Ir mums jāatzistas pašiem, ka mums ir tie vergu gēni- mankurti.. Cita izskaidrojuma neredzu..
mjuniors, 13.janvāris 2015, 17:23
Paskaidro īpaši neapdāvinātiem, kāds sakars vergu gēniem ar stulbumu tv?
13.janvāris 2015, 17:49 | links
Ir mums jāatzistas pašiem, ka mums ir tie vergu gēni- mankurti.. Cita izskaidrojuma neredzu..
mjuniors, 13.janvāris 2015, 17:23
Tātad teijaters šonakt atkrīt. :(
:))
urmaas, 13.janvāris 2015, 01:41
Šodien klusums diskusijās :) Laikam vakar vētra bija pie vainas :)
Domaataajs, 12.janvāris 2015, 22:47
Mjuniors, nedaudz Tevi palabošu, Tev ir mazliet nepareizs skatījums uz darbu. Ir nevis jāstrādā, bet jāpelna. Es šo domu centīgu cenšus savai jaunajai paaudzei iemācīt.
micuks, 12.janvāris 2015, 20:09
Sulla......................
Buus iss, un isuma korekts
Es netu lietoju gadus 15 vismaz, un taja senaja laika maksaju par netu apmeram 60 ls menesi
Senakos laikos tauta p[at vardu nets nevareja izrunat.
Ir Letu chatui kuros esmu jau vismaz 12 gadus ( censos periodiiski, lai virtuala dzīve neparklaj realo ).
Ta ko jus cienitie te gribat man ko ieskaidrot paar garumzimem.
Savulaik kompi, kas taga ir vispar nekas, pat nje rakstammasina, pirku par 1000 ls, ij to caur pazinjam, ar atlaidi, vo.............
Garumzimes rakstāt un cienu viens otram izradiet pasi, nav laika tadam mulkjibam ( kauc arineta valodina es drukaju slima merjkakja atruma ) :-)))))))))
Pavalgs, 12.janvāris 2015, 11:45
Kādus bezpridzelus redzu es: kā pagastā nomainās vecis, tā notiek mēbeļu maiņa utt.. To nevar kontrolēt!?
Par slimnīcām.. Kā var būt peļņu nenesošs, ja rindā stāv pat uz diviem gadiem utt..
Mūsu valstī atbildību uzņemas papīrs!?
Kā lai mēs to izmainam..!? Es micuk gribu pafilozifēt :)))
mjuniors, 12.janvāris 2015, 03:09