Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Nu tad ar to arī beidzam politinformācijas stundu :DDD

bums, 11.janvāris 2015, 22:22

Jāpaciešās, pilnmēnes nobeigsies trešdien :))

Alibeks, 11.janvāris 2015, 22:29

Saka,ka liela ļautiņu daļa,dzērumā ieņemta.
Vēl 13.datums priekšā :)

Domaataajs, 11.janvāris 2015, 22:37
11.janvāris 2015, 22:41 | links

Toni, :)) nēesmu es Tevi ierindojis okupantu saraksta!:)) es nelieku nevienu tajā!:)) Tu mani mazliet pārprati.. Sry..
Man ir jābūt optimismam. Jo man ir tikai 30 un man ir daudz, kas jāpadara.. Saimniecība jāatīsta.. Bērni :)) Dzīvē jau iet visādi.. Kāpumi gan kritumi, optimisms ir jāieaudzina.. domāju Tu man saprati.. :))
11.janvāris 2015, 22:41 | links

Valdi.
Varam zākāt šo pasākumu(Jaunais vilnis),tā rīkotājus un ne tikai šo.Arī visi pārējie humora šovi.Visas vasaras garumā Jūrmala dzīvoja.Krievi tērēja nopietni un uzdzīvoja ar vērienu. Varam teikt sildīja mūsu ekonomiku.Šaubos,ka Eiropa ciemosies.Ne tas klimats.

BrunoL, 11.janvāris 2015, 22:27

Protams, bet kaut ko taču izdomāt var. Bet sūdigākais ir tas, ka tajos laikos sanatorijas izdemolēja, tur varēja labu naudu paņemt, sākumā no krieviem, tagad arī no rietumiem te iegrieztos. :(
11.janvāris 2015, 22:40 | links

Vēl 13.datums priekšā :)
11.janvāris 2015, 22:37 | links

Mjuniors,nezinu kā Tevi vārdā godināt,ceru ka mani okupanta statusā neesi abzināti ierindojis...Es un mani vecāki un vecvecāki ir dzimuši Latvijā ,kaut arī dzīslās tek Lielpoļ-Liellietuvas asinis.Cienīt savu zemi vajag,bet arī bez veselīgas kritikas neiztikt... Tavs jaunības maksimālisms no vienas puses ir apsveicams,no otras puses izraisa smaidu...Bet konstruktīvai domu apmaiņai un dialogam ir jābūt...
11.janvāris 2015, 22:36 | links

sry- naidīgo :))
11.janvāris 2015, 22:35 | links

p.s. Pēdējie pētijumi par naidīko komentētāju.. Pilnmēnes uz to iespaidu neatstāj! ;))
11.janvāris 2015, 22:34 | links

Plēsīgais- Eiro ir tikai uz doto brīdi palīglīdzeklis.. Esam jau mēs maziņi.. Un, manuprāt, ir kolosāli būt ES tirgū un būt tiem piederīgi.. Te neiet runa par to vai vajadzīgi esam viņiem vai nē.. Ja nebūtu ES subsīdiju brauktu joprojam ar vecajiem belarusiem utt..
11.janvāris 2015, 22:30 | links

11.janvāris 2015, 22:29 | links

Valdi.
Varam zākāt šo pasākumu(Jaunais vilnis),tā rīkotājus un ne tikai šo.Arī visi pārējie humora šovi.Visas vasaras garumā Jūrmala dzīvoja.Krievi tērēja nopietni un uzdzīvoja ar vērienu. Varam teikt sildīja mūsu ekonomiku.Šaubos,ka Eiropa ciemosies.Ne tas klimats.
11.janvāris 2015, 22:27 | links

jaa, te jau letinji viens otram riikli paarkodiis, nemaz krievus nevajag... Aiz labas dziives plosaamies, kungi? :)

daddy_j, 11.janvāris 2015, 21:52
Tas kurš rēja manā virzienā, nekāds letiņš nav!

mjuniors, 11.janvāris 2015, 21:53
Lūdzu izstāsti,kāds ir īsts letiņš.

BrunoL, 11.janvāris 2015, 22:05
Īsts!? Tāds tu nav, es runāšu par sevi! Es dzīvoju Latvijā. Nēesmu vergojis nevienā ES valstī. Esmu zemnieks, domāju, īstāku lv patriotu par zemnieku nav. Apsaimniekoju savu īpašumu, kopju to (ceļu eiropu).. Ar savu produkciju pabaroju Latvijas iedzīvotājus.. Pagalmā man plīvo Latvijas karogs. Nezogu un nekrāpjos. Kontrabandu nepērku un neatbalstu! Latvijas satversmi es nekopēšu šeit. Es runāju vienkāršā valodā, dzejot šeit netaisos, jo nesanāk.. Pareizrakstība man ļoti klibo.. To atzīstu, un zinu, ka man nekad tā nepadosies.. Katram savi talanti.. Ja es nebūtu Lv patriots, diezvai es te ceptos.. Būtu noteikti īrijā vai čīkstētu cik te viss ir slikti..

mjuniors, 11.janvāris 2015, 22:13

tad nu beidzot pareizi vardi ! vel tikai saprast ka JACEļ LATVIJA , nevis kaut kada tur eiro !
11.janvāris 2015, 22:24 | links

Tūlīt vesels bars ļautiņu bļaustīsies, ka bizness cauri, valstij nebūs nodokļi.http://www.slavenibas.lv/zinas/355/jaunais-vilnis-aizbeg-no-latvijas-un-turpmak-notiks-socos/

Domaataajs, 11.janvāris 2015, 22:03
Jā tur jau bija daži biezie kam biznes uz to būvēts ja nemaldos tad viena luksus viesnīca top....būs zaudējumi....jeb visnīca jāpārvieto uz Sočiem....

valdiszarins, 11.janvāris 2015, 22:13
Ja atklāti tad Jūrmalniekiem /aborigēniem/tas krievu tusiņš jau bija noriebies Par liecinieki uzsaukšu god Paula kungu .Domājat ka vasaras vidū koncertzāle tukša stāvēs :) Muļķības jau visi koncerti uz šovasaru ir sarunāti Ja izkrīt ,,kobzona vilnis,, tad tā vietā būs citi Jūrmala ir Jūrmala

bums, 11.janvāris 2015, 22:19

Tieši tā! Kas grib, tas vienmēr dabūs. Koncertus var visādus saorganizēt.

Īsts Letiņš ir čangalis kurš dzimis Kurzemē mācījies Zemgalē Sievu ņēmis Vidzemē un uz copi brauc Latgalē Un vēl neslikti būtu ,ka 20% asiņu būtu no kādas citas tautas ņemtas :DDDD

bums, 11.janvāris 2015, 22:09

Nu tā arī ir! :)).. Latvieša sprīdīša ceļa taka.. :))

Nu te jau bez 150g skaidrībā netiksi,kurš 'okopants',kurš 'fašists',kurš 'semīts' vai 'antisemīts'...:D

Tonis, 11.janvāris 2015, 22:09

par kādu mantu 150 g ir runa?

Nez kāpēc man šķiet, ka ja runa par balto, tad vairāk vajadzēs.
11.janvāris 2015, 22:22 | links

11.janvāris 2015, 22:22 | links

MJUNIORS - ta ! nu kas atkal ne ta ?

Tu jautaji es atbildeju -
man nepatik ka šeit lamajas ka furmaņi - :)

p/s bet zini - es gan jutu Tev lidzi , un man žel , bet musu laika debesis bija zilakas , zale zaļaka , un zivtiņu vairak :)

plesigais, 11.janvāris 2015, 22:16

Neatceros, kur lasīju.. Bet tagad ir tāds sarunas paveids.. No sākuma nolikt, aizvainot "pretinieku" un tad sākt argumentēt savu domu gājienu.. Tā skaļāk sanāk.. Nav jau nemaz tik viegli izteikts, vai argumentēt tā, lai visiem būtu skaidrs.. Tāpēc arī es saņēmu prest savu argumentu apvainojumu, jeb aizrādījumu par pareizsrakstību utt.. Jo komentētāju pārņem emocijas un argumenti izpaliek..
p.s. Tāpēc mans ar uzjauca Jim bim.. :))
11.janvāris 2015, 22:21 | links

Īsts Letiņš ir čangalis kurš dzimis Kurzemē mācījies Zemgalē Sievu ņēmis Vidzemē un uz copi brauc Latgalē Un vēl neslikti būtu ,ka 20% asiņu būtu no kādas citas tautas ņemtas :DDDD

bums, 11.janvāris 2015, 22:09

paldies BUMS ! nu gandriz ka naglai uz galvas ! un lai te kads pameģina pukstet ka ,plesigais, nav letiņš !
11.janvāris 2015, 22:21 | links

Tūlīt vesels bars ļautiņu bļaustīsies, ka bizness cauri, valstij nebūs nodokļi.http://www.slavenibas.lv/zinas/355/jaunais-vilnis-aizbeg-no-latvijas-un-turpmak-notiks-socos/

Domaataajs, 11.janvāris 2015, 22:03
Jā tur jau bija daži biezie kam biznes uz to būvēts ja nemaldos tad viena luksus viesnīca top....būs zaudējumi....jeb visnīca jāpārvieto uz Sočiem....

valdiszarins, 11.janvāris 2015, 22:13

Ja atklāti tad Jūrmalniekiem /aborigēniem/tas krievu tusiņš jau bija noriebies Par liecinieki uzsaukšu god Paula kungu .Domājat ka vasaras vidū koncertzāle tukša stāvēs :) Muļķības jau visi koncerti uz šovasaru ir sarunāti Ja izkrīt ,,kobzona vilnis,, tad tā vietā būs citi Jūrmala ir Jūrmala
11.janvāris 2015, 22:19 | links

Nu te jau bez 150g skaidrībā netiksi,kurš 'okopants',kurš 'fašists',kurš 'semīts' vai 'antisemīts'...:D

Tonis, 11.janvāris 2015, 22:09

Galvenais Anton, kas Tu esi tagad :)).. Okupants tu vari būt, bet cieni esošo valsti tās iekārtu!
11.janvāris 2015, 22:17 | links

MJUNIORS - ta ! nu kas atkal ne ta ?

Tu jautaji es atbildeju -
man nepatik ka šeit lamajas ka furmaņi - :)

p/s bet zini - es gan jutu Tev lidzi , un man žel , bet musu laika debesis bija zilakas , zale zaļaka , un zivtiņu vairak :)
11.janvāris 2015, 22:16 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager