Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Stoltenbergu. Prezim galvenā vaina ir tā - viņš teikumu uzsāk, pat divas trešdaļas samērā normāli norunā, un tad beigas vienkārši norauj. Runā ar nepabeigtiem teikumiem. Tas tiešām izklausās briesmīgi. Toties pati doma (vismaz par armijas lietām) bija itin loģiska un sakarīga (tikai katrā teikumā nepabeigta). Tad jau daudz trakāk izgājušonedēļ tajā pašā studijā izskatījās Laimdota. Tad, kad studijas mudaki viņu sāka tirpināt par hibrīdkaru, ieķiķinājos. Nu par brūnaļu slaukšanu varētu, par saticīgu sadzīvošanu koalīcijā ar varētu, par tamborēšanu - noteikti vajadzētu, bet par hibrīdkaru??? Tikpat labi varētu vinu patirpināt par Daiwu Certati un Shimano Stellu, atbildes būtu gandrīz tādas pašas.
17.februāris 2015, 13:22 | links

Prezis teica,ka šim šodien tikšanās ar Stolkenbergu(vai nu kā sauc to NATO šefu). Varu tik iedomāties,cik tas viss būs briesmīgi. Āāā...ēēē...
17.februāris 2015, 13:05 | links

Dumja viņa nav, pazīstu. Bet ambīcijas un intrigas... Un varaskāre ne mazāka kā Solčai. Kā cilvēks (tas gan kādreiz) man vairāk Solča patika, bet tas bija tad, kad jaunajam laikam pa priekšu Repše ādas dungriņos staigāja.
17.februāris 2015, 13:00 | links

Da jebko,tikai ne šito apkaunojumu! Lai būtu Kalniete,normāli
17.februāris 2015, 12:51 | links

Ha, ha, Raih, te aizkulisēs tiek iemēģināta jauna kombinācija (Dana Reizniece par premjeru, Daudze par spīkeru utt.), ja tā sakombinēsies, tad gan tu redzēsi velnu! Jo abām jenotkundzītēm valodiņa burbulē kā Gaujas straumīte. Kuru vairāk gribi par prezidenšu - Solču vai Sandriņu? :D:D:D
17.februāris 2015, 12:34 | links

No rīta paskatījos interviju ar prezi. Ak dies,viņš tak nespēj vairs vārdus sakarīgi salikt kopā!!Bet izskatās,ka taisās uz 2.termiņu!!! Kas viņš tiešām nesaprot,ka jāmet miers,kamēr nav galīgi valsti apkaunojis?

raihs, 17.februāris 2015, 12:04

Kas ir pie varas pieradis, tas tik viegli no tām privilēģijām negrib atkāpt.. Un kur nu vēl ar nokārtu degunu :)) .. "Tu taču zini, kas es esmu!?.." :))
17.februāris 2015, 12:26 | links

No rīta paskatījos interviju ar prezi. Ak dies,viņš tak nespēj vairs vārdus sakarīgi salikt kopā!!Bet izskatās,ka taisās uz 2.termiņu!!! Kas viņš tiešām nesaprot,ka jāmet miers,kamēr nav galīgi valsti apkaunojis?
17.februāris 2015, 12:04 | links

Izmērīju ,diez cik 'slīpa' nav,ta jau laikam nederēs...:)
17.februāris 2015, 10:35 | links

:) Raiham atkal kaut kādi 'musoni' rādās,kas tie tādi vispār ir? Vispār ieinteresēji,būs laikam šamiem iesniegums jāraksta un jāstājas iekšā! Raih, vai uzņemsiet? :)

Tonis, 17.februāris 2015, 08:45

Nu vispirms jāizmēra pieres leņķis!
17.februāris 2015, 09:45 | links

:) Raiham atkal kaut kādi 'musoni' rādās,kas tie tādi vispār ir? Vispār ieinteresēji,būs laikam šamiem iesniegums jāraksta un jāstājas iekšā! Raih, vai uzņemsiet? :)
17.februāris 2015, 08:45 | links

Āīķi ,kādas sankcijas pret kontiem? :)...,šamam jau labu laiku atpakaļ ar šīs saulītes globālo preduktoru pamatos viss ir vienots un sarunāts...
Uzprasi Raiham...:)

Tonis, 16.februāris 2015, 20:05

Zinot,ka būs gaidāma atbilstoša reakcija uz tavu "globālo masonu sazvērestību atmaskošanu" , tu pārāk bieži sāc izmantot vārdu savienojumu "Uzprasi raiham...:)",lai tādā veidā mīkstinātu nosēšanos. Nav slikts variants,bet ne bezgalīgi:)
16.februāris 2015, 22:51 | links

Āīķi ,kādas sankcijas pret kontiem? :)...,šamam jau labu laiku atpakaļ ar šīs saulītes globālo preduktoru pamatos viss ir vienots un sarunāts...
Uzprasi Raiham...:)
16.februāris 2015, 20:05 | links

Par Putinu - ja pat viņam tā nauda ir - vienam-otram naudaskāram gribētājam rocinas par īsu!
16.februāris 2015, 20:02 | links

Lieliem kuģiem,dziļi ūdeņi...
A kā domājat ,kāpēc šamais pie raudu mūra lūgšanas skaitīja...
16.februāris 2015, 19:58 | links

Состояние Путина оценили в 200 миллиардов долларов! Cik gadiem Latvijas budžetu var nosegt ar to summu?? Kur paliek sankcijas pret kontiem? Grāpstās visu laiku gar sīkumiem ES!
16.februāris 2015, 18:46 | links

Ir pusnakts.. Vai arī te būs miers!?

mjuniors, 15.februāris 2015, 00:26

A kur tu visu laiku biji?
Nokavēji!

Labi, es pie miera, ja kāds te neguļ, tad varat diskutēt.

Domaataajs, 15.februāris 2015, 00:32
Mans lasīja, kas te notiekas :) bet jūs te lab turējās.. Raihs, izsakās ļoti bieži, kā mans domā.. Tāpēc īpaši neiespringstu :)..
Un es uzliek banu uz kād laiku, jeb man tagad ir ramadancs.. :))
Jāpārstāj pasauli skolot. Mans pagaidu secinājums.. Ir darba ļauži un cilvēki, kas spēj pavilkt poliktiku un visu salikt pa plauktiņiem.. Piemēram.. Plēsīgais, izskatās ok darba cilvēks, sirsnīgs, grib lai visiem ok.. Bet tiklīdz iesāk runāt par globālo politiku.... (peklājīg ir paklusēt) tāpēc, saku katram sava vieta un ne visiem to saprast, kurš ir marionete un kurš dzīvo, kā vēlas..

mjuniors, 15.februāris 2015, 00:40

Paldies par labiem vardiem ;)

Bet vai tad naids obligati jakurina , man šķiet ļaunuma pasaule jau tapat pietiek .
15.februāris 2015, 20:28 | links

plēsīgais, ir gadījies saskarties arī ar smago lauku ikdienu, pēc smagas darba dienas 1- nos naktī neviens teļuku , datoru neskatās:)

usis, 15.februāris 2015, 01:06

LABVAKAR

USIS izskatas ka busi saticis pirmo zemnieku kas intresejas par to kas pasaule notiek :)
15.februāris 2015, 20:22 | links

Urmaas speciāli Tev, tikai tēma laikam nepareizā http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/547908-policija_plano_ieviest_kaiminu_drosibas_programmu
15.februāris 2015, 15:28 | links

15.februāris 2015, 13:30 | links

plēsīgais, ir gadījies saskarties arī ar smago lauku ikdienu, pēc smagas darba dienas 1- nos naktī neviens teļuku , datoru neskatās:)
15.februāris 2015, 01:06 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager