Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Nu šis eksprezidentes prātojums ir prostas daudz maz domājošas mājsaimnieces līmenī...Tas tik attīstīs spriedzi un vairos problēmas...
11.februāris 2015, 17:31 | links

VVF nav filozofe, viņa ir psiholoģe.
11.februāris 2015, 17:30 | links

Manām ausīm VVF teksti ir tīkamākie no visas politiķu elites.. Jeb, viņai nav PSRS domāšana, kas mūsu kritizētajiem ir noteikti asinīs un pretīgi riebīgs liekas ko viņa sludina!?.. :)) Kaut vai šis raksts..
http://apollo.tvnet.lv/zinas/vike-freiberga-norada-kas-butu-jadara-lai-beigtos-kars-ukraina/682131
11.februāris 2015, 17:23 | links

Lapsam ar Sorosiešiem nav nekāda sakara?
11.februāris 2015, 17:15 | links

Lato pazīstu un cienu, baška kā Bigbens. Lapsa ir godīgs, kukuļus neņemtu, kaut badā sprāgtu, viņš ir baisi principiāls. Kopā vienā kantorī nav iznācis strādāt, bet pazīstu, protams, un vismaz gadiņus desmit. Tā Latvija jau maziņa.
11.februāris 2015, 17:09 | links

Nē, es vienkārši viņu neciešu. Saproti, divdesmit gadi žurnālistikā pieradina cilvēkus pētīt un atšifrēt. Esmu pats bijis no neatkarības censoņu pionieriem (kopš 1987. gada VAK, tad vēl nebija ne LNNK, ne LTF), riebjas gvelzoņas un zaglēni. Visu tos lielākos činus pazīstu personiski, esmu daudzkārt intervējis. Piemēram, Šķēle, kamēr viņu pirmoreiz neatšuva un nenometa nost un viņš neuztaisīja savu partiju, bija pat ļoti o.k. Iespējams, labākais premjers (tikai pirmoreiz un, protams, ar kļūdām), kas te bijis, jo pārējie tikai verkšķ, bet viņš (pēc Krievijas krīzes, kad bija pilnīga žopa!) vienā mirklī uztaisīja bezdeficīta budžetu un ar tiem deputātiem nemaz ne par ko nerunāja. Tos divus pēdējos sasaukumus (tikai jaunos - zatlerēnus un vislatviešus) nepazīstu personiski, tā jau "pa lielam" ir skaidrs, kurš no viņiem ar ko elpo. Man vienkārši drausmi piegriezās tas pārspīlētais Vairas kults, turklāt tas bija būvēts uz pilnīgiem meliem. Neciešu kultus, arī krievu laikos spļāvu acīs dažiem idiotiņiem (vairāk vai mazāk saprāta robežās).
11.februāris 2015, 17:06 | links

Man par VVF atkal ir cits info, šī esot pat filosofijas grāmatas izdevusi!?
11.februāris 2015, 17:05 | links

Ar ko tad Islandes pikša atšķiras no Norvēģijas pikšas?
11.februāris 2015, 17:03 | links

Ko es par to Lapsu varu daudz teikt.. Nepazīstu viņu utt.. Un noteikti arī nēesmu cienīgs viņa sludinātājs gan noliedzējs.. Bet visam tam pāri.. Kam tāda vāvuļošana vispār der!? Ir kādi iesēdināti cietumā!? Un kur ir reāls segums tam visam.. Mans pa gabalu nezin to īsto ķēki kā tur patiesībā ir, tāpēc tāds Lapsa var dzejot jebko.. Ja tik labi sanāk. :) Un ar ir dīvaini, jeb pārcilvēcīgi, ja viens tāds cilvēks var pa visām lietām dzejot un visu zināt patiesību.. Bet ir kādi reāli rezultāti!? Es nezinu, bet man viņš jau izklausās pēc viena varoņa pasakā.. Kur mežā sakāra kokos pīrāgus.. Un tantuku iznesa cauri, šī aizskrien uz ciematu un par to visiem pastāsta..
Pietiek.com sākumā likās interesanta lapa.. bet jo ilgāk palasīju bezgalīgais stāsts sazvērestībam.. Mani neuzrunāja, atgādina dzelteno presi..
p.s. Nekā personīg Andreiko, tik vienkārši turos pie principa, kas der visam tas neder nekam :)))
11.februāris 2015, 17:03 | links

Būs vien jāiztiek ar veikala zivīm.. :)

mjuniors, 11.februāris 2015, 13:05

kā tad... es vakar biju tā nogribējies pēc salakām, ka uz tirgu aizgāju... mhm, i smakas nebija...da vispār nekādu normālu zivju nebija...neiešu tak saldētās pirkt. atnācu mājās atkausēju savējo ķerto heku...

daddy_j, 11.februāris 2015, 13:29

Es,kad man sagribas zivi,bet savas nav(un savas man nav bieži), pērku Islandes pikšu. Neciešami dārga,bet izcili garšīga. Iesaku kaut kad pamēģināt,kad nav savas zivs. Tikai ar to cepšanu baigi uzmanīgi-ja pārcep.tad paliek sausa. Pa vienai reizītei no katras puses,un gatavs
11.februāris 2015, 17:00 | links

andreiko
Klau,Tev ar to Vairu kaut kas personisks,ne?:)
11.februāris 2015, 16:56 | links

kā tad... es vakar biju tā nogribējies pēc salakām, ka uz tirgu aizgāju... mhm, i smakas nebija...da vispār nekādu normālu zivju nebija...neiešu tak saldētās pirkt. atnācu mājās atkausēju savējo ķerto heku...

daddy_j, 11.februāris 2015, 13:29

Savs heks.. njam, apcep un burkānu marinādē.. kas var būt labāks.. apskaužu un labu apetīt!:))
11.februāris 2015, 16:54 | links

Vairiņa nodibināja uzņēmumu "VVF Consulting", kompāniju, kas it kā sniedz konsultācijas starptautisko attiecību, diplomātijas, zinātnes politikas un sarunu risināšanas jautājumos. Un izlēma piedalīties Liepājas domes konkursā "Par pašvaldības īstenotās attīstības politikas analīzi". Un vinnēja, jo piedāvāja trīskārt mazāku summu (16 900 Ls laikam) nekā konkurenti. Pētījums tiešām bija jāveic nopietns, apjomīgs un pamatīgs. Vaira iesniedza ... 13 lappuses garu sacerējumu sliktā latviešu valodā ar vidusskolēna cienīgiem padomiem. Debīli padomi, cita starpā tika ieteikts "sakopt un izmantot tādu pilsētas dabisko dotumu kā dzejnieku apdziedātais vējš".
No tā brīža parādījās jauns aforisms - sakopt vēju. Par visu un arī pārējo varat izlasīt paši L.Lapsas grāmatā:
http://www.grabeklis.lv/dl/vairas_virtuve.pdf

Ja Lato nebūtu pilnīga taisnība, viņš sen būtu notiesāts pagrabā un bez dunguriņiem uz dibena.
11.februāris 2015, 16:37 | links

Un, ja kāds vēlas paslavēt madam intelektu, tad lai iemet aci viņas sagatovotajā attīstības koncepcijas pētījumā (pēc prezidentūras), ko šamā par baiso piķi sagatavoja Liepājas domei. Viens ziķerīgs astotklasnieks uzrakstītu daudz labāku, lietderīgāku un bez gramatiskām un filoloģiskām kļūdām. :D
11.februāris 2015, 16:06 | links

mjunior, ne jau es šajā gadījumā rakos, bet Lato. Protams, ka prezidents nedrīkst pārtikt no cūku pupām un kefīra, tikai kaut kur arī ir kāds mērs. Viņas laikā šie izdevumi pieauga n-tās reizes. Vairiņa jau pašā sākumā bija ar pasaules nabas ambīcijām, pirmoreiz runājoties ar premjeru Krastu pirms vēl doma par prezidentu uzplauka (viņa tā kā vēlētos uzņemties tikko izveidotā Latvijas institūta vadību), pieprasījums bija tiešs un konkrēts - dzīvokli, lepnu mašīnu ar šoferi un ministra algu. He, he, madam bija galīgi tupa, toreiz ministri saņēma trīs četras reizes mazāk nekā ierindas deputāti... :D
11.februāris 2015, 16:02 | links

11.februāris 2015, 13:29 | links

Pašlaik atrodos kurzemē, lai man piemaksā, bet te uz ledus nekāpšu.. Žēl to kurzemnieku, ziemu viņi nepazīst :))
11.februāris 2015, 13:05 | links

Ja es pats to nevēlēšos, tad niko no manis nenoslēpsi. :)))
Būtu vlabāk braucis copēt. Tagadiņās zivis ķerās. Un ķerās garšīgās. :))
11.februāris 2015, 12:38 | links

Kā zināms, dubultais mezgls ir drošs un uzticams :))
Acīgs tas "maita"- Urmass.. :)))
11.februāris 2015, 12:33 | links

11:38 2x vienu un to pašu postu ieklabināji. Rociņas trīc, ko a? :))
11.februāris 2015, 12:30 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager