Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Ne mans mēŗkis ko pārveidot, bet minimāli paplašināt savu redzējumu varat: http://www.e-misterija.lv/

mjuniors, 16.janvāris 2015, 14:01

tu man protams atvaino, bet vai neesi jau pieaudzis vīrs lai ticētu pasakām? :)

Sulla, 16.janvāris 2015, 14:02

Tiklīdz es sāku pievērsties šīm "pasakām", es tik sāku izaugt!
16.janvāris 2015, 14:05 | links

Ne mans mēŗkis ko pārveidot, bet minimāli paplašināt savu redzējumu varat: http://www.e-misterija.lv/

mjuniors, 16.janvāris 2015, 14:01

tu man protams atvaino, bet vai neesi jau pieaudzis vīrs lai ticētu pasakām? :)
16.janvāris 2015, 14:02 | links

16.janvāris 2015, 14:01 | links

Bizness taču ir kaut kādīgi jākustina, tad nu veči centīgi raujas. Ozolam, laikam, bija vārdi, ticība kā biznes plāns.
16.janvāris 2015, 13:52 | links

Reliģija ir ģeniālākais biznesa plāns, ko cilvēce ir jebkad izdomājusi.
16.janvāris 2015, 13:50 | links

Jā un vārdi nav doma..
16.janvāris 2015, 13:49 | links

:)
16.janvāris 2015, 13:44 | links

Ticība un reliģija nav viens un tas pats...

Tonis, 16.janvāris 2015, 13:30

ļoti precīzi! Negribat atteikties no ticības kam pārdabiskam ? Lūdzu stājieties dievturos, godājiet mūsu tradīcijas un folkloru, tur būs rituāli latviski, kas sirdij tuvs. Bet kāda joda pēc jums jāatkārto seno žīdu murgus koa? ;)
16.janvāris 2015, 13:35 | links

Ticība un reliģija nav viens un tas pats...
16.janvāris 2015, 13:30 | links

Piekrītat vai nepiekrītat.. Reliģijas bij un būs! Garīgā pasaule pastāv.. Un smieklīgi izklausās jūsu apgalvojumi par ticībām, jo es piederu katoļu skolai.. Ir stulbi spriest par neizlasītu grāmatu pēc tās vākiem..
16.janvāris 2015, 13:29 | links

Un vispār, cik var jums skaidrot, ka kārlis markss un frīdrihs engelss nav sieva un vīrs, bet 4 pavisam dažādi cilvēki, bet šitais... slava kpss, vispār nav cilvēks.
16.janvāris 2015, 13:26 | links

Bet pasapņot tak gribās...,nebūtu jau slikti omīti tur satikt...:)
16.janvāris 2015, 13:22 | links

Neticami-veči,jūs kurā gadsimtā dzīvojat? 19.ajā? Kādas nah reliģijas? Vai tiešām jums vēl arvien vajadzīgs kaut kāds garīgais kontroles-represiju orgāns,lai saturētu sevi un savas dziņas kaut kādos rāmjos? Vai tiešām vajadzīgi tie 7 baušļi,lai pezagtu,nesistu un kaimiņa sievu nedrāztu??? Pašiem nepietiek smadzeņu? Mans neapgāžamas viedoklis,ka visas reliģijas(īpaši jau kristietība) ir paredzētas stulbam aitu baram,lai to viegli kontrolētu un un ar to viegli manipulētu. Personiski es nevaru rast ne mazāko iemeslu,un es nezinu,kam ar mani būtu jānotiek,lai sāktu ticēt bārdainam baltam vīriņam,kurš parūpēsies par tavu aizkapa nirvanu,ja tu labi uzvedīsies un kārtīgi vergosi šaipussaulē:) Nu un protams,bargi sodīs,ja neticēsi viņam.

raihs, 16.janvāris 2015, 11:16
Raih, iebrauci mazliet par traku par to reliģiju.. Šeit var just, ka diskusija notiek no attāluma..

mjuniors, 16.janvāris 2015, 11:44

Vispār šeit atkal piekrītu raiham, reliģiju vieta jau sen vēstures mēslainē. Kur nu vēl lielāka tumsonība kā mūsdienās turpināt atsaukties un godāt kaut kādus "svētos" rakstus kurus sacerēja pāris garā vājie ar slimu fantāziju ??? Skaidrs ka pāris tūkstošus gadus atpakaļ nebij alternatīvas, neko nezināja un varēja fantazēt uz vella paraušanu, citas izklaides ar praktiski nebija. Bet tie kas mūsdienās turpina māžoties ar reliģiju manās acīs nav ne nieka vērti, uzskatu tos vienkārši par pārāk vājiem cilvēkiem kuri pilnībā nespēj kritiski domāt, kuriem vajadzīgs mierinājums par aizsaules rožaino dzīvi, cerību satikt kādreiz mirušos tuviniekus "tur augšā" ;)
16.janvāris 2015, 13:18 | links

Reliģija - opijs tautai! Laikam Kārlis Markss to teica.
Bet mans iecienītais Oskars Vailds teicis - Ja Dieva nebūtu - cilvēki to izdomātu!

Jūs paskatieties kādreiz kādu kristīgo raidījumu no ārzemēm ja trāpās. Kaut kad ļoti sen tādus mums te rādīja tādus pa dienas vidu. Viens sprediķotājs plātās pa zāles priekšu, muld kaut ko par Dievu un klausītāji ekstāzē, cits klanās, cits kratās, cits vispār atslēdzies. Varbūt aktieri, varbūt arī hipnozes pārņemti. Sektanti pelna naudiņu, un cilvēks gatavs atdot pēdējo viņam.
16.janvāris 2015, 13:01 | links

Manā izpratnē bez Katoļiem un Pareizticīgajiem - pārējais ir sektas:))) Arī Luterāņi, kuru apustuliskā pēctecības tiek pamatīgi apšaubīta:)))

mirtins, 16.janvāris 2015, 11:28

Kā katolis nevaru Tev nepiekrist un iekrītu lepnības grēkā :)

Bet būtībā piederība tai vai citai konfesijai, vai sektai, vai reliģijai, t.sk. pagānismam, vai ateisma pārliecība loma lielumu neietekmē :)

Tiesa ir dažādas pagātnes paliekas un atavismi vērojami - Tu taču arī, pirms makšķeri iemest, drīzāk 3x uz ēsmas uzspļausi, nevis lūgšanu noskaitīsi? :D :D

daddy_j, 16.janvāris 2015, 11:40

Nakts tumsā knapi izvairījies no uzbraukšanas noenkurotai laivai - paldies dievam! - paspruks daudziem pagāniem ;)
16.janvāris 2015, 12:55 | links

Islāma valsts Domātāj es nedomāju reālās Islāma ticības valstis ,es domāju tos karotājus kas zem sevis apvienoja gadu atpakaļ visus talibus ,halibus un visās pārējās teroristu organizācijas un proklamēja savu bandu par "islāma valsti". Es nerunāju par tādām islāma valstīm kuras patiesi vērtē islāmu kā godājamu ticību . Priekš manis tas no ziņu jaunumiem kas mani interesē (neskaitot avārijas uz Latvijas ceļiem) pirmkārt. Viņu muskuļu audzēšanas tempi ir fantastiski . Katru dienu viņu karavīru rindas papildinās no 700 - 1200 kaujinieku . Papildinās no visas pasaules . Viņiem ir tanki,tagad jau lidmašīnas.

Bralitis, 15.janvāris 2015, 23:24

Nezinu no kurienes tev tāda informācija. Ja no REN TV un tml, tad tā mani nepārliecina, jo jau PSRS laikos tehnikumā mums militārajā mācībā viens atvaļināts krievu podpolkovņiks šito pašu borēja galvās.
Nu ja cits info avots, tad es nestrīdos.
16.janvāris 2015, 12:54 | links

Džeki, mūsu sprieduma un domu gājiens ir tik jauns un niecīgs, salīdzīnot ar reliģijām ,kas ir gadu tūkstošiem..
Mūsdienu zinātne mēģina to atšketināt un īstas vienotības nav.. Kaut vai par jaunāko atklājumu- Dieva daļiņas.. Uzskatu, ka ir tomēr mums tas sestais neizskaidrojamais prāts.. Ko mēģina izskaidrot caur reliģiju, kā nu kurš to izprot.. Bet to nosaukt par muļķību un sektu!?:))) Jebšu paši ko neizprotam, tā to visu nomelnojam.. Tā nav gadījumā tumsonība!?:))
16.janvāris 2015, 12:54 | links

Ko konfesijas ko partijas viens pīpis, visi viņi apkāš prasto ļautiņu.
16.janvāris 2015, 12:39 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager