Nebūs pasaulē miera, kamēr kāda cita nācija neuzskatīs sevi par pārāku pār pārējām un nemēģinās tās pakļaut un iznīcināt...
15.janvāris 2015, 23:57 | links
Islāma valsts Domātāj es nedomāju reālās Islāma ticības valstis ,es domāju tos karotājus kas zem sevis apvienoja gadu atpakaļ visus talibus ,halibus un visās pārējās teroristu organizācijas un proklamēja savu bandu par "islāma valsti". Es nerunāju par tādām islāma valstīm kuras patiesi vērtē islāmu kā godājamu ticību . Priekš manis tas no ziņu jaunumiem kas mani interesē (neskaitot avārijas uz Latvijas ceļiem) pirmkārt. Viņu muskuļu audzēšanas tempi ir fantastiski . Katru dienu viņu karavīru rindas papildinās no 700 - 1200 kaujinieku . Papildinās no visas pasaules . Viņiem ir tanki,tagad jau lidmašīnas.
Bralitis, 15.janvāris 2015, 23:24
Islāma valsts Domātāj es nedomāju reālās Islāma ticības valstis ,es domāju tos karotājus kas zem sevis apvienoja gadu atpakaļ visus talibus ,halibus un visās pārējās teroristu organizācijas un proklamēja savu bandu par "islāma valsti". Es nerunāju par tādām islāma valstīm kuras patiesi vērtē islāmu kā godājamu ticību . Priekš manis tas no ziņu jaunumiem kas mani interesē (neskaitot avārijas uz Latvijas ceļiem) pirmkārt. Viņu muskuļu audzēšanas tempi ir fantastiski . Katru dienu viņu karavīru rindas papildinās no 700 - 1200 kaujinieku . Papildinās no visas pasaules . Viņiem ir tanki,tagad jau lidmašīnas.
Bralitis, 15.janvāris 2015, 23:24
vietējais līderis izteicās par pirkstu laušanu, spridzināt neesot plānots:)
usis, 15.janvāris 2015, 23:00
.Tagad jau vien viņiem teritorija ir kā anglija + 1/2 francijas.
Tu gan esi pieticīgs,bet nu lai paliek.
Domaataajs, 15.janvāris 2015, 23:10
Vietējie jau neko mūsu valstī nelemj. Visi lēmumi nāk no citurienes.
micuks, 15.janvāris 2015, 23:03
Tas viss ir štrunts. Izskatās ka nopietnākas problēmas klauvē pie durvīm. Kaut kā dvieļgalvas sākuši aktīvi ņemties pa eiropu. Izskatās ka tuvākajā laikā eiropā līs daudz asiņu.
micuks, 15.janvāris 2015, 22:43
vietējais līderis izteicās par pirkstu laušanu, spridzināt neesot plānots:)
usis, 15.janvāris 2015, 23:00
Poh kam tas izdevīgi, bet man negribās lai te kāds uzspridzinās, vīkendā, Alfā vai kādā citā vietā.
micuks, 15.janvāris 2015, 22:58