Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Pozitīvs raksts ar netālas nākotnes vīziju..
http://apollo.tvnet.lv/zinas/eksperts-lidz-putina-rezima-beigam-ir-palicis-maz/681408

mjuniors, 5.februāris 2015, 09:27

Otrā pasaules kara beigās, kad krievi bija jau Berlīnē, vienalga bija vācieši kas joprojam ticēja fīreram un Lielvācijas idejai. Tas pats ir šeit. Jautājums ir aktuāls cik % ir patiesībā no šībrīža 85? Es domāju, ka ne jau maz, jo kults tiek kultivēts ne pa jokam. Tad kad cilvēki apjēgs, ka viņu Dievs patiesībā ir ČMO, kam rūp tikai personīgās ambīcijas atjaunot impēriju, nevis tas kā patiesībā attīstas Krievija, tad būs sabrukums un iespējams pilsoņu karš starp ČMO atbalstītājiem un loģiski domajošajiem krieviem. Bet lai līdz tam nonāktu, ir daudz krievu zaldātiņiem jākrīt vai jāpazūd bez vēsts, kā arī daudziem jāpaliek dez darba un iztikas. Pagaidam to visu var mierīgi novelt uz ES un ASV.
5.februāris 2015, 11:46 | links

Pozitīvs raksts ar netālas nākotnes vīziju..
http://apollo.tvnet.lv/zinas/eksperts-lidz-putina-rezima-beigam-ir-palicis-maz/681408
5.februāris 2015, 09:27 | links

Karš 4-ever.. Mans tur neredz galu.. Jo tauta ir paņemta, tagad tik jāturpina iekarot zemi līdz pat Kijevai utt.. Gals būs tikai pēc lielas lielas līķu kaudzes..
5.februāris 2015, 00:37 | links

Dažas dienas mītu makaronu dzimtenē,nu un viesnīcā,protams, daži ru kanāli. Paskatījos rtr-planeta. Nu veči,tas ir vāks-ja es padzīvotu te vēl kādas pāris nedēļas un paskatītos šo kanālu,es taisnā ceļā no Milānas dotos uz Donbasu glābt miermīlīgos iedzīvotājus no ukraiņu huntas!!! Spilgtākais citāts šodien(diezgan precīzs tulkojums): "Ukrainā mēs redzam divu enerģiju pretimstāvēšanu-no vienas puses-Eiropas savienība,NATO,Ukrainas armija,no otras-vienkāršā krievu tauta un krievija. It kā liktos,ka pārspēkam jābūt pirmo pusē-iedomājieties vien-tā taču ir milzīgā Ukrainas valsts,veselas valsts karaspēks! Kādas iespējas,kāds bruņojums! Bet no otras puses-vienkārši puiši,kas pārstāv niecīgu valsts teritoriju,ar niecīgu ieročuklāstu, un viņi uzvar! Ziniet KĀDĒĻ ? Tādēļ,ka viņu pusē ir "voļa" un taisnība!"
5.februāris 2015, 00:15 | links

Abi video lieliski:)

raihs, 4.februāris 2015, 21:41
А это видео вэл лиелискак

Jerob, 4.februāris 2015, 23:05

Reku vēl viens spilgts Valda ieliktā video personāžs-tipisks "haļavščiks"-pie visām krievu nelaimēm vainojams tikai un vienīgi ASV prezidents,kā arī pie tā,ka krievija iekaro Ukrainu, protams...Un nevis pašu stulbums,slinkums un ģenētiski iedzimta agresivitāte
5.februāris 2015, 00:03 | links

Šodien vēl pa LV1 radio kaut kādi nelatviskie runāja, ka lūk neesot dialoga, tikai skaidrojumi kaut kādi par Latvijas valsti, bet viņiem vajagot dialogu. Bļin, man kopš 1991. gada tikai 2 krievi ir pateikuši - runā ar mani latviski, es gribu iemācīties valodu!
Dialoga viņiem nav, vai zini.
Jerob, tas nebija nekas personīgs. Bet ceru, ka saprati ko mēs šeit ar to visu domājam.
4.februāris 2015, 23:40 | links

jerob;kad Kļičko sitās uz ringa zem krievijas karoga tad Viņš bij OK,bet tagad kad Viņš sitās par savu dzimteni viņš pēkšņi ir čmo?
4.februāris 2015, 23:34 | links

Čmo mums ir daudz, arī Rīgas domē viens par mēru tāds strādā! Un valdībā vesels bars!
4.februāris 2015, 23:17 | links

raihs, 4.februāris 2015, 21:41

А это видео вэл лиелискак
4.februāris 2015, 23:05 | links

Apbrīnoju intelektuāļus ,kuri šo herņu meklē,skatās un kopē forumā.

BrunoL, 4.februāris 2015, 21:52

Nu par Buma un Valda intelektu man tā kā šaubu nav,bet par tavējo,ņemot vērā tavus idiotiskos komentārus,ir gan! Kaut gan-arī vairs nav:)
4.februāris 2015, 22:49 | links

Apbrīnoju intelektuāļus ,kuri šo herņu meklē,skatās un kopē forumā.
4.februāris 2015, 21:52 | links

4.februāris 2015, 21:41 | links

4.februāris 2015, 20:51 | links

4.februāris 2015, 18:33 | links

A dolžen rukovoģitj Vovočka!
4.februāris 2015, 18:21 | links

4.februāris 2015, 17:37 | links

http://mspoki.tvnet.lv/izgudrojumi/Atombumba-Riga/740574 ir pa ko padomāt oma ķīmiķe teica ka vis ir iespējams ir pa ko padomāt un lai nesaka ka mums nav savas atombumbas tikai savā zemē ko spridzināt....

Lauritio, 4.februāris 2015, 01:57

Stabilizētāju šai mantai pievieno ar domu, lai būtu noturīgs pret spridzināšanu, bet parsteigumi var būt.
Amonija nitrāts ir viena no sprāgstvielu sastāvdaļām. piemauc klāt dīzeļdegvielu... Labi - neesmu sapieris, neko neesmu teicis!
4.februāris 2015, 11:43 | links

Un micuk, sargā Euro.. ;) Lai būtu viss štokos..

mjuniors, 4.februāris 2015, 01:59

Šodien pēc 10.00 uzmet acis eur kursam. Redzēs kādi brīnumi pavērsies acij, vai arī nepavērsies :D

micuks, 4.februāris 2015, 02:00

Lai kā man tas SC "simpatizētu", bet viņu sen senais pirmsvēlēšanu sauklis man ir aizķēries.. Viss būs labi!!! :)))
4.februāris 2015, 02:08 | links

mjuniors, 4.februāris 2015, 01:59

Šodien pēc 10.00 uzmet acis eur kursam. Redzēs kādi brīnumi pavērsies acij, vai arī nepavērsies :D
4.februāris 2015, 02:00 | links

Piekrītu,pietiek-arrivederci:)

raihs, 4.februāris 2015, 01:56

jojo.. :))
4.februāris 2015, 01:59 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager