Mjuniors.
Tu kādreiz uz copi arī aizbrauc ,vai tik tā, gudri paļarkstēt gribās...:)))
Tu kādreiz uz copi arī aizbrauc ,vai tik tā, gudri paļarkstēt gribās...:)))
11.februāris 2015, 20:33 | links
Man vienīgajam tā liekas vai kā, bet putlers bildēs izskatās tāds nevesels!? vai arī slikti guļ!?
mjuniors, 11.februāris 2015, 20:17
Kaut kad runāja par botoksa injekcijām ko šis veicis, tjipa lai jaunāks izskatītos.
Domaataajs, 11.februāris 2015, 20:23
Mjuniors,
tev tādu atbildības slodzi izturēt,pavisam bāls paliksi...
Tonis, 11.februāris 2015, 20:21
Man vienīgajam tā liekas vai kā, bet putlers bildēs izskatās tāds nevesels!? vai arī slikti guļ!?
Raihs, jā. Nevis pašiem izlīst no sūdu bedres un kļūt tādiem kā citi un dzīvot labāk, bet gan ievilkt visus savā sūdu bedrē un pataisīt tādus kā paši un dzīvot tā kā dzīvojuši.
Domaataajs, 11.februāris 2015, 20:04
Var saprast pat ādolfu-galu galā ir jāatzīst,ka vācieši ir pārāka tauta,ja vērtē pēc zinātnes un tehnikas sasniegumiem, pēc ģeniālo rakstnieku un dzejnieku skaita. Neviena cita tauta pasaulē,domāju,ar tāda apjoma sasniegumiem palielities tā kā nevarētu(ja nu vēl angļi). Ok-ādolfs to saprot un izdomā,ka vajag visus pārējos ""tupos"" paverdzināt un konkurentus(žīdus) vispār iznīdēt. TE RODAS JAUTĀJUMS-A KO GRIB NODZĒRUŠIES,DEĢENERĒJUŠIES KRIEVI? Tauta,kas nekad neko neražo un nekad nav izgudrojusi(izņemot aparātiņus,kā pizģīt elektrību)???
raihs, 11.februāris 2015, 20:12
Raihs, jā. Nevis pašiem izlīst no sūdu bedres un kļūt tādiem kā citi un dzīvot labāk, bet gan ievilkt visus savā sūdu bedrē un pataisīt tādus kā paši un dzīvot tā kā dzīvojuši.
Domaataajs, 11.februāris 2015, 20:04