Pirms gadiem 40 bija teiciens: Strādāju trīs darbos,bišku zogu,bet naudas kā nav tā nav!
26.februāris 2015, 19:16 | links
Mirtin
Par to jau stāsts. Tik to mēģināju pasniegt pāris teikumos bez dabas aprakstiem.
Ja par darbu,tad arī,pēdējos 34gadus nostrādāju nacionāla mēroga kantorī. Pietiekoši saskāros, manā uztverē,ar valstiski nesaimniecisku rīcību.Ar iepirkumiem,kuros valsts uzņēmumam būtu jāatbalsta vietējais ražotājs,kura produkts,cenas vērtējumā,līdzvērtīgs ārvalstnieku ražojumiem un tehniski pat pārāks.Ar ekspertu grupas inženieriem ekspertiem,kuri izstrādā iepirkumu nolikumus,bet pat nezin,kā šis zvērs dabā izskatās.Katrai nemenklatūrai foto!!!
Viss šis ķīselis tiek pamatots ar jevropas regulām un prasībām. Ja paši neattīstism ražošanu,nekas spīdošs mūs negaida.Pat vilcienu vairs neprotam uzbūvēt. Droši vien RVR palikuši tik mūri.
BrunoL, 26.februāris 2015, 18:05
Valdi,trakākais,ka daļēji kļuvuši.Vai par tādu Latviju,savā naivumā,uz barikādēm stāvējām? Es cerēju,ka uz brīvību visi iesim pastalās,bet sanāca,ka daļa laķenēs un pārējie basām kājām.
BrunoL, 26.februāris 2015, 14:21
nu jā, tikai vajadzētu vienoties- iekšējā vai ārējā.;)
Juurasbullis, 26.februāris 2015, 07:36
Paldies vecenīt par tavu dzīves redzējumu un tavu slieku aizstāvību, viņas noteikti to novērtēs..
Sry, bet ierunājies kā īstens krūmu eksperts..
25.februāris 2015, 15:46 | citēt | nosūdzēt | links
----------------------------
Jo viņam ir nesagraujama pašpārliecinātība, ka ir visgudrākais, viszinošākais, visprofesionālākais, visveiklākais, visdrošākais, visnesodāmākais un visādi citādi vislabākais. . Te nav pat izsakāma līdzjūtība.
No neta, nekā personīga!
krumujancis, 25.februāris 2015, 23:13
Pats neesmu pielietojis, neņemos spriest, bet citu variantu bez kalifornietēm un vietējo slieku populāciju neesmu pamanījis. Veikalos tjip poļu un leišu vāktās. Bet ko nezinu to nezinu.
Iebarošanai varbūt, ka labas.
Domaataajs, 25.februāris 2015, 14:44
Es runāju par tām kuras man bij kastē.. kādas nezinu.. Garas nebij.. Bet zivis viegli norāva no āķa un man nepatika.. :)
mjuniors, 25.februāris 2015, 15:49
Pats neesmu pielietojis, neņemos spriest, bet citu variantu bez kalifornietēm un vietējo slieku populāciju neesmu pamanījis. Veikalos tjip poļu un leišu vāktās. Bet ko nezinu to nezinu.
Iebarošanai varbūt, ka labas.
Domaataajs, 25.februāris 2015, 14:44
Secinājums, viņas ir pārāk trauslas vieglī plīst.. Kas par slieku šķirni neņemos spriest..
25.februāris 2015, 10:35 | links
=====================
Vecīt, vai neesi aizdomājies, ka upē vai ezerā iespējams, ir vēži. Ja viņi tur ir, tad noēdīs visu tā, ka pat nepamanīsi. Tā ka nevaino sliekas!
Nekā personīga - tikai paša pieredze.
krumujancis, 25.februāris 2015, 15:31