Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Mirtin.
Ja viens portāls uzrakstīs, ka pagājušajā diennaktī Latvijā bijušas 10 avārijas, bet otrs - Pie Mazpisānu pagrieziena asiņaina avārija ar 10līķiem.
Mirtins
Ir viens BET. Šo informāciju var pasniegt dažādi.
Objektīvi un tendenciozi.
1.Pagājušajā naktī pie Mazpisānu pagrieziena notika 10 avārijas ar 10 bojāgājušajiem.
2. Pagājušajā naktī pie Mazpisānu pagrieziena, ceļu uzturētāju nolaidības rezultātā,uz apledojuša ceļa,notika 10 smagas avārijas ar 10 bojāgājušajiem.
3. Pagājušajā naktī pie Mazpisānu pagrieziena, apgrūtināts braukšanas apstākļos,auto vadītāji neizvēlējās pareizu braukšanas ātrumu un distanci,kā rezultātā notika 10 smagas auto avārijas ar 10 bojāgājušajiem.
Kur patiesība?
27.janvāris 2015, 09:52 | links

stirlitz - ja tev nav sajēgas par to, kā strādā mediji, tad vizmas neļerkšķi.

Brīvpiejeas portāli - tobiš visi Delfi, TVneti un jebkurš avīžu ziņu portāls, kas piedāvā ziņas visiem par brīvu, ir tendēti uz skandāliem, jo citādi neviens viņus nelasīs. Tas ir jāsaprot visiem patērētājiem.

Ja viens portāls uzrakstīs, ka pagājušajā diennaktī Latvijā bijušas 10 avārijas, bet otrs - Pie Mazpisānu pagrieziena asiņaina avārija ar 10 līķiem, loģiski, ka jūs visi lasīsiet otro. Līdz ar to tā lavīna veidojas. Piemēram Delfiem ir redakcijā lielais ekrāns, kurā var redzēt kā pieaug klikšķu skaits - tobiš, katrs klikšķis uz ziņas tiek uzskaitīts un parādīts grafiski.

Logiski, ka viņi vis strādā pie tā, lai audzētu klikšķu skaitu. Tas ir jāsaprot un informācija jāfiltrē.

Tas, ka no kādiem ziņu portāliem, ātri varētu pazust ziņas, kas nav valdībai labvēlīgas ir meli. Muļķības, kuras producē dunduki.

Šobrīd vienīgais daudz maz valdībai, vai pareizāk Vienotībai pietuvinātais info kanāls ir žurnāls "IR". "Neatkarīgā" un "Diena" ir Zaļzemnieciski orientēta, bet tikai tik daudz, lai nekritizētu Lembergu, kurš tur ir saimnieks.

Arī neviens cits medijs nav valdības pakļautībā - arī LTV, LR un LSM. Personiski pazīstu cilvēkus kas tur strādā un varu ar 99% pārliecību teikt, ka nav neviena cilvēka valdībā, kurš spētu piezvanīt uz kādu no šiem medijiem un pateikt, ka jāizņem laukā kāda informācija.

Tā ka nevajag pļūtīt!!!

Pašlaik pasaulē notiek propagandas karš. Tas ko rāda Krievijas kanāli ir normāla cilvēka smadzenēm nesaprotams. Taču kā izrādās vate to ēd lieliem kumosiem un ne tikai Krievijā, bet arī Latvijā, un ne tikai krievi, bet arī latvieši. Tiek gatavota augsne... kam... ceru nekad to neuzzināšu.
27.janvāris 2015, 09:06 | links

Grieķi ir par Krieviju ja kas... tagad ienīdīsim arī grieķus? :)))) ir valstiņas - sētiņas un lielvalstis, kuras dala pasauli - ne Ukraina, ne Latvija nepieder pie lielvalstu kategorijas...mūsū vienīgais glābiņš ir skandināvi un Hanzas savienības veidojums - tie ir vienīgie cilvēki, kuri sapratīs mūs...
26.janvāris 2015, 23:38 | links

cik var cepties, nesaprotu... loģiski domājošam cilvēkam sen jau dalektu, ka visi mediji melo, bet Jūs ticat vienam, pēc otram, tagad vienai pusei, pēc tam citai... cilvēki miļie - Jums rakstīs un stāstīs dajebko, lai Jūs celtu viņu reitingu un skatītos reklāmu. pavērojiet, cik ātri dažreiz pazūd aldībai nelabvēlīgas ziņas, no it kā 100% ticamiem ziņu portāliem :D))))
26.janvāris 2015, 23:32 | links

It kā vajadzētu pie jokiem,bet, pēc skarbās realitātes der arī šeit

-Allo,baza?Ja našķot saraja!
-Tut raketnaja baza,vi ņe tuda popaļi!
-Eta vi,bļ-ģ,ņe tuda popaļi.....
26.janvāris 2015, 22:50 | links

26.janvāris 2015, 19:44 | links

A ko Grieķija. Veči malači, māk apgūt ES līdzekļus. Mums būtu no viņiem jāpamācās kā jārikojas. ES vēl nejuks. Pārāk maza tā Grieķija, tikai 11 ljimoni iedzīvotāju. Sliktākajā gadījumā izslēgs viņus no ES un aizmirsīs.
micuks, 25.janvāris 2015, 23:10

Un cik miljardi € jau ir iedoti tiem Grieķiem? Ja Latvijai uz vienu iedzīvotāju sadalot tik iedotu-te Šveices līmenī varētu dzīvot.Jā,jau tā nauda aizietu tautas vajadzībām.Tā jau aizplūst "pareizajās"rokās!!
26.janvāris 2015, 09:17 | links

Nopublicēts kremļa troļļu saraksts Tā aka varētu tur būt arī jūsu paziņas Vienu zariņu /trolli jau atradu :)
http://elise.com.ua/?p=76755
26.janvāris 2015, 08:51 | links

Grieķijā no sākuma ir jāizveido valdība. Ja kreisajiem tas nesanāks, tad viss būs pa vecam. Ja sanāks, tad varianti vairāki. Var atkal atgriezties pie vecās naudas un ieslēgt drukājamo mašīnu. Var vecči tomēr draudzēties ar eiropu un ievērot smagos taupības pasākumus. Galvenais jau ir tikt beņķos, un solījumus var mierīgi aizmirst.
26.janvāris 2015, 00:32 | links

mans vidējais puika pie šamiem pusgadu vienā salā viesmīcā piehaltūrēja, esot tie grieķi slaisti, smirdīgi un tupi, pat bārā strādājot šamie pie naudas netiek,jāmāca - tā kā Eiropai savu naudiņu atpakaļ neredzēt, vairāk arī nedos-tapēc arī abas puses piktojas:)
26.janvāris 2015, 00:12 | links

Nekā tur nav ar to Grieķiju, cilvēki pieraduši pie "treknajiem gadiem" ,kopš iestāšanās ES. Sūdi ,ka vairs tā nevarēs šķērdēties , kā šamie ir raduši, jo aizdevēji un ES vēlās kaut biku caurspīdīgāku stikliņu... Pārējais- mentalitāte.

skutans, 25.janvāris 2015, 23:51

Tas tik tā no virspuses skatoties....viņiem tā ietekme nāk no senas pagātnes....
26.janvāris 2015, 00:03 | links

Nekā tur nav ar to Grieķiju, cilvēki pieraduši pie "treknajiem gadiem" ,kopš iestāšanās ES. Sūdi ,ka vairs tā nevarēs šķērdēties , kā šamie ir raduši, jo aizdevēji un ES vēlās kaut biku caurspīdīgāku stikliņu... Pārējais- mentalitāte.
25.janvāris 2015, 23:51 | links

A ko Grieķija. Veči malači, māk apgūt ES līdzekļus. Mums būtu no viņiem jāpamācās kā jārikojas. ES vēl nejuks. Pārāk maza tā Grieķija, tikai 11 ljimoni iedzīvotāju. Sliktākajā gadījumā izslēgs viņus no ES un aizmirsīs.

Grieķiem ES ir sava teikšana neba viņiem par skaistiem deguniem lielākie maksājumi un vēl auklējas....tur ir kas vairāk
25.janvāris 2015, 23:21 | links

Pofig kā izskatās, bet ieraut nāsīs kādu lielu čupiņu ar EUR tas ir feini :D
25.janvāris 2015, 23:16 | links

Nu nē-to nu gan nav jāmācās. Nožēlojami no malas izskatās...
25.janvāris 2015, 23:11 | links

Īstenībā ir ļoti vienkāršs veids,kā noteikt,vai notikušais ir kas labs vai slikts -tikai jāieslēdz kāds vates batonēšanas kanāls un jāpklausās,ko šie saka-ja priecājas,tātad tas nav labi civilizētajai pasaulei. Un šodien šie visos kanālos gavilējot....
25.janvāris 2015, 23:10 | links

25.janvāris 2015, 23:10 | links

Nu ko-parunāsim par grieķiju?

raihs, 25.janvāris 2015, 22:26

Tas varētu būt sākums ES jukšanai
25.janvāris 2015, 22:48 | links

Jā,plēsīgais-ar tevi mēs tiešām par grieķiju nerunāsim:))
25.janvāris 2015, 22:43 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager