tādēļ, lai šeit neko neražotu, bet varētu teikt, redzi - mēs jums dodam, apgādājam.
Tajā pašā laikā stingri raugās, lai tā nauda, kas iedota, aizietu atpakaļ uz Eiropu pērkot viņu darbagaldus un visu ko citu.
Paskatot šos komentārus, saprotu, cik ļoti liela cilvēku daļa vienkārši nesaprot šo finansu sistēmu, kāda darbojas šobrīd. Vai arī vienkārši negrib to pārzināt, jo pašam, redz, naudu dod un ir it kā labi.
30.jūlijs 2015, 11:15 | links

to raihs
Ja kāds muld, tad tas esi pats.
Naudu par nigeriem saņems vien pirmo gadu, bet tālāk uzturēsi no saviem nodokļiem.
Varētu no teiktā saprast, ka pats esi ļoti noilgojies, lai kāda dvieļugalva pašam vai kādam tavam bērnam apgriež sprandu, vai maz skaties, kas notiek citur? Šie nav tie, kuri integrējas vai saprot godu. Islams tādu jēdzienu nepazīst!

krumujancis, 30.jūlijs 2015, 11:08

Izstāsti cik gadījumi eiropā tādu ir!?!?
p.s. Es Raiham pilnīg piekrītu..
30.jūlijs 2015, 11:11 | links

to Sulla
Vajadzētu VISIEM gudriniekiem atcerēties, ka nav tādas padomju vai kapitālistiskās ražošanas. Ražošana ir, vai nu viņas nav, un ar režīmu te nav nekāda sakara.
Jā Latvijā bija daudzas ražotnes armijas vajadzībām, un citas, kas nebija konkurēt spējīgas, taču tās nevajadzēja uz ātru roku likvidēt, bet pārprofilēt, sākumā saglabāt kaut nelielu ražošanu un pakāpeniski modernizēt.
Taču Godmaņa kungs tajā laikā izlēma savādāk, citādi jau Latvijā tik ātri nebūtu uzradušies tie miljonāri. Ka tas tā ir - zinu no savas bijušā valsts uzņēmuma likteņa, tas tika izputināts apzināti.

krumujancis, 30.jūlijs 2015, 11:03

Klau, ja tas viss tik ideāli.. brīva niša un uz priekšu!;)
Ja jau būtu tik ideāli, kā stāsti nekas nelikvidētos- loģiski!? Manām ausīm izklausas tikai iepotēta runa no psrs laikiem, MĪIII..
30.jūlijs 2015, 11:10 | links

to raihs
Ja kāds muld, tad tas esi pats.
Naudu par nigeriem saņems vien pirmo gadu, bet tālāk uzturēsi no saviem nodokļiem.
Varētu no teiktā saprast, ka pats esi ļoti noilgojies, lai kāda dvieļugalva pašam vai kādam tavam bērnam apgriež sprandu, vai maz skaties, kas notiek citur? Šie nav tie, kuri integrējas vai saprot godu. Islams tādu jēdzienu nepazīst!
30.jūlijs 2015, 11:08 | links

Saproti, Toni! Es un mēs dzīvojam tagad! Un ar pesimismu un atskatoties pagātnē ir jau emocionāli grūti ko iesākt.. Jo redz, lai ko tu šodien darītu agrāk bij labāk! Kas ir vainīgs ES!? ES fondi ko mēs saņemam!? saņemam vairāk, nekā tu un es paši nopelnam!? To tu sauc par grašiem!? Vai tomēr jārunā īstos vārdos, izzog tur augšā saucamie tautieši!? un nemaz netiekam līdz tiem fondiem!? Lab man šitā tukšā iršana ar besij.. Kur tā nauda paliek!? Ok, viens to naudu sazogas.. vai vesela ķēde.. To naudu viņš atstāj lv tirgū, tāpat esam ieguvēji..
Arī es apgūstu ES fondus un beidzot man ir nauda un iespējas, tas ka nejēdz un baidās daudzi to naudu apgūt ir cita lieta, nevis ES fondi ir slikti.. Naudu, ko apgūstu es pērku, veicu pasūtījumus uz vietas.. Un atkal ir mūsu tautiešiem labums..
Un šķiet, Vefiņš esot bijis Lv ražojums, nevis PSRS!?
Kādēļ tajos laikos bij sūdīgi produkti!? Jo visiem bij cietā alga un bij pofig kā kas sanāk.. Bet kapitālismā, ja ražosi sūdu ātri noiesi pa burbuli.. Tāpēc ir izaugsme..
Un Toni vai tad tu slikti dzīvo!? Zviedrijā biežāk atrodies nekā lv, jebšu lv letiņi tik sūdīgi dzīvo, ka tev pat sanāk pisness.. ;) nevajag liet muļķīb citād apvainošos.. :))
30.jūlijs 2015, 11:06 | links

vēl pie Toņa teiktā varētu piebilst, ka līkas muguras dēļ, Latvijai tiek jau uzgrūsti Āfrikas labas dzīves meklētāji, nevis bēgļi, kā zombē - kārtējais slogs valsts jau tā niecīgajam budžetam, tā apčakarējot vietējos.
Nerunājot nemaz jau par terorisma un vardarbības draudiem, ko citas valstis jau pārcieš. Tā ka tiekam ievilkti arvien dziļāk purvā no kurienes izeju pagaidām grūti saredzēt.
Un šeit par demokrātiju grūti runāt, jo to nelemj tauta, bet viņas vietā valdība, kurai nav mandāta šādas lietas izspriest.

krumujancis, 30.jūlijs 2015, 10:54

redzi ja skatāmies uz to visu tā filozofiski, tad varētu nodēvēt par Eiropas grēku (koloniju laiks Āfrikā, tuvajos austrumos, Āzijā) izpirkšanu ;) Par visu jāmaksā. Ja tev liekas ka var iebāzt galvu smiltīs un šī milzīgā bēgļu problēma ies secen, tad dziļi maldies. Mēs jau paši esam sen kļuvuši par šīs plūsmas sastāvdaļu, mūsu tūkstošie bēgļi arī devās labākas dzīves meklējumos ;)
30.jūlijs 2015, 11:04 | links

to Sulla
Vajadzētu VISIEM gudriniekiem atcerēties, ka nav tādas padomju vai kapitālistiskās ražošanas. Ražošana ir, vai nu viņas nav, un ar režīmu te nav nekāda sakara.
Jā Latvijā bija daudzas ražotnes armijas vajadzībām, un citas, kas nebija konkurēt spējīgas, taču tās nevajadzēja uz ātru roku likvidēt, bet pārprofilēt, sākumā saglabāt kaut nelielu ražošanu un pakāpeniski modernizēt.
Taču Godmaņa kungs tajā laikā izlēma savādāk, citādi jau Latvijā tik ātri nebūtu uzradušies tie miljonāri. Ka tas tā ir - zinu no savas bijušā valsts uzņēmuma likteņa, tas tika izputināts apzināti.
30.jūlijs 2015, 11:03 | links

Ko nu tu tur muldi,janci? Pirmkārt jau-par nigeriem maksās Eiropa. Bet tas nu tā.
Nēģeri,protams,tas nav labi. A ko darīt? Absolūti visas EU valstis ņems pretī,bet mēs redz neņemsim? Kā izskatītos LV uz citu valstu fona? Pie tam ko mums čīkstēt-nieka 250 gab. Paskat,cik lielās valstis ņems pretī? Ko viņiem teikt? Tā ka nevajag dirst par tām līkajām mugurām(apriebies jau) un veidot savu viedokli no delfu komentāru sadaļas.
P.S. Bet atkārtoju-nigeri-tas nav nekas labs! Vienkārši neko nevar darīt. Visai EU vajadzētu viņus sūtīt no kurienes nākuši. Jo nu galīgi tie ērzeļi neizskatās pēc sirdsapziņas cietējiem
30.jūlijs 2015, 11:01 | links

vēl pie Toņa teiktā varētu piebilst, ka līkas muguras dēļ, Latvijai tiek jau uzgrūsti Āfrikas labas dzīves meklētāji, nevis bēgļi, kā zombē - kārtējais slogs valsts jau tā niecīgajam budžetam, tā apčakarējot vietējos.
Nerunājot nemaz jau par terorisma un vardarbības draudiem, ko citas valstis jau pārcieš. Tā ka tiekam ievilkti arvien dziļāk purvā no kurienes izeju pagaidām grūti saredzēt.
Un šeit par demokrātiju grūti runāt, jo to nelemj tauta, bet viņas vietā valdība, kurai nav mandāta šādas lietas izspriest.
30.jūlijs 2015, 10:54 | links

Es neiršu ,puis...:)Pagātnes formā mēs tomēr bijām ražotāji un labākie starp sliktākajiem.Tagad, kad viss ir izzagts un pārdots,esam pliki patērētāji un sliktākie starp labākajiem...Dzīvojam no jevropas pamestajiem pabalstiem,dažiem tie tiek,bet vairumam ne...

Tonis, 30.jūlijs 2015, 09:43

Tiešām uzskati ka jālepojas ar to ka krieviņš arī pie mums sacēla monstrus kas pārsvarā ražoja totālu brāķi ar kuriem piebāztas noliktavas stāvēja vēl entos gadus pēc padomijas sabrukuma un nevienam nebija vajadzīgi ? Uz 100 sūdiem bija iespējams 1 sakarīgs ražojums, kā piemēram Straumes kafijas dzirnaviņas kuras daudziem mājās strādā vēl šobaltdien. Bet savukārt citi Straumes izstrādājumi bija atbaidoši, mana radiniece tur strādāja, fāters savukārt vefiņā, tur tas pats. Kā sabruka padomija un vajadzēja konkurēt ar rietumu precēm tā čuš, izrādījās neviens vairs negrib lietot sūdus :) Tā kā smieklīgi lepoties ar to ka kā auni taisījām grēdām brāķus. Jālepojas ka pašlaik pie mums ir simtiem mazu uzņēmumu un ne tik mazu kas ražo konkurētspējīgas preces eksportam pa visu pasauli. Jā Toni, skatos ka pa svensoniem dzīvojoties esi galīgi atpalicis, nemaz neseko līdz ko pie mums nu ražo ;) Paskaties pa laikam tādus raidījumus pa LTV "Latvija var", tad beigsi čīkstēt ka agrāk bija labāk un bārstīt glupības ka nu tik zagļi palikuši un geiropas pabalstu prasītāji.
30.jūlijs 2015, 10:49 | links

Es neiršu ,puis...:)Pagātnes formā mēs tomēr bijām ražotāji un labākie starp sliktākajiem.Tagad, kad viss ir izzagts un pārdots,esam pliki patērētāji un sliktākie starp labākajiem...Dzīvojam no jevropas pamestajiem pabalstiem,dažiem tie tiek,bet vairumam ne...Pret baltkrievu diktatoru Lukašenko arī vienu laiku bija izvērsta plaša antikampaņa,bet tagad pieklusa.Visi kas tur ir bijuši stāsta,ka cilvēki tīri apmierināti ,veikalu plaukti pilni,cenas zemas,ceļi labi un šnabis arīdzan...:)
Es nesaku ka bij labāk,uz Zviedriem aizbraukt pacopēt nevarēja:),katram laikam savi plusi un mīnusi.Kas labāks,rādīs nākotne...
30.jūlijs 2015, 09:43 | links

p.s. Atvainojos, cik zinu Tu ir vecāks par mani, varbūt tāpēc Tu arī, Toni, runā pagātnes formā.. Bet tā kā esmu no jaunajiem, nākotne man ir tik priekšā! Un skatos tikai pozitīvi ;)
30.jūlijs 2015, 09:02 | links

Cik var irst, ja kādam būtu taisns.. mums būtu ar ko lepoties! Debīls teikums Toni!;) Čīkstēt jau sen vairs nav stilā!
30.jūlijs 2015, 09:00 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager