Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Apskataties uz 'staroveriem'kas nepārņēma kristietību,dzīvo sibīrijas dziļumā,nošķirti no ārpasaules,ne dzer,ne narkotikas lieto,kuplas ģimenes,-dzīvo harmonijā ar dabu un savu iekšējo pasauli...
16.janvāris 2015, 12:33 | links

Raiha domu atbalstu,visas reliģijas izdomātas un veidotas lai pakļautu un regulētu tās 'avis' (aitu baru) valdošo aprindu interesēs.Lai ticētu labajam nav greznas baznīcas vajadzīgas...

Tonis, 16.janvāris 2015, 12:23

Mūsdienās, lai regulētu avis, nav vajadzīgas reliģijas un baznīcas. Pietiek ar internetu un TV:)))
16.janvāris 2015, 12:25 | links

Raiha domu atbalstu,visas reliģijas izdomātas un veidotas lai pakļautu un regulētu tās 'avis' (aitu baru) valdošo aprindu interesēs.Lai ticētu labajam nav greznas baznīcas vajadzīgas...
16.janvāris 2015, 12:23 | links

Neticami-veči,jūs kurā gadsimtā dzīvojat? 19.ajā? Kādas nah reliģijas? Vai tiešām jums vēl arvien vajadzīgs kaut kāds garīgais kontroles-represiju orgāns,lai saturētu sevi un savas dziņas kaut kādos rāmjos? Vai tiešām vajadzīgi tie 7 baušļi,lai pezagtu,nesistu un kaimiņa sievu nedrāztu??? Pašiem nepietiek smadzeņu? Mans neapgāžamas viedoklis,ka visas reliģijas(īpaši jau kristietība) ir paredzētas stulbam aitu baram,lai to viegli kontrolētu un un ar to viegli manipulētu. Personiski es nevaru rast ne mazāko iemeslu,un es nezinu,kam ar mani būtu jānotiek,lai sāktu ticēt bārdainam baltam vīriņam,kurš parūpēsies par tavu aizkapa nirvanu,ja tu labi uzvedīsies un kārtīgi vergosi šaipussaulē:) Nu un protams,bargi sodīs,ja neticēsi viņam.

raihs, 16.janvāris 2015, 11:16

Raih, iebrauci mazliet par traku par to reliģiju.. Šeit var just, ka diskusija notiek no attāluma..
16.janvāris 2015, 11:44 | links

Manā izpratnē bez Katoļiem un Pareizticīgajiem - pārējais ir sektas:))) Arī Luterāņi, kuru apustuliskā pēctecības tiek pamatīgi apšaubīta:)))

mirtins, 16.janvāris 2015, 11:28

Kā katolis nevaru Tev nepiekrist un iekrītu lepnības grēkā :)

Bet būtībā piederība tai vai citai konfesijai, vai sektai, vai reliģijai, t.sk. pagānismam, vai ateisma pārliecība loma lielumu neietekmē :)

Tiesa ir dažādas pagātnes paliekas un atavismi vērojami - Tu taču arī, pirms makšķeri iemest, drīzāk 3x uz ēsmas uzspļausi, nevis lūgšanu noskaitīsi? :D :D
16.janvāris 2015, 11:40 | links

Neticami-veči,jūs kurā gadsimtā dzīvojat? 19.ajā? Kādas nah reliģijas? Vai tiešām jums vēl arvien vajadzīgs kaut kāds garīgais kontroles-represiju orgāns,lai saturētu sevi un savas dziņas kaut kādos rāmjos? Vai tiešām vajadzīgi tie 7 baušļi,lai pezagtu,nesistu un kaimiņa sievu nedrāztu??? Pašiem nepietiek smadzeņu? Mans neapgāžamas viedoklis,ka visas reliģijas(īpaši jau kristietība) ir paredzētas stulbam aitu baram,lai to viegli kontrolētu un un ar to viegli manipulētu. Personiski es nevaru rast ne mazāko iemeslu,un es nezinu,kam ar mani būtu jānotiek,lai sāktu ticēt bārdainam baltam vīriņam,kurš parūpēsies par tavu aizkapa nirvanu,ja tu labi uzvedīsies un kārtīgi vergosi šaipussaulē:) Nu un protams,bargi sodīs,ja neticēsi viņam.

raihs, 16.janvāris 2015, 11:16

Pasarg dies... es tevi neaģitēju, bet manā dzīvē kristīgajai ticībai ir liela nozīme. Sen vairs neesmu pārliecināts darvinists un uzskatu, ka bez cilvēka spējām visu sadirst, ir lielāks spēks, kas visu spēj sakārtot. Es esmu izvēlējies pievienoties konkrētajai konfesijai, bet esmu pārliecināts, ka tu drīksti neticēt. Jo Dievs, kā mēs zinām, piedod arī neticīgajiem:) Turklāt tev kā neticīgajam tiks piedoti tādi grēki, kuri netiks piedoti man, kā ticīgajam, jo es grēkoju apzināti, bet tu maldos:DDDDD
16.janvāris 2015, 11:35 | links

raih, tā ir katra brīva izvēle, kam ticēt un kam neticēt - visspēcīgam pasaules Radītājam, vai Nejaušībai, vai cilvēkiem - mediķiem, politiķiem u.c. :)

baltais vīriņš, kuram jāvergo, ir patapināts no komunistu propogandas, kura Tev tik dziļi zemapziņā iesēdusies, ka Tu to vairs nejūti :) No tās pašas sērijas ir lozungs reliģija ir opijs tautai :)
16.janvāris 2015, 11:31 | links

nu gan "konservatīvais kristieti" pamatīgā grāvī iebrauci :D

Jehovas liecinieki un mormoņi būtībā ir tādi paši "kristieši" kā musulmaņi - uzskata Jēzu Kristu par vienu no praviešiem un ne vairāk. Viņi tiešām uzstājīgi piedāvā savu "preci" :) Savukārt krišnaīti ir pavisam cita "opera", no Indijas :)

saki uzreiz, ka Tevi islamā tās 4 legālās sievietes visvairāk uzrunā :D

daddy_j, 16.janvāris 2015, 11:23

Manā izpratnē bez Katoļiem un Pareizticīgajiem - pārējais ir sektas:))) Arī Luterāņi, kuru apustuliskā pēctecības tiek pamatīgi apšaubīta:)))
16.janvāris 2015, 11:28 | links

Raih, diespasarg, tu kaimiņa sievu esi redzējis, ka šitā runā???
Būtu redzējis, būtu daudz pieticīgāks un rāmāks. baušļus arī vairāk ievērotu. Piemēram, nesist (liegumā zivi) utt.
16.janvāris 2015, 11:24 | links

nu gan "konservatīvais kristieti" pamatīgā grāvī iebrauci :D

Jehovas liecinieki un mormoņi būtībā ir tādi paši "kristieši" kā musulmaņi - uzskata Jēzu Kristu par vienu no praviešiem un ne vairāk. Viņi tiešām uzstājīgi piedāvā savu "preci" :) Savukārt krišnaīti ir pavisam cita "opera", no Indijas :)

saki uzreiz, ka Tevi islamā tās 4 legālās sievietes visvairāk uzrunā :D
16.janvāris 2015, 11:23 | links

16.janvāris 2015, 11:16 | links

mirtin, nedaudz palabošu-islāma valsts kaujinieki jau domā arī par gejropu. būs paredzēts "aizsardzības nodoklis", tad jūdaji un kristieši varēs lūgties savā mēlē, savā tradicionālajā manierē...optimistiski

Copmann, 16.janvāris 2015, 10:50[/quote]

Musulmaņi pa lielam atzīst kristiešu tradicionālās konfesijas, uzskatot, ka dievs būtībā ir viens, tikai cilvēki katrs lūdzas savādāk. Man ar reliģiskām gudrībām līdz šim uz ielas, dzīvoklī vai darbā nav uzmācies neviens musulmanis, vai islamists. Savukārt krišnaīti, pirmās, otrās, trešās un visu pārējo dienu kristieši regulāri. Līdz ar to, musulmaņus uzskatu par mazāk uzmācīgiem un kaitīgiem. Turklāt man simpatizē, ka viņi nebrūķē dažādas draņķīgas dziras, bet pīpē zāli(nejaukt ar citām specijām) Tas pa lielam ir daudz jautrāk un nav pohu:)))

P.S. Es gan esmu konservatīvs kristietis un piederu vienai no konservatīvākajām kristiešu draudzēm.
16.janvāris 2015, 11:03 | links

Speciāli Brālītim.

Kādēļ dvieļagalvas nav galvenie ienaidnieki.

Dvieļagalvas karo pret, viņuprāt, netaisnīgu izturēšanos pret ticības brāļiem un vēršanos pret viņu svētumiem. Tātad, gluži teorētiski, ja mēs pārstātu viņus bakstīt, viņi pārstātu smirdēt. Man domāt nekādas Čarlī jepdo traģēdijas nebūtu, ja ti skribenti paši neuzprasītos. Stādies priekšā, ka pēkšņi Rīgā tiek noslepkavoti 10 randomā izvēlēti ļaudis un to ņezah... izdara dvieļi. Radikālie islāmisti šobrīd, galvenokārt, močī izraēļa bērnus un jeņķus, bet nevis prieka pēc, bet atriebjoties par pāridarījumiem. Pārējie tikai gadās pa rokai.

Un nekad, nekur, nevienam neienāks prātā, ka pēkšņi Islāma valsts paziņos, ka viņi divās dienās var aiziet līdz Kijevai, Rīgai, Varšavai vai kur citur. Viņi nepretendē ne uz tavu zemi, ne uz tavu ticības, domas, vārda un citādām brīvībām. Viņiem ir vienalga, kā mēs te gejropā dzīvojam, vai ievērojam kādus ticības priekšrakstus vai nopidarizējamies līdz izmiršanai. Ja tu dvieli neaiztiksi, viņš tevi neaiztiks.

Savukārt tevis idealizētais huilo - lācis - kolorādis vai sauc to vates mētelīti kā gribi, ir gluži pretējs frukts. Jo tu mazāk viņu aiztiksi, jo viņš tev vairāk mauksies virsū, jo uzskatīs, ka tu mīz! Tas ir kā mans kaimiņš - deģenerāts. Nav nekad garantijas, ka viņš kārtējo reizi nebūs aizlējis mūli un nesāks maukties virsū. Atšķirībā no dvieļa, tev nekad nebūs garantijas, ka vates plašķis pēkšņi neieviesīs vēsturisko taisnīgumu atjaunojot impēriijas teritoriju. Noklusējot un atdodot Abreni, mēs cerējām atpirkties.... bet ar deģenerātu nav iespējams dīlot. Brīdī, kad būsi ko nodīlojis, viņš tev atņems visu, kas tev šķita godīgi nodīlots. Kamēr pārējā pasaule to nesapratīs, tikmēr miera no vatesjakas nebūs. Lācim ir jāizdauza purns un jāiedzen dziļi pazemē, vai vēl labāk jāsaplosa gabalos, citādi viņš nāks un drāzīs tevi, tavu kazu, zirgu, bites un visu pārējo un pateiks, ka to dari tu pats, jo eso zoofīlis. Bet viņš, labais, dzīvnieku atbrīvotājs, grib tos visus lopiņus aizstāvēt.

P.S. Visi krievi nav vienādi. Neticu, bet ceru, ka krievu tauta kādreiz saņemsies. Nekas cits neatliek.

mirtins, 16.janvāris 2015, 09:03

mirtin, nedaudz palabošu-islāma valsts kaujinieki jau domā arī par gejropu. būs paredzēts "aizsardzības nodoklis", tad jūdaji un kristieši varēs lūgties savā mēlē, savā tradicionālajā manierē...optimistiski
16.janvāris 2015, 10:50 | links

«Jau 10.gadsimtā Tuvo austrumu jeb grieķu pareizticība bija ļoti «inficēta» ar islāmu. Pareizticībā teoloģiskā hierarhija ir pavisam citādāka, nekā Rietumu kristietībā. Pareizticībā ir daudz iekšēju un ārēju aizguvumu no islāma un tieši pareizticības «gramatika» ir tuvāka islāmam, nekā Rietumu kristietībai, īpaši protestantismam.
http://apollo.tvnet.lv/zinas/krievija-ir-civilizacija-ar-aziatiski-nekaunigu-uzvedibu-saka-profesors/678395
16.janvāris 2015, 09:59 | links

Noskaldīts labi, tik vēl varēja pieminēt piekto koloniju, kas nav Latvijai lojāli.. Nomaldījušies lāča bērni..
16.janvāris 2015, 09:40 | links

Pateici labi,vājumu izrādīt nedrīkst,sit parasti tos kas baidās...Arī visi krievi nav vienādi,tikai krievi nekad paši nav pārvaldījuši savu valsti,krievu elitē nav krievu,par ukrainu nemaz nerunājot....
16.janvāris 2015, 09:33 | links

Mirtins kā arvien lielisks!:)
16.janvāris 2015, 09:32 | links

Speciāli Brālītim.

Kādēļ dvieļagalvas nav galvenie ienaidnieki.

Dvieļagalvas karo pret, viņuprāt, netaisnīgu izturēšanos pret ticības brāļiem un vēršanos pret viņu svētumiem. Tātad, gluži teorētiski, ja mēs pārstātu viņus bakstīt, viņi pārstātu smirdēt. Man domāt nekādas Čarlī jepdo traģēdijas nebūtu, ja ti skribenti paši neuzprasītos. Stādies priekšā, ka pēkšņi Rīgā tiek noslepkavoti 10 randomā izvēlēti ļaudis un to ņezah... izdara dvieļi. Radikālie islāmisti šobrīd, galvenokārt, močī izraēļa bērnus un jeņķus, bet nevis prieka pēc, bet atriebjoties par pāridarījumiem. Pārējie tikai gadās pa rokai.

Un nekad, nekur, nevienam neienāks prātā, ka pēkšņi Islāma valsts paziņos, ka viņi divās dienās var aiziet līdz Kijevai, Rīgai, Varšavai vai kur citur. Viņi nepretendē ne uz tavu zemi, ne uz tavu ticības, domas, vārda un citādām brīvībām. Viņiem ir vienalga, kā mēs te gejropā dzīvojam, vai ievērojam kādus ticības priekšrakstus vai nopidarizējamies līdz izmiršanai. Ja tu dvieli neaiztiksi, viņš tevi neaiztiks.

Savukārt tevis idealizētais huilo - lācis - kolorādis vai sauc to vates mētelīti kā gribi, ir gluži pretējs frukts. Jo tu mazāk viņu aiztiksi, jo viņš tev vairāk mauksies virsū, jo uzskatīs, ka tu mīz! Tas ir kā mans kaimiņš - deģenerāts. Nav nekad garantijas, ka viņš kārtējo reizi nebūs aizlējis mūli un nesāks maukties virsū. Atšķirībā no dvieļa, tev nekad nebūs garantijas, ka vates plašķis pēkšņi neieviesīs vēsturisko taisnīgumu atjaunojot impēriijas teritoriju. Noklusējot un atdodot Abreni, mēs cerējām atpirkties.... bet ar deģenerātu nav iespējams dīlot. Brīdī, kad būsi ko nodīlojis, viņš tev atņems visu, kas tev šķita godīgi nodīlots. Kamēr pārējā pasaule to nesapratīs, tikmēr miera no vatesjakas nebūs. Lācim ir jāizdauza purns un jāiedzen dziļi pazemē, vai vēl labāk jāsaplosa gabalos, citādi viņš nāks un drāzīs tevi, tavu kazu, zirgu, bites un visu pārējo un pateiks, ka to dari tu pats, jo eso zoofīlis. Bet viņš, labais, dzīvnieku atbrīvotājs, grib tos visus lopiņus aizstāvēt.

P.S. Visi krievi nav vienādi. Neticu, bet ceru, ka krievu tauta kādreiz saņemsies. Nekas cits neatliek.
16.janvāris 2015, 09:03 | links

tas būtu pretēji loģikai:)
16.janvāris 2015, 00:17 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager