Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Es tik skatos,ka jau kuro dienu Dūņezers un Lilaste netur krunku,viena poļitika copmaņiem tagadiņ prātā...:))
16.janvāris 2015, 21:51 | links

Sadaļa ir par politiku, un politika aptver visu:)
Rubiks taču kādreiz vimbas ķēra Bauskā aizliegtā zonā.
16.janvāris 2015, 21:48 | links

Bļin ,šis vair nav copmaņu forums,bet politiski -reliģiozo zinīšu klubiņš! :)

Tonis, 16.janvāris 2015, 21:46

Kad netiec copēt, pie paša velna gatavi piesieties:))
16.janvāris 2015, 21:47 | links

Bļin ,šis vair nav copmaņu forums,bet politiski -reliģiozo zinīšu klubiņš! :)
16.janvāris 2015, 21:46 | links

Esmu dzirdējis, ka Bībele ir pārtaisīta. Vai un cik daudz - neņemos spriest. Esmu to arī palasījis (Vācijas teologu iesvētītu). Nu šur tur tā jokaini ir, nesakrīt ar Dieva baušļiem. Nu varbūt ja tā nopietni pastudētu, varbūt, ka sakristu.
16.janvāris 2015, 21:44 | links

Ev, edijsk ir taču mācītājs :)))

mjuniors, 16.janvāris 2015, 21:35

:) mācītāju vidū ir ne tikai makšķernieki, bet arī pasaules čempji arnwrestlingā u.c.
16.janvāris 2015, 21:42 | links

Tā nav :). Šis lietas esmu studējis un zinu Bībeles veidošanās vēsturi. Iedod konkrētus pētijumus uz ko tu atsaucies es tev iedošu pretim ka Bībele ir uzticama.

edijsk, 16.janvāris 2015, 21:33

Kas nav, tu mēģināsi noliegt ka nav saglabājies neviens jēzus pierakstīts teikums? ;) Vai mēģināsi noliegt ka ar katru pārakstīto versiju bībele pamatīgi mainījās, kaut vai sātana tēls kurš pamazām tika demonizēts? ;) Ja esi studējis teoloģiju tad tev vēl varētu piedot, jo to diemžēl studē pēc pašas baznīcas sastādītas programmas, tev atliek aizvērt kritisko domāšanu un ticēt tam visam ko tev borē. Jo nekas tā nebaida baznīcu kā šaubu sēklas savējo starpā ;)
16.janvāris 2015, 21:39 | links

Bībele ir pārveidota vairākkārtīgi.Katra laicīgā vara savu interesi ir iepostulējusi...
16.janvāris 2015, 21:37 | links

Ev, edijsk ir taču mācītājs :)))
16.janvāris 2015, 21:35 | links

Diezvai kāda jukuša cilvēka tekstus citētu 2000 gadu.

edijsk, 16.janvāris 2015, 21:22

tur jau tas joks ka nav saglabājušies viņa teksti ;) To ko uzdod par jēzus mācību, ir vairāku gadsimtu laikā pārveidoti postulāti, tos pārrakstīja dažādi apmātie, katreiz kaut ko pieliekot klāt no sevis. Atcerieties bērnībā spēlējām spēli, uzzīmē galvu, aizloka lapiņu, nākamais zīmē rumpi, tad nākamais kājas. Kas sanāca? tieši tā, briesmoņi. Tā arī radās kristietība, nu sen jau izpētīts kurā gadsimtā tā bībele ir papildināta un kā mainījusies.

Sulla, 16.janvāris 2015, 21:28

Cita starpā šad un tad ieskatos grieķu koinē tekstos, lai pārliecinātos ka tulkojumā nav kas zudis:).
16.janvāris 2015, 21:35 | links

tur jau tas joks ka nav saglabājušies viņa teksti ;) To ko uzdod par jēzus mācību, ir vairāku gadsimtu laikā pārveidoti postulāti, tos pārrakstīja dažādi apmātie, katreiz kaut ko pieliekot klāt no sevis. Atcerieties bērnībā spēlējām spēli, uzzīmē galvu, aizloka lapiņu, nākamais zīmē rumpi, tad nākamais kājas. Kas sanāca? tieši tā, briesmoņi. Tā arī radās kristietība, nu sen jau izpētīts kurā gadsimtā tā bībele ir papildināta un kā mainījusies.

Sulla, 16.janvāris 2015, 21:28

Tā nav :). Šis lietas esmu studējis un zinu Bībeles veidošanās vēsturi. Iedod konkrētus pētijumus uz ko tu atsaucies es tev iedošu pretim ka Bībele ir uzticama.
16.janvāris 2015, 21:33 | links

Nu re,te jau tuvojamies tās apjāšanas saknēm...
16.janvāris 2015, 21:30 | links

16.janvāris 2015, 21:28 | links

Sulla- :))) kur tik nopietns.. Kam nu kam,bet spokiem es neticu.. Tas tak video ir joks un pietam fake, lai pasmietos..
Konkrēti es Jēzu Kristu uzstveru kā filosofisku un gudru vīru! Nevis kā misticismu..

mjuniors, 16.janvāris 2015, 21:09

Patiesībā ir tikai daži varianti attiecībā uz to, kas ir Jēzus Kristus. 1. Jukušais, kurš tic ka ir Dieva Dēls. Tas līdzīgi kā kāds tic, ka ir vistas ola. 2. Krāpnieks. 3. Viņš tiešām ir tas ko pats par Sevi saka. Tas ko Jēzus ir mācījis un darījis izslēdz ka Viņš varetu but 1 vai 2 variants. Tātad atliek 3. Diezvai kāda jukuša cilvēka tekstus citētu 2000 gadu. Kā krāpniekam savukārt Viņam nebija nekāda ieguvuma. Citu iespēju nav.
16.janvāris 2015, 21:22 | links

Es atkal uztveru to savādāk, mans domā, :)) ka Jēzus sevi nedēveja par mesiju, bet tie sekotāji, kas nemāceja izskaidrot lietas, ko viņš rādija vai demonstrēja uztvēra to tā..utt.. Kaut vai tas, kur viņš šķēla ūdeni jūrā.. Domāju, tas bij tikai un vienīgi paisums un bēgums.. utt
16.janvāris 2015, 21:22 | links

Visi mēs esam dieva dēli. Arī Raihs...:)
16.janvāris 2015, 21:21 | links

Konkrēti es Jēzu Kristu uzstveru kā filosofisku un gudru vīru! Nevis kā misticismu..

mjuniors, 16.janvāris 2015, 21:09

tavs naivums ir aizkustinošs, tomēr esi nedaudz infantils :) Iedomājies neizglītotu galdnieku kurš pēkšņi sāk sludināt ka ir dieva dēls un mesija? :) Mūsdienās tādi nonāk trakonamā, ja paveicas patveras pašizveidotās sektās un kāš muļķa ļautiņus.
16.janvāris 2015, 21:17 | links

Sulla- :))) kur tik nopietns.. Kam nu kam,bet spokiem es neticu.. Tas tak video ir joks un pietam fake, lai pasmietos..
16.janvāris 2015, 21:09 | links

Iemēram Āfrikas kontinentā.

edijsk, 16.janvāris 2015, 20:58

Nu protams,tā gan ir vieta ar augstu prāta līmeni:))) Tad jau Rīgas zoodārzā tu sastaptu vairāk intelekta:)

raihs, 16.janvāris 2015, 21:03

Starp citu ir 100 x 1000 - šiem intelektuāļu visā pasaulē kas ir kristieši. Tas tā, jo tev tas intelekts svarīgs.:), bet patiesībā kristietībai maz sakara ar intelektu.
16.janvāris 2015, 21:09 | links

Raih, oponēšu, ar sīkiem regulāri apmeklēju Zoo, tās laikam arī vienīgās reizes , kad iznāk kontaktēties ar tik milzīgu neadekvātu ļaužu masu:)
16.janvāris 2015, 21:08 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager