Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.

Pa retam jau var, pustundā reizīti :)))..
Ja ir kompānija laba, tad jau viss iet iekšā.. Tikai, kas nāk laukā, lai paliek pie citiem stāstiem.. Reiz ar moku man ar atgadījās gadījums, pārstāju ar viņu draudzēties.. :)

mjuniors, 4.februāris 2015, 00:09
Tad tev jāuzkož vinegrets ar mannā putru. :D

urmaas, 4.februāris 2015, 00:11

Paldies!:DDD man jau tagad palika interesanti :))
4.februāris 2015, 00:14 | links

Neesmu atturībnieks, bet kopš pagājušā gadsimta nevaru sevī iekšā dabūt ne mokku, ne vanatallin, nedz ari allažu ķimeli. Bvē.... :)

urmaas, 4.februāris 2015, 00:09

Izvēlīgs!? tas ir lab, ir raksturs.. Ja ir raksturs, tad līdz galam..?!:D Nav jau nav šitās mantas nr1. Bet tajā pašā laikā norakstīt nevar ar, jo tas organisms ar ir tāds dīvains, laiki mainās un šis ar.. Mans uz baltajiem vispār virsū vairs neskatās.. Patīk izgaršot vairāk..
4.februāris 2015, 00:13 | links

Ja ir kompānija laba, tad jau viss iet iekšā.. Tikai, kas nāk laukā, lai paliek pie citiem stāstiem.. Reiz ar moku man ar atgadījās gadījums, pārstāju ar viņu draudzēties.. :)

mjuniors, 4.februāris 2015, 00:09

Tad tev jāuzkož vinegrets ar mannā putru. :D
4.februāris 2015, 00:11 | links

Pirtī, man vairāk patīk alko liet uz akmeņiem nevis iekšā.. Jo tad nesanāk īsti izbaudīt pirts labumi.. Es nav karstuma cienītājs, ja vēl sāks sildīt papildus no iekšās.. :))
4.februāris 2015, 00:10 | links

Neesmu atturībnieks, bet kopš pagājušā gadsimta nevaru sevī iekšā dabūt ne mokku, ne vanatallin, nedz ari allažu ķimeli. Bvē.... :)
4.februāris 2015, 00:09 | links

4.februāris 2015, 00:09 | links

Pārāk daudz, jūs te par "ēdamo" runājāt, būs jāpaņem bišs. :D

mjuniors, 3.februāris 2015, 23:57

bišs reizēm izrādās do..ja :)
3.februāris 2015, 23:59 | links

Nu nezinu-Vana Tallin ir laba manta-personiski man neko klāt nevajag! Jāatzīst,krietni gaumīgāks par mūsu Mokku...

raihs, 3.februāris 2015, 23:43
Laba jau ir, un ar nevaru iedomāties ar ko kopā jaukt..
A par mokku runājot, šķiet tā ir štelle vairāk domāta, kas ražo šmakalku.. Ar kafiju nomāc rauga smaku utt.. Es nav spečuks.. :))

mjuniors, 3.februāris 2015, 23:51
mokkā tās kafijas reāli daudz-pāris reizes pirtī pamatīgas sirdsklauves dabūju,domāju-laikam vecs palieku,izrādījās nē-moka vainīga:) Bet tas caur jokiem nopietni-moku pirtī- ni-ni...!

raihs, 3.februāris 2015, 23:57

pirtī vispār to neiesaka, ne Mokas ne Talinn, ne kāda citā izskatā
3.februāris 2015, 23:58 | links

Nu nezinu-Vana Tallin ir laba manta-personiski man neko klāt nevajag! Jāatzīst,krietni gaumīgāks par mūsu Mokku...

A par mokku runājot, šķiet tā ir štelle vairāk domāta, kas ražo šmakalku.. Ar kafiju nomāc rauga smaku utt.. Es nav spečuks.. :))

mjuniors, 3.februāris 2015, 23:51

mokkā tās kafijas reāli daudz-pāris reizes pirtī pamatīgas sirdsklauves dabūju,domāju-laikam vecs palieku,izrādījās nē-moka vainīga:) Bet tas caur jokiem nopietni-moku pirtī- ni-ni...!
3.februāris 2015, 23:57 | links

Pārāk daudz, jūs te par "ēdamo" runājāt, būs jāpaņem bišs. :D
3.februāris 2015, 23:57 | links

Tas, laikam saucās nacionālās īpatnības! Ar picu ar saskāros šoruden pie tuvākajiem kaimiņiem Igauņiem.. Tur ar bij sausa un negaršīga pica. Biju pārsteigts, ka pat siera nav (tikai kausētais), kas latviešu picām, manuprat, ir nr1. noteikums.. Tā, ka virtuve laikam vienmēr būs nostaļģija pēc nacionālās virtuves..
Tā, ka, Raih, ej uz McDonald :D varbūt ko pazīstamu sagaršosi ;)

mjuniors, 3.februāris 2015, 23:47
Neticēsi-biju-un arī aizgāju prom...:) Beigās nopirku grappu-nolēmu,ka to arī "ēdīšu":)

raihs, 3.februāris 2015, 23:52

Maķis arī pieskaņots itāļu gaumei.
3.februāris 2015, 23:54 | links

Tas, laikam saucās nacionālās īpatnības! Ar picu ar saskāros šoruden pie tuvākajiem kaimiņiem Igauņiem.. Tur ar bij sausa un negaršīga pica. Biju pārsteigts, ka pat siera nav (tikai kausētais), kas latviešu picām, manuprat, ir nr1. noteikums.. Tā, ka virtuve laikam vienmēr būs nostaļģija pēc nacionālās virtuves..

Neticēsi-biju-un arī aizgāju prom...:) Beigās nopirku grappu-nolēmu,ka to arī "ēdīšu":)

raihs, 3.februāris 2015, 23:52

:))) jāskātās tikai cik laba Tev ir apetīte..
3.februāris 2015, 23:54 | links

3.februāris 2015, 23:52 | links

3.februāris 2015, 23:51 | links

picas būs no pusfabrikātiem,pie mums LV aŗī šur tur esmu tādas manījis, tiesa, gan jau vairākus gadus nevienu neesmu pircis.
3.februāris 2015, 23:47 | links

3.februāris 2015, 23:47 | links

3.februāris 2015, 23:43 | links

Raihs, paskaties kur $ ir pašreiz. Zelts un nafta ir piesaistīti $. Ja tagad $ sāks krist, tad zelts kāps, bet šoreiz starts ir gana augstu, attiecīgi ir lielas izredzes ka sasniegs jaunus maksimumus. Bet tas nebūs nedz, rīt, nedz parīt. Tā ka taviem čomiem ir iespēja nopelnīt, sevišķi ja viņi piepirka klāt tagad kad zelts bija lēts.
Lai gan rīt ir svarīga diena EUR. Redzēs ko veči pielems. Mazums mēs atkal smaidīgi liksim savos makos lašus :D

micuks, 3.februāris 2015, 22:49
Negribu atpakaļ lašus-es speciāli uzšuvu jaunu,lielāku maku!!!

raihs, 3.februāris 2015, 23:09
Mans ar uzšuva jaunu maku!:D tik šodien saplīsa poga.. Nevarēju saprast, naudas par daudz vai poga sūdīg :D..
Bet, ja runājam par karmu.. Tā laikam arī ir, katram savs darbs un sava vieta, izstiepies kā gribi.. Cik nēesu mācijis citu dzīvot, tāpat uzkāpa uz grābekļa.. Tāpat arī pats skrējis apkārt, un viss sāka ievirzīties sliedēs tiklīdz sapratu, kas tad ir īsti mans :)).. tagad viss ir štokos :)) mazliet vana tallin, dikti pasalda, bet cienasts paliek cienasts.. :))

mjuniors, 3.februāris 2015, 23:21

Es savukārt šovakar priecājos par makaroņņiku grappu,tā vienkāršā iemesla dēļ,ka "Morgan Black Spiced" Milānas veikalos nava:) Skaudībai ne mazākā iemesla nav,jo te ir pretīgāk aukstāks,nekā pie mums-slapjš sniegs un vējs,un ap 0 grādu...Ja nu vienīgi grappa-tā ir laba! Un 6EUR par 0,7l pudeli!!!
P.S.Bet pirmais vērojums-kādus viņi sūdus rij-es nevienu normālu ēstuvi neesmu redzējis-vienas vienīgas pretīgas sausas picas,un kruasānu piparbodītes.Citu variantu vienkārši nav! Picas sausas un no skata neēdamas,nezinu,kurš nosaucis picu par itāļu nac ēdienu!!! Pat pie mums nebaudāmā Čili pica šķiet kā prezents no šefpavāra:)
3.februāris 2015, 23:40 | links

MJuniors. Ar ko Tu to vaņu iekšā dabon? :)

urmaas, 3.februāris 2015, 23:30

Tikai tīrā veida :/.. Daudz jau ne, pāris glāzītes:D.. Vairāk bistami, kā nekā pilnmēness . :)))
3.februāris 2015, 23:33 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager