Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
labvakar :)

Nea - nerunasim par Grieķiju :(

labak par meičam , folšiem un maksligiem mesliem ;)
25.janvāris 2015, 22:35 | links

Nu ko-parunāsim par grieķiju?
25.janvāris 2015, 22:26 | links

Interesanti, kāpēc šitais čalis vēl ir dzīvs, Tas nav viņa pirmais paziņojums par tēmu.

http://apollo.tvnet.lv/zinas/terorists-atzist-ka-krimas-deputati-pern-uz-balsojumu-sadziti/680213
25.janvāris 2015, 17:47 | links

http://youtu.be/GAh96uY_Xtc
25.janvāris 2015, 15:15 | links

http://youtu.be/S1FpBygZR7s
25.janvāris 2015, 15:09 | links

Latvijā cik dzirdēts tik, 100 pamuļķu, pārējie visi gudri:)
24.janvāris 2015, 21:37 | links

Protams, kiberkarš.. tāds pats kā i Ukrainā.. Un kā redzi nemaz nevajag miljonus, lai notiktu karš.. Ap 10 000 pamuļķu un viss notiek.. Un ko dara 40 miljoni iedzīvotāji!? Latvijā cik vajag!? 1000..
24.janvāris 2015, 21:18 | links

mjuniors- nedomāju ka tieši ar armiju kaimiņs darīs, ātrāk ar vietējo rokām, kas atbalsta, lai pierādītu kā eiropas valsts apspiež vietējos iedzīvotājus, kas cīnās par savām tiesībām, mums ir Nils, kas piebalsos un vesels bars tādu aktīvistu, arī kas pārstāv valsti eiropā.
24.janvāris 2015, 21:15 | links

Karā vienmēr zaudē parastais cilvēks, bet mums jau jāsāk somas krāmēt, nāksies pret lāci stāties, cilvēkiem jau smadzenes izskaloja , domāju ka kaimiņš neatstās mūsus valsti bez savas maigās uzmanības.

Malikis2011, 24.janvāris 2015, 21:06

Uzmanības trūkums :)) Tādu lietu ir daudz, augsni gatavo neārtraukti.. Mēs jau esam sliktie! Gobzonam uzprasi.. Šis, lai cienītu mūsu likumu, vecgadā apdzied.. Un tādu ir pilns.. Arī paši latvieši viens otru noliek.. Kā lai mēs pastāvam, ja nav kopējās vērtību.. http://www.delfi.lv/news/national/politics/krievijas-arlietu-ministrija-apsudz-latviju-krievvalodigo-diskriminacija.d?id=45494708
24.janvāris 2015, 21:14 | links

Muļķības Umass.. 9.maijā ir uzvaras diena! Laikam pamaz tajā kalendārā atzīmejamo dienu.. Dzert ir plicis laikam tā truli ap sirdi.. Bet šādi jau būs prazņik..
Bet, ja tā pa nopietno.. Uzvarētaju tur tiešam nebūs.. Tikai asinskāres apmierinājums.. Patika nogalināt.. Citād to nespēju izskaidrot.. Jo tur taču cilvēku iedzīve viss tiks izpostīts.. un lai to visu atjaunotu cik gadi jāpaiet.. Cilvēka dzīve!? Protams, cik nu tur dzīvi būs palikuši.. Mani vairāk uztrauc tas, ka mēs ir nākamie.. Esmu pārliecināts par visiem 1000%.. Ukrainā ir 40 miljoni iedzīvotāji.. Baltijā 6 miljoni ar piemaisījumu.. Ja jau tagad atbalsta asins karu, kas ir mēs!? Deserts! ES un ASV ir tie sliktie, kāpēc mums krieviem slikti iet.. Mēs esam vareni!
Eh, sūdi būs! :))
24.janvāris 2015, 21:09 | links

Karā vienmēr zaudē parastais cilvēks, bet mums jau jāsāk somas krāmēt, nāksies pret lāci stāties, cilvēkiem jau smadzenes izskaloja , domāju ka kaimiņš neatstās mūsus valsti bez savas maigās uzmanības.
24.janvāris 2015, 21:06 | links

Mjuniors. Tajā karā uzvarštāju nebūs.
24.janvāris 2015, 20:58 | links

Nu, ko.. Laika jautājums!? Karš mariapole, Rumānija utt..
24.janvāris 2015, 20:49 | links

Raih,tur bija Gold Spiced.Es vēl labu brīdi domāju,pirkt vai nē.Biju te Tavas slavas dziesmas saklausījies.Black bija parastais un Gold Spiced.
24.janvāris 2015, 00:15 | links

Usi- Tu domā šito!?:D
24.janvāris 2015, 00:03 | links

ar recepti pa īsu, visu izsķir detaļas:)
tuvojas dežūras beigas, kur mana kola ?
23.janvāris 2015, 23:54 | links

Saka valūtas devalvācijā utt indikatori ir m..kas un alko.. Tā, ka tas būs mans zelts un norēķina valūta..:))
Usi, kad būs manta receptes studijā!:))
23.janvāris 2015, 23:45 | links

mjunior, a tu lieko , nu to ko pats nevari , un kas paliks pāri , kad manu daļu atdosi, noroc kautkur zem upeņkŗūma, kad sīkie paaugsies nejauši , tā starp citu pasaki, redzēsi kādu svētdienas rītu būs svaigi uzrakts dārzs:)
Mēs jautrā kompānijā savulaik tā Siguldā vienam dakterim pārsteigumu uztaisījām, bija varen gards ķirsītis lielpudelē dēla kāzām ieracies, kas interesanti- nav precējies vēl šobaltdien, arī ārlietu eksperts:)
23.janvāris 2015, 23:38 | links

Pēc gada dzeršanas Cauri būs- tiešā un apgrieztā nozīmē! :D
23.janvāris 2015, 23:35 | links

Ok,vīri-es TURN OFF-iešu pavazāties pa Vecrīgu:)
23.janvāris 2015, 23:34 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager