Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Man šobrīd ir Captain Morgan Black Spiced. Patiesībā es nezinu kas ir Buma dzēriens.
22.februāris 2015, 20:28 | links

Lietojot Buma dzērienu, drīkst klausīties tikai vienu dziesmiņu:
http://youtu.be/kp8PmgPW_AI
22.februāris 2015, 20:24 | links

21.februāris 2015, 15:00 | links

Sveicināti visi cienītie copes brāļi. Mans jautājums ir vai Jums ieejot Forumā arī Jums visu laiku met virsū tās debīlās reklāmas. Lūdzu padomu kā viņas varētu novērst. Jau iepriekš paldies un ne asakas.

AivarsTukums, 18.februāris 2015, 23:18

Kāda ī-neta pārlūka programma? Ja Mozilla, Google, vai Opera, tad ī-neta pārlūk programmai pievieno spraudni Adblock Plus, un aizmirsti par vairums uzbāzīgajām reklāmām!?
Arī mobīlajā vēlams to uzstādīt!
20.februāris 2015, 20:51 | links

20.februāris 2015, 01:41 | links

Aivar vasals.:)
Šeit bij kautkas par reklāmas noņemšanu. Varbūt ko vari piemeklēt.
http://www.copeslietas.lv/site/sarunas/topic/1331/?sort=asc
19.februāris 2015, 08:58 | links

Pievienoju no portugāļu valodas: kurva nozīmē - pagrieziens :D:D:D
19.februāris 2015, 06:18 | links

Ekselenti:
Ieteikums lasītājiem: lasiet to, kas rakstīts. Nevis to, kas zvana galvā. Piemēram, In Julio pidaras ohuelos nozīmē Jūlijā atēsties pankūkas (portugāļu mēlē). Neko citu.
Viktors Avotiņš
19.februāris 2015, 06:17 | links

Raihs var droši ieraut šmakovkas ceļakāju. Izskatās, ka biedrs Bērziņš sēdēs mājās, nevis švarkopfu pilī.
19.februāris 2015, 05:13 | links

Nu Solča vienkārši rullē! (Šodien lielmātei dzimumdiena, ja kas, aleluja)
Saskaņas centrs vairs nebalstīšot Bērziņu preža vēlēšanās (Solčas gājiens - 100 punkti, kaut ko Urbim piesolījusi, bet ne naudu, feniņi šinī spēlē nedarbojas), uz skatuves parādās jauni tipāži, tajā skaitā arī Āboltiņa!
Būs varens teijāteris, par Āboltiņu - režisori un viņas talantiem šajā nozarē šaubu nav. Labi atceros Zatlera vieplīti pēc tam, kad šis pat divreiz balsojot, netika izvēlēts par Saeimas priekšsēdētāju. Likās, ka tūlīt liks piņņu vaļā :D:D:D
http://www.diena.lv/latvija/politika/zatleru-neievel-saeimas-priekssedetaja-amata-ari-otraja-karta-zatlers-velreiz-nekandides-13909571
Bet bija tak solīts!!! :D:D:D Skaistākais uzmetiens!
19.februāris 2015, 05:12 | links

Sveicināti visi cienītie copes brāļi. Mans jautājums ir vai Jums ieejot Forumā arī Jums visu laiku met virsū tās debīlās reklāmas. Lūdzu padomu kā viņas varētu novērst. Jau iepriekš paldies un ne asakas.

Tas viss ir sīkums.. Es jau ir piešāvies un vairs pat neievēroju tās reklāmas.. Tas ir mazākais ļaunums.. Manam portatīvajam ir uzmeties tāds vīrus, kā vēru jebkādu lapu vaļā metas virsu reklāmas.. Mēģinu uzinstalet AdBlokeri (tev tādu vajag) vīrus nemaz neļauj... Lūk tas ir kaitinoši, ka jāpārinstalē viss kompis.. :)
19.februāris 2015, 00:25 | links

man gan hrome gan opera šitie uzlikti AdBlock
Un vairs nekādas reklāmas ;)
19.februāris 2015, 00:05 | links

PS. peec reklaamas neoshop nopirku bushu komplektu. nenozheeloju.
18.februāris 2015, 23:59 | links

reklaamas besii, sevishkji uz telefona, bet saprotu, ka kadam jau par forumu jaamaksaa...
18.februāris 2015, 23:58 | links

Čau Urmas jeb teikšu Tere .Ja eju Forumā tad man personīgi viņas tracina. Tāpat jau viss ēters ir mārketinga pārsātināts.Bet par tīrītājiem esmu dzirdējis.Paldies.
18.februāris 2015, 23:56 | links

Par tām reklāmām (portālu baneriem) bija viena tāda fīča, diezgan vienkārša, kā savu kompi var uzstellēt tā, ka neviena izlecošā reklāma (pat baneri pa malām) vairs nerādās, man čoms pirms pāris gadiem rādīja, bet nu jau esmu piemirsis, nav īpašas vajadzības, pieciešu. Prasi komjūteristiem vai pat programmētājiem.
18.februāris 2015, 23:27 | links

Reklāmas tāpat kā priekšniecību redzēt negribās, bet var pieciest. :))
18.februāris 2015, 23:22 | links

18.februāris 2015, 23:18 | links

Tviterī brēka par to, ka Bērziņš virsprokuroru sanāksmē pateicis, ka šajā arodā sieviešu esot par daudz un kaut ko vajagot darīt otrā virzienā. Visi gaudo, ka prezis jaucas nezin kur un vispār veceņu diskriminācija...
Negribu īpaši Berzjozkinu aizstāvēt, bet ar vēsu pauri padomājot par pēdējo gadu situāciju, nākas secināt - pēdējos piecos - septiņos gados gandrīz visi prokurori vai tiesneši (ar ļoti retiem izņēmumiem), kas ielidojuši vai tiek turēti (vai pat iesēdināti) aizdomās ir ... vecenes.

andreiko, 18.februāris 2015, 22:56

+++ es tieši to pašu padomāju
18.februāris 2015, 23:11 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager