Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Un, ja mēs spētu to visu aptvert un pieņemt.. Nevajadzētu nedz strīdēties nedz karot..
16.janvāris 2015, 16:01 | links

mjuniors - es vēl tā pavisam nevaru teikt, ka varu atbildēt uz šo jautājumu, bet..
Manā uztverē pavisam vienkārši sakot - ir piepildīt savu dzīvi ar jēgu - nenodzīvot kā amēbai - ēst+dirst+vairoties.
Galvenais ir panākt to, ka esi saskaņā ar sevi pašu - necopē tāpēc, ka tas ir prestiži vai kā, ka nedzīvo uz citu rēķina, ka nedari tieši nevienam pāri, esi godīgs un atklāts. Tā atbrīvojot sevi no bailēm, izdomātas tieksmes kādam ko pierādīt vai darīt ko lieku.
Ja man patīk mana šodiena un cilvēki apkārt - tā ir ideāla realitāte. Ja es zinu, ka arī rīt mani gaida tāda pati diena - ideāli. Viss, ko es nevaru mainīt ir nāve. Tieši tāpēc no tā nav jābaidās. Nekāda fakina tiesa mani negaida. Tiesnesis esmu pats un par visu atbildīgs esmu es pats. Paļauties varu pirkārt un praktiski vienīgi uz sevi. Labākais, ko varu izdarīt - palīdzēt vēl arī citiem, lai ir labi.

Nu kaut kā tā, ja bez piedomāšanas raksta. :)
16.janvāris 2015, 16:01 | links

Pēc evolūcijas principa.. Vieni izvēlējas lidot, citi peldēt.. Citi alā slēpties..
16.janvāris 2015, 15:59 | links

Sulla super pateici!:)) tāpēc jau nevajag otram skaidrot, ka tas ir "lohs", ja viņš izvēlas citu ceļu, pēc sava pašapmierinājuma un pilnveidojas! Cits materiāli, cits garīgi..
Daudzi arī mūs copmaņuus par lohiem sauc.. :)) un dažus es ar (par pirmo un pedējo ledu)..
16.janvāris 2015, 15:57 | links

Atbildi man, kā neizglītotam cilvēkam, kas tavā uztverē ir dzīves jēga.. Nēkāds sarkasms, vienkārši, tu ir no citas frontes redzējuma.. Būtu interesanti uzklausīt, personīgi man..

mjuniors, 16.janvāris 2015, 15:45

atvainojos ka iejaucos, bet es varētu pateikt vienkārši, dzīves(tātad dzīvības) jēga ir vairoties un neizmirt, tas ir novērojams visām dzīvajām būtnēm. Šim mērķim sekojam arī mēs, tā ir mūsu vienīgā pastāvēšanas jēga. Ja tu tikai uzturi savu dzīvību bet nevairojies, tad sanāk esi visai bezjēdzīgs :) Arī visa filozofēšana un citas patmīlīgas lietiņas ir tikai sevis apmierināšana, centieni novilkt savu dzīvi maksimāli baudkāri. Un nevajag te pārprast, jā viens baudu gūst tikai pierijoties, cits izmīlējot dzīves laikā 1000 un 1 sievieti, cits velkot lielas zivis, cits atkal tupot pie ikonām un murminot mantras un cerot par aizsaules dzīvi :)))
16.janvāris 2015, 15:52 | links

Piekrītu raihs.
Manuprāt 21gs izglītotam cilvēkam savās problēmās un sevis meklējumos lasīt pasakas, kur kā bērniem tiek stāstītas dzīves likumsakarības, ir stulbi.
Reliģija bija vajadzīga neizglītotiem, lasīt, domāt un analizēt, kā arī izdarīt secinājumus neprotošiem cilvēkiem.
Mūsdienās ir pieejams viss, lai saprastu kur ir problēma un atrisinātu to, nevis visā vainotu citus.
Ņemsim par piemēru kaut vai reliģijas izplatību un formu attīstītās valstīs, šķērsgriezumā ar šo valstu attīstības un labklājības līmeni.
"Kristietība ir līķa kults. Jēzu sita krustā tie paši, kas tagad viņu slavē un pielūdz. Tie ir tie paši tirgoņi" Osho

xoct, 16.janvāris 2015, 15:36

Atbildi man, kā neizglītotam cilvēkam, kas tavā uztverē ir dzīves jēga.. Nēkāds sarkasms, vienkārši, tu ir no citas frontes redzējuma.. Būtu interesanti uzklausīt, personīgi man..
16.janvāris 2015, 15:45 | links

Piekrītu raihs.
Manuprāt 21gs izglītotam cilvēkam savās problēmās un sevis meklējumos lasīt pasakas, kur kā bērniem tiek stāstītas dzīves likumsakarības, ir stulbi.
Reliģija bija vajadzīga neizglītotiem, lasīt, domāt un analizēt, kā arī izdarīt secinājumus neprotošiem cilvēkiem.
Mūsdienās ir pieejams viss, lai saprastu kur ir problēma un atrisinātu to, nevis visā vainotu citus.
Ņemsim par piemēru kaut vai reliģijas izplatību un formu attīstītās valstīs, šķērsgriezumā ar šo valstu attīstības un labklājības līmeni.
"Kristietība ir līķa kults. Jēzu sita krustā tie paši, kas tagad viņu slavē un pielūdz. Tie ir tie paši tirgoņi" Osho
16.janvāris 2015, 15:36 | links

Lūk te lietiņas,par ko patiesi kaifoju un lepojos!

raihs, 16.janvāris 2015, 14:44

o smuki, skatos nevairies izmantot arī ugunskrustu, malacis, nav ko klanīties politkorekto mīksmiešu un visādu sorosiešu priekšā :)

Sulla, 16.janvāris 2015, 15:17

Vēl bij Dinamo stāsts.. Krievu priekšā!
16.janvāris 2015, 15:28 | links

Manā uztverē tukša vervelēšana ar gudru sejas izteiksmi. Dažus gadus atpakaļ palaimējās piedalīties diskusijā(tas bija copes tures laikā uz Norvēģiju),kurā piedalījās babtistu mācītājs un viens ļoti erudīts,zinošs cilvēks,viens no retajiem,kuru ļoti cienu. Nu lūk,mācītājs tika sasists lupatu lēveros pusstundas laikā! Un viņam beigās neatlika nekas cits ko pateikt,kā tikai : "Par dievu ir vērts runāt tikai tad,ja tu pieņem ,ka viņš ir!" Tā bija nožēlojama sakāve
16.janvāris 2015, 15:20 | links

o smuki, skatos nevairies izmantot arī ugunskrustu, malacis, nav ko klanīties politkorekto mīksmiešu un visādu sorosiešu priekšā :)
16.janvāris 2015, 15:17 | links

Un šeit pretstats: mācītājs tik, atvainojos, glupi izsakās un uzvedas, ka pēc šāda tipāža tiešām var rasties tādi apgalvojumi kādi šodien te izskanēja..
Īsuma: geji, mācītaji utt No studijas mācītāju taisas padzīt..
http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/06.06.2014-aizliegtais-panjemiens.id30666/
16.janvāris 2015, 15:15 | links

Pēc raidījuma 1:1 ar mācītāju Juris Rubenis.. Sagribējās pat pie tāda cilvēka uz sprediķi aiziet!:)) Super filosofija un domu skaidrojumi.. Iesaku paskatīties
http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/02.12.2014-11-gundars-reders--juris-rubenis.id39972/
16.janvāris 2015, 15:05 | links

ļoti smukas rotas, labprāt kādreiz iegādātos ko tādu! Nedz reliģijas pēc, bet tautiskuma un smukum pēc.. . Un, ja vēl sudrabs tas piedod vēl latvisko vērtību.. :)) P.s. dzintars kaut kā mani neaizrauj..
16.janvāris 2015, 14:50 | links

Raihs, pareizi saki. Domai ir spēks. Bet ne visu cilvēku domām. Daļa cer, ka ja viņi palūgsies kādā baznīcā tad pār viņiem nāks tā apgaismība utt. Bet viņa nenāk. Un izmanīgi cilvēki to izmanto.
Dažās baznīcās esot fantastiska enerģija, vismaz tā stāsta. Zinu cilvēkus, kuri iet uz baznīcu vienkārši pasēdēt, pakaifot par zīmējumiem, rotājumiem, smelties sev enerģiju un pilnīgi po, par tur notiekošo.

micuks, 16.janvāris 2015, 14:41

Tieši tā! Ir jāmāk lūgties,bUrties, meditēt, jeb pareizi domāt sauc kā gribi! :)) Bet es to saucu par enerģiju.. mācēt to sasaukt, atgrūst utt.. un ir visādas šīs reliģijas, domas utt.. Vispār tā ir interesanta padarīšana.. Mūsdienu fizika to sauc pa Dieva daļinām.. Es to saucu par enerģiju, citas reliģijas par Dievu..
Lab, kas gribēs sapratīs.. Kas nesapratīs paskatīsies dīvaini :)) Bet, kā zinām neizprotamais neizglītotus cilvēkus baida.. Un tad var sākties manipulācijas ar propogandām.. Gejropa, fašisms, valdība utt..
16.janvāris 2015, 14:47 | links

Mjunior,Tu sāc zaudēt reitinga punktus:)

raihs, 16.janvāris 2015, 14:38

:)) paldies! Tāpēc arī es neuzbāžos ar ticībām.. Tikai vienkārši gribējās pateikt, ka nav tik vienkārši noliegt to sistēmu.. Jo pa gabalu man tie islāmi arī šodien nav saprotami.. Bet, ja tā no otras puses, paši karikatūristi vainīgi.. Aizvainot citu tautu, kam tāds humors nav saprotams.. Un vēl turpināt..
16.janvāris 2015, 14:41 | links

Lūk,mans viedoklis caur humora prizmu:

Raihs, pareizi saki. Domai ir spēks. Bet ne visu cilvēku domām. Daļa cer, ka ja viņi palūgsies kādā baznīcā tad pār viņiem nāks tā apgaismība utt. Bet viņa nenāk. Un izmanīgi cilvēki to izmanto.
Dažās baznīcās esot fantastiska enerģija, vismaz tā stāsta. Zinu cilvēkus, kuri iet uz baznīcu vienkārši pasēdēt, pakaifot par zīmējumiem, rotājumiem, smelties sev enerģiju un pilnīgi po, par tur notiekošo.

Skalbes kaķītis, sasmējos..:)))
16.janvāris 2015, 14:38 | links

Mjunior,Tu sāc zaudēt reitinga punktus:)
16.janvāris 2015, 14:38 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager