Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Ir mums jāatzistas pašiem, ka mums ir tie vergu gēni- mankurti.. Cita izskaidrojuma neredzu..

mjuniors, 13.janvāris 2015, 17:23

Paskaidro īpaši neapdāvinātiem, kāds sakars vergu gēniem ar stulbumu tv?
13.janvāris 2015, 17:49 | links

Ir mums jāatzistas pašiem, ka mums ir tie vergu gēni- mankurti.. Cita izskaidrojuma neredzu..
13.janvāris 2015, 17:23 | links

Bija laiki, kad parādījās zhilitoni, segas utt., bija makten jautri, bet ārā vienalga jautrāk.
Nav jau lieta par ap to, ka datori būtu jāaizliedz(lielisks informācijas gūšanas veids), bet par to, ka jaunatne nezin vairs, kas ir daba. Zin kas ir selfijs un stulbings, bet kas ir zandarts un kā tas atšķiras no maskavas zandarta nezin :) Tagad zinās daudz lietas lietas par un ap fjordiem, bet mūsu pašu zemīte paliek novārtā...
13.janvāris 2015, 17:04 | links

Ja nebūtu tas internets tik interesants neviens nesēdētu tur.. Paskat, ielienu te iekšā izlasu, kas jaunāks.. Skatos to, kas man patīk, kas nepatīk to varu ap..irst vai pat izslēgt ārā.. Tas ir tik vienkārši! Iepirkties internetā, nospied pogas un rīt vai parīt prece pagalmā.. Filmas bez reklāmām..
Ja nav kādam dators ieslēgts tad tv, radio ir.. Esam nu pieraduši pie tā trokšņa un smadzeņu darbināšanas..
Man vēl vairāk izbrīna tie dabas apmeklētāji, kas uzgriež rādio uz pilnu klapi! :))
No otras puses labāk bērns sēž pie datora, nekā uz ielas spaisu pīpē.. Protams tās ir divas galējibas..
Darbības izvēle tomēr atkarīga no vecuma.. Ir, jāpasēž pie kompja i meitenēm pakaļ jāpaskrien, i uz copi jāaizlaiž..
13.janvāris 2015, 16:53 | links

Mēginu Janku (tobiš Raihu) padarīt par Sņorīša fanu :D
http://youtu.be/9nYcWqM8bXo?list=PLkndHGjlDk4lXwP2e9aXpl6QP4QJQD-Qz
13.janvāris 2015, 07:35 | links

Rīta putniņam zelts rīklē.
http://youtu.be/9nYcWqM8bXo?list=PLkndHGjlDk4lXwP2e9aXpl6QP4QJQD-Qz
13.janvāris 2015, 07:00 | links

Va vellos, Artusam kameru grib atņemt. Šova beigas
13.janvāris 2015, 02:13 | links

Mans gan šonakt liksies uz auss :))
13.janvāris 2015, 02:09 | links

Urmaasa nav. Žēl gan. Esmu izgulējies, varu arī tejāteri paspēlēt :D
13.janvāris 2015, 02:00 | links

Tātad teijaters šonakt atkrīt. :(
:))

urmaas, 13.janvāris 2015, 01:41

Kur, Urmaas, tevi tāds pesimisms pārņēmis!?:)))
13.janvāris 2015, 01:57 | links

Tātad teijaters šonakt atkrīt. :(
:))
13.janvāris 2015, 01:41 | links

Šodien klusums diskusijās :) Laikam vakar vētra bija pie vainas :)

Domaataajs, 12.janvāris 2015, 22:47

Nu pēc tādiem postiem kā pavalgam gribot negribot iestāsies klusums. Tu cilvēks parastais saproti,ka pēc kaut kā tāda vairs rakstīt nav vērts neko un nekad...:)
13.janvāris 2015, 00:34 | links

Šodien klusums diskusijās :) Laikam vakar vētra bija pie vainas :)
12.janvāris 2015, 22:47 | links

Mjuniors, nedaudz Tevi palabošu, Tev ir mazliet nepareizs skatījums uz darbu. Ir nevis jāstrādā, bet jāpelna. Es šo domu centīgu cenšus savai jaunajai paaudzei iemācīt.

micuks, 12.janvāris 2015, 20:09

par to pelnīšanu es mazliet oponēšu. Viss it kā pareizi, cilvēkam ir jādzīvo utt. Bet tajā pat laikā ja cilvēks strādā darbu kas viņam nesagādā prieku, bet viņš strādā tur tikai dēļ tā, ka tur labi maksā, cilvēks "sadeg". Tāpēc, manuprāt labāk ir tā lai cilvēks pelna ar to, kas viņam patīk un sagādā prieku. Protams, ka te uzreiz sākās debates par dažādām profesijām utt. Tur visādi santehniķi, asenizatori utt. Reāli jau tas nemaz tik bieži nav izdarāms.
12.janvāris 2015, 20:18 | links

Mjuniors, nedaudz Tevi palabošu, Tev ir mazliet nepareizs skatījums uz darbu. Ir nevis jāstrādā, bet jāpelna. Es šo domu centīgu cenšus savai jaunajai paaudzei iemācīt.
12.janvāris 2015, 20:09 | links

mjuniors-nespīd pabarot, jo tas Ķīnas ciems ļoti, ļoti liels.
12.janvāris 2015, 19:51 | links

Šodiena noteikti nebij darba diena.. :)) Vajag tā: strādājam, kad vajag un kad gribam! Un naktī ir vieglāk filosofēt, nav kas pretī runā! ;))
Redz, tulīt LV vienu ķīnas ciemu varēs pabarot ar saldējumiem. :))
http://financenet.tvnet.lv/zinas/543182-food_union_sanems_kinas_eksporta_sertifikatu_paredz_izmainas_piena_nozarei
12.janvāris 2015, 19:43 | links

Sulla......................
Buus iss, un isuma korekts
Es netu lietoju gadus 15 vismaz, un taja senaja laika maksaju par netu apmeram 60 ls menesi
Senakos laikos tauta p[at vardu nets nevareja izrunat.
Ir Letu chatui kuros esmu jau vismaz 12 gadus ( censos periodiiski, lai virtuala dzīve neparklaj realo ).
Ta ko jus cienitie te gribat man ko ieskaidrot paar garumzimem.
Savulaik kompi, kas taga ir vispar nekas, pat nje rakstammasina, pirku par 1000 ls, ij to caur pazinjam, ar atlaidi, vo.............
Garumzimes rakstāt un cienu viens otram izradiet pasi, nav laika tadam mulkjibam ( kauc arineta valodina es drukaju slima merjkakja atruma ) :-)))))))))

Pavalgs, 12.janvāris 2015, 11:45

Jauns svdabīgs tipāžs tu esi ,bet lūdzu cieni arī citus . ja tev nav garumzīmju tad ej pa delfiem trakot :))Tur tādu daudz:) Būt jau nu pa 15 gadiem iemācījies rakstīt ar garumzīmēm.
12.janvāris 2015, 19:15 | links

Kādus bezpridzelus redzu es: kā pagastā nomainās vecis, tā notiek mēbeļu maiņa utt.. To nevar kontrolēt!?
Par slimnīcām.. Kā var būt peļņu nenesošs, ja rindā stāv pat uz diviem gadiem utt..
Mūsu valstī atbildību uzņemas papīrs!?
Kā lai mēs to izmainam..!? Es micuk gribu pafilozifēt :)))

mjuniors, 12.janvāris 2015, 03:09

Junior kad ta tu strādā ka visu nakti esat filozofējuši bez manis ??? No augstāk citētā varu droši teikt - nevaram izmainīt .Nevaram jo tas nav mūsu mentalitātei raksturīgs.
12.janvāris 2015, 19:10 | links

Pavalgs, nepaliec pa gudru! Možka pietiks, apnika Tevi lasīt, ej ka bišku pačuči....
12.janvāris 2015, 15:32 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager