Apskataties uz 'staroveriem'kas nepārņēma kristietību,dzīvo sibīrijas dziļumā,nošķirti no ārpasaules,ne dzer,ne narkotikas lieto,kuplas ģimenes,-dzīvo harmonijā ar dabu un savu iekšējo pasauli...
16.janvāris 2015, 12:33 | links
Raiha domu atbalstu,visas reliģijas izdomātas un veidotas lai pakļautu un regulētu tās 'avis' (aitu baru) valdošo aprindu interesēs.Lai ticētu labajam nav greznas baznīcas vajadzīgas...
Tonis, 16.janvāris 2015, 12:23
Neticami-veči,jūs kurā gadsimtā dzīvojat? 19.ajā? Kādas nah reliģijas? Vai tiešām jums vēl arvien vajadzīgs kaut kāds garīgais kontroles-represiju orgāns,lai saturētu sevi un savas dziņas kaut kādos rāmjos? Vai tiešām vajadzīgi tie 7 baušļi,lai pezagtu,nesistu un kaimiņa sievu nedrāztu??? Pašiem nepietiek smadzeņu? Mans neapgāžamas viedoklis,ka visas reliģijas(īpaši jau kristietība) ir paredzētas stulbam aitu baram,lai to viegli kontrolētu un un ar to viegli manipulētu. Personiski es nevaru rast ne mazāko iemeslu,un es nezinu,kam ar mani būtu jānotiek,lai sāktu ticēt bārdainam baltam vīriņam,kurš parūpēsies par tavu aizkapa nirvanu,ja tu labi uzvedīsies un kārtīgi vergosi šaipussaulē:) Nu un protams,bargi sodīs,ja neticēsi viņam.
raihs, 16.janvāris 2015, 11:16
Manā izpratnē bez Katoļiem un Pareizticīgajiem - pārējais ir sektas:))) Arī Luterāņi, kuru apustuliskā pēctecības tiek pamatīgi apšaubīta:)))
mirtins, 16.janvāris 2015, 11:28
Neticami-veči,jūs kurā gadsimtā dzīvojat? 19.ajā? Kādas nah reliģijas? Vai tiešām jums vēl arvien vajadzīgs kaut kāds garīgais kontroles-represiju orgāns,lai saturētu sevi un savas dziņas kaut kādos rāmjos? Vai tiešām vajadzīgi tie 7 baušļi,lai pezagtu,nesistu un kaimiņa sievu nedrāztu??? Pašiem nepietiek smadzeņu? Mans neapgāžamas viedoklis,ka visas reliģijas(īpaši jau kristietība) ir paredzētas stulbam aitu baram,lai to viegli kontrolētu un un ar to viegli manipulētu. Personiski es nevaru rast ne mazāko iemeslu,un es nezinu,kam ar mani būtu jānotiek,lai sāktu ticēt bārdainam baltam vīriņam,kurš parūpēsies par tavu aizkapa nirvanu,ja tu labi uzvedīsies un kārtīgi vergosi šaipussaulē:) Nu un protams,bargi sodīs,ja neticēsi viņam.
raihs, 16.janvāris 2015, 11:16
nu gan "konservatīvais kristieti" pamatīgā grāvī iebrauci :D
Jehovas liecinieki un mormoņi būtībā ir tādi paši "kristieši" kā musulmaņi - uzskata Jēzu Kristu par vienu no praviešiem un ne vairāk. Viņi tiešām uzstājīgi piedāvā savu "preci" :) Savukārt krišnaīti ir pavisam cita "opera", no Indijas :)
saki uzreiz, ka Tevi islamā tās 4 legālās sievietes visvairāk uzrunā :D
daddy_j, 16.janvāris 2015, 11:23
Speciāli Brālītim.
Kādēļ dvieļagalvas nav galvenie ienaidnieki.
Dvieļagalvas karo pret, viņuprāt, netaisnīgu izturēšanos pret ticības brāļiem un vēršanos pret viņu svētumiem. Tātad, gluži teorētiski, ja mēs pārstātu viņus bakstīt, viņi pārstātu smirdēt. Man domāt nekādas Čarlī jepdo traģēdijas nebūtu, ja ti skribenti paši neuzprasītos. Stādies priekšā, ka pēkšņi Rīgā tiek noslepkavoti 10 randomā izvēlēti ļaudis un to ņezah... izdara dvieļi. Radikālie islāmisti šobrīd, galvenokārt, močī izraēļa bērnus un jeņķus, bet nevis prieka pēc, bet atriebjoties par pāridarījumiem. Pārējie tikai gadās pa rokai.
Un nekad, nekur, nevienam neienāks prātā, ka pēkšņi Islāma valsts paziņos, ka viņi divās dienās var aiziet līdz Kijevai, Rīgai, Varšavai vai kur citur. Viņi nepretendē ne uz tavu zemi, ne uz tavu ticības, domas, vārda un citādām brīvībām. Viņiem ir vienalga, kā mēs te gejropā dzīvojam, vai ievērojam kādus ticības priekšrakstus vai nopidarizējamies līdz izmiršanai. Ja tu dvieli neaiztiksi, viņš tevi neaiztiks.
Savukārt tevis idealizētais huilo - lācis - kolorādis vai sauc to vates mētelīti kā gribi, ir gluži pretējs frukts. Jo tu mazāk viņu aiztiksi, jo viņš tev vairāk mauksies virsū, jo uzskatīs, ka tu mīz! Tas ir kā mans kaimiņš - deģenerāts. Nav nekad garantijas, ka viņš kārtējo reizi nebūs aizlējis mūli un nesāks maukties virsū. Atšķirībā no dvieļa, tev nekad nebūs garantijas, ka vates plašķis pēkšņi neieviesīs vēsturisko taisnīgumu atjaunojot impēriijas teritoriju. Noklusējot un atdodot Abreni, mēs cerējām atpirkties.... bet ar deģenerātu nav iespējams dīlot. Brīdī, kad būsi ko nodīlojis, viņš tev atņems visu, kas tev šķita godīgi nodīlots. Kamēr pārējā pasaule to nesapratīs, tikmēr miera no vatesjakas nebūs. Lācim ir jāizdauza purns un jāiedzen dziļi pazemē, vai vēl labāk jāsaplosa gabalos, citādi viņš nāks un drāzīs tevi, tavu kazu, zirgu, bites un visu pārējo un pateiks, ka to dari tu pats, jo eso zoofīlis. Bet viņš, labais, dzīvnieku atbrīvotājs, grib tos visus lopiņus aizstāvēt.
P.S. Visi krievi nav vienādi. Neticu, bet ceru, ka krievu tauta kādreiz saņemsies. Nekas cits neatliek.
mirtins, 16.janvāris 2015, 09:03