Neticami-veči,jūs kurā gadsimtā dzīvojat? 19.ajā? Kādas nah reliģijas? Vai tiešām jums vēl arvien vajadzīgs kaut kāds garīgais kontroles-represiju orgāns,lai saturētu sevi un savas dziņas kaut kādos rāmjos? Vai tiešām vajadzīgi tie 7 baušļi,lai pezagtu,nesistu un kaimiņa sievu nedrāztu??? Pašiem nepietiek smadzeņu? Mans neapgāžamas viedoklis,ka visas reliģijas(īpaši jau kristietība) ir paredzētas stulbam aitu baram,lai to viegli kontrolētu un un ar to viegli manipulētu. Personiski es nevaru rast ne mazāko iemeslu,un es nezinu,kam ar mani būtu jānotiek,lai sāktu ticēt bārdainam baltam vīriņam,kurš parūpēsies par tavu aizkapa nirvanu,ja tu labi uzvedīsies un kārtīgi vergosi šaipussaulē:) Nu un protams,bargi sodīs,ja neticēsi viņam.
raihs, 16.janvāris 2015, 11:16
Raih, iebrauci mazliet par traku par to reliģiju.. Šeit var just, ka diskusija notiek no attāluma..
mjuniors, 16.janvāris 2015, 11:44
Vispār šeit atkal piekrītu raiham, reliģiju vieta jau sen vēstures mēslainē. Kur nu vēl lielāka tumsonība kā mūsdienās turpināt atsaukties un godāt kaut kādus "svētos" rakstus kurus sacerēja pāris garā vājie ar slimu fantāziju ??? Skaidrs ka pāris tūkstošus gadus atpakaļ nebij alternatīvas, neko nezināja un varēja fantazēt uz vella paraušanu, citas izklaides ar praktiski nebija. Bet tie kas mūsdienās turpina māžoties ar reliģiju manās acīs nav ne nieka vērti, uzskatu tos vienkārši par pārāk vājiem cilvēkiem kuri pilnībā nespēj kritiski domāt, kuriem vajadzīgs mierinājums par aizsaules rožaino dzīvi, cerību satikt kādreiz mirušos tuviniekus "tur augšā" ;)