Šogad ja nemaldos būs Baltkrievijā prezidenta vēlēšanas... tad jau ilgi jāgaida nebūs jo augsne jau laicīgi jāgatavo lai būtu kur jauno sēklu dēstīt ... DDDD
28.janvāris 2015, 18:14 | links
Putlera banda nolēmusi Lukašenko nomainīt pret sev tīkamu valdnieku Baltkrievijā jo šamais par daudz skatās rietumu un Ukrainas virzienā
valdiszarins, 28.janvāris 2015, 17:28
Nu ko Grieķi pēc vēlēšanām lūr rusijas virzienā nu vismaz atbalstītāju pulkā jo jaunais premjers jau asi kritizē sankcijas
valdiszarins, 28.janvāris 2015, 11:50
Jā,Skandināvijā ir prakse nekausēt ledu ar sāli vai apstrādāt ar citu pretslīdes materiālu,bet ceļi uzturēti un tīrīti.Grēderim speciāla lāpsta iedzen ledū daudz mazas garenvirziena gropes. Sāli atturas kaisīt divu iemeslu dēļ:
1.Dzīvnieki.Ziemeļos daudz aļņu un tie nāk uzēst sāli.Līdz ar to daudz ceļu satiksmes negadījumu.
2.Ekoloģija.
BrunoL, 27.janvāris 2015, 23:17
Urmaas, esmu dzirdējis stāstus par to kā autovadītāja apliecības ''piešķīra". Vietām deva pa labi pa kreisi, varēja jebkuru kategoriju dabūt bez problēmām.
micuks, 27.janvāris 2015, 22:20
Nu nezinu gan, man bija pus gadu auto skolā jāmācās lai tiktu pie BC kategorijas , tīsi auto Gaz Zil un Maz bija jāpārzin līdz pēdējai skūvītei...satiksmes noteikumi bij pupu mizas salīdzinot ar uzbūvi tas ir teoriju...
valdiszarins, 27.janvāris 2015, 22:39
Urmaas, esmu dzirdējis stāstus par to kā autovadītāja apliecības ''piešķīra". Vietām deva pa labi pa kreisi, varēja jebkuru kategoriju dabūt bez problēmām.
micuks, 27.janvāris 2015, 22:20