MJuniors. Ar ko Tu to vaņu iekšā dabon? :)
3.februāris 2015, 23:30 | links
Raihs, paskaties kur $ ir pašreiz. Zelts un nafta ir piesaistīti $. Ja tagad $ sāks krist, tad zelts kāps, bet šoreiz starts ir gana augstu, attiecīgi ir lielas izredzes ka sasniegs jaunus maksimumus. Bet tas nebūs nedz, rīt, nedz parīt. Tā ka taviem čomiem ir iespēja nopelnīt, sevišķi ja viņi piepirka klāt tagad kad zelts bija lēts.
Lai gan rīt ir svarīga diena EUR. Redzēs ko veči pielems. Mazums mēs atkal smaidīgi liksim savos makos lašus :D
micuks, 3.februāris 2015, 22:49
Negribu atpakaļ lašus-es speciāli uzšuvu jaunu,lielāku maku!!!
raihs, 3.februāris 2015, 23:09
Raihs, paskaties kur $ ir pašreiz. Zelts un nafta ir piesaistīti $. Ja tagad $ sāks krist, tad zelts kāps, bet šoreiz starts ir gana augstu, attiecīgi ir lielas izredzes ka sasniegs jaunus maksimumus. Bet tas nebūs nedz, rīt, nedz parīt. Tā ka taviem čomiem ir iespēja nopelnīt, sevišķi ja viņi piepirka klāt tagad kad zelts bija lēts.
Lai gan rīt ir svarīga diena EUR. Redzēs ko veči pielems. Mazums mēs atkal smaidīgi liksim savos makos lašus :D
micuks, 3.februāris 2015, 22:49
[quote=391962
Ko Tu domā ar Ag? Tak ne Au..?
V.S.O.P., 3.februāris 2015, 20:27
Mans ar līda gan e-komercijā, gan nekustamajos, bet atgriezās kā parasti pie sabiedrisko pakalpojumu servisa-tā jau ir karma...:)))
Copmann, 3.februāris 2015, 20:16
Sabiedrisko pakalpojumu serviss-izklausās kā ielu operators!?
raihs, 3.februāris 2015, 20:23
:DDD
Nē, piegāde, vecīt ;)
Copmann, 3.februāris 2015, 20:25
"GVD Baltija"?:)
raihs, 3.februāris 2015, 20:28
Raihs, būs Ag augšā, būs. Viss ir tikai laika jautājums. Protams pēc klasikas būtu jābūt straujam cenu kritumam lai izsistu spekulantu stopus un tad mierīgi var arī skriet kalniņā.
micuks, 2.februāris 2015, 22:23
Nē,ar Ag es domāju Ag:) Ar to jau ar parasti brīnumu lietas notiek kopā ar Au. Dažus gadus atpakaļ Soross TĀĀDUS brīnumus ar Ag sastrādāja,ka parastajiem lietotājiem nervi pagalam vēl šobaltdien...!
raihs, 3.februāris 2015, 20:31
Raihs, būs Ag augšā, būs. Viss ir tikai laika jautājums. Protams pēc klasikas būtu jābūt straujam cenu kritumam lai izsistu spekulantu stopus un tad mierīgi var arī skriet kalniņā.
Mans ar līda gan e-komercijā, gan nekustamajos, bet atgriezās kā parasti pie sabiedrisko pakalpojumu servisa-tā jau ir karma...:)))
:DDD
Nē, piegāde, vecīt ;)
Copmann, 3.februāris 2015, 20:25
Investīcijas zeltā ir stabilākais kapitāla uzkrāšanas veids, kuru raksturo tā vērtība un kapitāla pirktspēja. Vēsturiski daudzi veiksmīgi uzņēmēji un vnk bagātas personas, kas zeltā guldīja savu kapitāla daļu, spēja pārdzīvot pasaules un vietējā mēroga finanšu katastrofas.
Intersanta štelle.
Cik liels zelta fonds Latvijai varētu būt?
Copmann, 3.februāris 2015, 08:05
Nezinu,varbūt arī stabils,bet ne vienmēr efektīgs. Man te paziņa pirms dažiem gadiem pirka,pirka...nu un kas sanāca? Vēl tagad zelta cena nav tāda,lai dabūtu atpakaļ savu ieguldīto naudu. Tad ta nu gan bizness:) Bet ja nu trāpa uz kāpumu,tad tīri ok variants. Bet es neriskētu- labāk ieguldu savā darbā-stabilāk un saprotamāk.
Tā jau ir, tāpēc jau investīcijas zeltā sauc par "miera ostu"-it kā nekas īpašs nenotiek, bet potenciālu "briesmu" laikā iespējams būs glābējs.
Lai ar investīcijām nodarbojas profesionāli brokeri un tie, kas to izprot, labāk attīstīties pašam un guldīt savā lauciņā-vismaz zinu, uz ko eju.
raihs, 3.februāris 2015, 18:20
Investīcijas zeltā ir stabilākais kapitāla uzkrāšanas veids, kuru raksturo tā vērtība un kapitāla pirktspēja. Vēsturiski daudzi veiksmīgi uzņēmēji un vnk bagātas personas, kas zeltā guldīja savu kapitāla daļu, spēja pārdzīvot pasaules un vietējā mēroga finanšu katastrofas.
Intersanta štelle.
Cik liels zelta fonds Latvijai varētu būt?
Copmann, 3.februāris 2015, 08:05
http://nra.lv/latvija/88692-latvija-atdos-dalu-sava-zelta-eirozonai.htm
Brusis, 3.februāris 2015, 17:07